Младежкият ни отбор по карате киокушин замина за Световното първенство в Москва

То ще се проведе между 19 и 22 декември
18 дек 2014 17:23, Екип на Dnes.bg
1
Младежкият ни отбор по карате киокушин замина за Световното първенство в Москва
Снимка: Brand New Ideas

Най-младите ни надежди в карате киокушина заминаха за руската столица, където ще вземат участие в най-престижното състезание в спорта. Световното първенство в Москва за юноши и девойки ще се проведе между 19 и 22 декември.

Българският национален отбор ще се бори за световните титли, представен от 16 състезатели. Ежегодно младежите ни в най-твърдия стил карате показват отлични умения, печелейки множество медали и отличавайки се със своите професионални умения и спортен дух. Ето защо и тази година Българската федерация по карате киокушин изпрати своите най-млади представители с големи очаквания и наставления за пореден успех.

Българските участници в Световното първенство по карате киокушин за юноши и младежи – Москва, 2014 г. ще бъдат: Мария Чепилова, Виктор Василев, Валентин Вълчанов, Кристиян Станков, Валерия Лозанова, Моника Димитрова, Марина Хаджийска, Яна Андреева, Стилиян Петков, Ивайло Маринов, Илиян Стребков, Кристиян Желев, Александър Димитров, Габриела Мирчева, Пола Момчилова и Любомира Николова.

Треньори на българския национален отбор са Живко Андреев и Иван Иванов, а национален представител за киокушин кан в България е сенсей Николай Рачев.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Ведър Бодър преди 9 години
Браво българи! Браво ЮНАЦИ! Вие младежи представлявате МАЙКА БЪЛГАРИЯ на спортното поприще! Борете се за медали - ПОБЕДЕТЕ! Донесете на Отечеството ПОЧЕСТ и СЛАВА от Световното първенство по киокушин! Все пак вие сте БЪЛГАРИ, и това е достатъчно за достойно спортно представяне, защото силата на БЪЛГАРСКИЯ ДУХ е несломима! Българите сме горд, храбър и мъжествен народ, който НИКОГА не се предава!ФАКТ! Българският народ ви ПОДКРЕПЯ и очаква да прославите Родината! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

Спонсорирани публикации