Много добър мач за отбора, надиграхме Ливърпул!

Героят Терзиев е оптимист за срещата с Реал на "Бернабеу"
Обновена: 27 ное 2014 14:29 | 27 ное 2014 07:09, Анисия Иванова
17
Много добър мач за отбора, надиграхме Ливърпул!
Снимка БТА

Героят за Лудогорец срещу Ливърпул Георги Терзиев е голям оптимист за следващия мач с Реал Мадрид на "Сантяго Бернабеу", който се явява като последен от груповата фаза и за двата тима.

Той също така отбеляза, че отборът му е надиграл "Мърсисайдци". Бранителят вкара попадението за равния резултат и така донесе точка на отбора си.

Още по темата

"Много добър мач за нашия отбор, надиграхме Ливърпул. А да надиграеш тези световни звезди е нещо страхотно. Това е един незабравим момент в моята кариера, не всеки ден можеш да вкараш в Шампионската лига и на Ливърпул."

"Просто топката дойде при мен и я вкарах. Изцяло си държахме мача - от самото начало до самия край. Мисля, че на терена показахме, че доста добре стоим до такива звезди като тези от Ливърпул."

"Миналата година натрупахме от в Лига Европа, имахме и самочувствие от мачовете с Реал Мадрид и Базел. Не мислим за Реал Мадрид, имаме Локомотив София и Берое и после ще мислим."

"Не е невъзможно да бием Реал Мадрид в Испания, като стане това, ще имаме шансове да преодолеем групата. Защо не?", сподели Георги Терзиев след края на двубоя в София.

Още за мача четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
ALEX преди 9 години
CHERVENI KOMUNISTICHESKI BOKLUTSI VIE NIKOGA NE STE BILI NA NIVOTO NA LUDOGORETS NIAMA I DA BUDETE
9
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
Редакцията,алооо!?Провинциалната простотия я пропускате със затворени очи и уши,критиката от София не?Ами да живее простотията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
0
 
3
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Простотията наистина ходи по хората, а не по гората!!!
7
0
 
3
 
! Отговори
ФАС ОТ БУРГАС преди 9 години
Изненадва ме оптимизма на спортистите,нищо на против но все пак трябва да бъдем реалисти.Погледнато от страни има много други фактори които ме карат да мисля така а те са :1 Съдията,свидетели сме колко пъти те са фактор за подпирането на един отбор пресен случай мача Лудогорец-Реал2 Финансовото състояние-Цената на отбор като Реал,пари за които можем само можем да мечтаем 3 Моментното състояние на отбора дали са във върхова формаТака че дай всичко от себе си и по скромно.........
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЗатова "софийските футболни грандове" вече толкова години отпадат в европейските турнири още в самото начало от неизвестни отбори.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв българин и ти бе, животно тъпо! Такива като тебе по стар български обичай трябва да се разчекват с коне! Ти си срам за България бе, червей гнусен, даже няма да те напсувам на майка, защото не мога искам и да си помисля да е.а такава прокажена твар!
4
2
 
1
 
! Отговори
fkt преди 9 години
Да бият - не, но имат шансове някак да се преборят за точка, имайки се предвид, че мача е вече съвсем без значение за Реал и може да пуснат третия отбор.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За да победиш, най-важно е истински да вярваш в победата!Ако тръгнат нашите с пораженческо мислене, със сигурност ще загубят. Така че, момчета, вярвайте в победата и дайте всичко от себе си, пък тогава и да паднете, поне ще знаете, че сте направили всичко възможно. Видя се, че и Реал не са нищо особено, имат доста моменти на слабост и всичко е възможно. Пожелавам успех!
2
13
 
2
 
! Отговори
Може... преди 9 години
Героят Терзиев: Може да бием Реал на "Бернабеу"....може, ....резултата е поне 4 , 5 на 1 в полза на Реал, ако нашите почнат да се надиграват. В противен случай 3 на 0 за Реал. Голям залък ***, голяма дума не казвай!
1
11
 
4
 
! Отговори
dido преди 9 години
Tova momche ima izkluchitel o chustvo za humor :D

Спонсорирани публикации