Това е Ливърпул, а не Каспичан!

Дерменджиев: Победата можеше да бъде при нас
Обновена: 27 ное 2014 10:32 | 27 ное 2014 08:24, Анисия Иванова
37
Това е Ливърпул, а не Каспичан!
Треньорът на Лудогорец. Снимка БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев направи култово сравнение по време на изказванията си след ремито 2:2 срещу Ливърпул.

Той сравни английския колос с .... Каспичан. Специалистът също каза, че изпитва яд от факта, че победата е могла да отиде в неговия отбор.

„Грешките на растежа. Мисля, че с тези мачове, които в момента прави Лудогорец в Шампионската лига, ще бъдат още по-добри през следващата година“, сподели Дерменджиев.

„Ние излязохме да играем открит и нападателен футбол, но това е Ливърпул, а не Каспичан. Това са играчи, които струват по 20-30 милиона“, коментира треньорът пред btv Action.

„Искам да поздравя публиката, която идва да ни подкрепя. Това беше изключително добър мач за Лудогорец,
видяхте както надиграване имаше над Ливърпул“, каза още наставникът след равенството.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Спорт" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1Fenovete na CSKA bqha tam , peeha za CSKA i bqha v agitkata na Liverpool
26
0
 
1
 
! Отговори
фън преди 9 години
До 1Наистина всички ,които гледаха мача вчера бяха с по две Висши образования, дори повечето бяха завършили престижни колежи във Великобритания.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
sudiqta beshe na mnogo visoko nivo bez nito edin jult karton
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
другарю комунист ***, ако знаеш защо си ми изтрил двата поста, напиши си мотивите. В тия сайтове ви слагат модове да триете ей така както ви скимне, без никакъв критерий- изтрил си един анализ и това е. Какъвто ти не можеш да направиш. Сигурно си разбирач като Крум Савов, като ритаме и все му я мушваме между краката. Ама е голем разбирач като тебе триещия. :-)
23
0
 
8
 
! Отговори
Казасов преди 9 години
Равенство с отбор като Ливърпул си е успех,още повече,че равенство имаше и в Англия.Но там а вчерна и у нас две вратарски грешки попречиха да вземем 4 точки,а не 1.По долу един колега правилно е забелязал,че играчите на Лудогорец губеха топката,грешни пасове и най лошото,не гонеха след това ,а стояха и гледаха отзад.Струва ми се,че и климатът в отбора не е на ниво,май едвам се понасят.Но това ще разберем след нова година от напусналите.
22
7
 
3
 
! Отговори
Bahri преди 9 години
ako ima vazmojnost naistina da napravyat edin mach KASPICHAN i ludogorec i ako padnat ot Kaspichan da gi mahnat ot futbolnata liga na BG.tozi dermendjiev naistina dokaza kakvi provincialisti sa i az spiram ot dnes da gledam BG futbol
21
2
 
40
 
! Отговори
1 преди 9 години
Най-толямо впечатление ми направи интелигентната публика. Като ги няма "феновете" на Левски и ЦСКА може човек да отиде да гледа някой мач.
20
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От днес спирам да гледам български футбол - национали и български отбори. То бива некомпетентност, нехайство и безволие. ЧАШАТА ПРЕЛЯ! Противника ни бил Ливерпул, е в ШЛ срещу кого иска Лудогорец да играе - Каспичан ли?
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МИНАЛАТА ГОДИНА бАЗЕЛ БИХА чЕЛСИ ДВА ПЪТИ, СЕГА БИХА лИВЪРПУЛ В ПЪРВИЯ МАЧ. е някой съмнява ли се че ще бият и във втория. Английските отбори са им абонатчета. Ако догодина Лудогорец и Ливърпул играят пак, няма да им се размине.
18
4
 
33
 
! Отговори
God преди 9 години
Поздравления за Лудогорец! Бях на стадиона и въпреки студа беше пълно с хора. Радвам се, че нямаше обичайните простотии от агитките на Левски и ЦСКА. Едно от нещата, което не ми хареса в Лудогорец (а и в почти всички БГ-отбори) е, че като изгуби топката някой играч не гони противника да си я вземе обратно, а започва да гледа мача отблизо. Вижте един Меси откъде се връща като изгуби топката, за да си поправи грешката. Малко повече тичане и борба и ще стават чудеса. Успех в Мадрид.
17
5
 
27
 
! Отговори
Прав преди 9 години
Много здрав мач! Браво на Лудогорец! Следващата година ще бъдат още по-добри, така се започва с големи отбори здрав сблъсък, открит футбол, концентрация, дисциплина и сърце! Браво момчета!!!
16
4
 
23
 
! Отговори
nnn преди 9 години
Лудогорец се представи блестящо, имаха желание за победа и го показаха, с нищо не отстъпваха на Ливърпул, напротив, надиграваха ги през по-голямата част от мача.А Дерменджиев каза,че Ливърпул просто не е Каспичан...и е прав!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
ebb преди 9 години
До Анонимен 21 нещата не са сравними
14
4
 
31
 
! Отговори
с. преди 9 години
Ако не бяха допуснали толкова рано Ливърпул да изравнят и то смешно мисля,че щяха да бият!Така или иначе повече от достойно представяне в тази тежка група!Все пак сме с повече от смешно първенство!Ливърпул може и да са зле сега,но са легендарен отбор и хейтърите,които ги плюят са жалки!Същото важи и за плюещите Лудогорец!Определено е радващо как играят срещу много по-големи и богати отбори!Отдавна не бях виждал подобно нещо!
13
0
 
14
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Това е Висшата лига на Европа и едно малко провинциално отборче (а то е ) рещи да сИ помери силите с елита -БРАВО ,добро преставяне, но за догодина ако се иска повече от Лудогорец -то ще трябва няколко футболисти -стоещи (а те струват пари ) и треньор който е помирисвал ЛШ - а те струват пари -а е не ренатибилно да се хвърлят толкова пари за нови играчи и треньор само заради ЛШ ,щото Лудогорец с този си състав е най-добрият български отбор в момента и спокойно може да стане шампион в България
12
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тука в България има едни почитатели на умрелия отбор, отборчето Ливърпул, което беше смазано игрова от Базел, Реал и от... Лудогорец.
11
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и вие от гледна точка на Ливърпул и Реал сте като Каспичан, я стига бе, май скоро ще свърши денят за отбора еднодневка!
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо най-редовно Лудогорец вкарва в последните минути? Ами Дерменджиев, много просто - защото титулярите ти, които редовно сменяш, са много по-слаби от РЕЗЕРВИТЕ ТИ. А вземи накрая и стани треньор. Като си спомня, че и Дани Абало го беше заковал на пейката...Треньор си като чичовото. Футболистите играят въпреки вас а не благодарение на вас. Значи Кристъл Палас и Бърнли могат да смачкат фалшивия Ливърпул, а ти им даде инициативата, ей така на тепсия. Ами ако имаше една активна преса, тия само щя
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
докато добри бяха Терзиев, учудващо за мен, Дяков, Ешпиньо, Абало, при това на непривичен пост, Кишада и Вандерсон, А Ливъппул - тотално слаби бяха Туре, Миньоле, Джерард, Шкъртел и поне още 3-4. Само нападателите им свършиха своята работа при малкото положения които им създадоха и то с помощта на Моци и Стоянов. Изпуснахме една реална победа срещу най-слабия отбер в групата. В Лига Европа ще отпаднат съвсем скоро Ливърпул, още в следващия мач, помнете ми думата.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вчера слаб мач направиха няколко футболисти на Лудогорец, но Ливърпул имаше още повече слаби футболисти. Владо Стоянов има заслуги и за двата гола, особено за втория. Той нямаще какво да прави освен да пресече далечното центриране, видно 10 секунди преди ритане на топката. Още по-големи са заслугите на Моци. Не може да те газят при първия, а във втория случай да те минат с 5-6 метра. Марселиньо сгреши за единия от головете, като му отнеха топката и нищо градивно не създаде. Мисиджан и Александро

Спонсорирани публикации