Гришо: Новата ми цел е да спечеля турнир от Големия шлем

"Не съм доволен от някои мачове през миналата година"
27 дек 2014 16:21, Анисия Иванова
101
Гришо: Новата ми цел е да спечеля турнир от Големия шлем
Снимка: архив Reuters

Българинът Григор Димитров е амбициран да надгради през новия сезон постигнатото през 2014-а година, като желанието му е да спечели първа титла от Големия шлем. Димитров в момента работи усилено в Калифорния, след което ще се премести в Австралия, очаквайки първия турнир от Шлема за 2015-а година.

Димитров, в момента 11-и в световната ранглиста, ще подгрее за Откритото първенство на Австралия с турнира в Бризбейн заедно с едни от най-големите имена в този спорт - Новак Джокович, Анди Мъри, Рафаел Надал.

23-годишният Григор се класира на четвъртфинал в последното издание на турнира в Австралия миналия сезон, докато по-късно през сезона се наслаждаваше на полуфинал на Уимбълдън.

Той каза по повод предстоящия сезон: "Да влезеш във втората седмица на турнирите от Големия Шлем беше едно ново преживяване за мене, което аз мога да направя още по-добро следващия път с различен подход към мачовете.

"Просто не съм доволен от някои мачове през миналата година, които изиграх. Знам, че мога да играя много по-добре. Бях малко неспокоен в някои моменти и знам, че това не бива да се повтори. Не би трябвало да играя по този начин, каза още Григор Димитров пред сайта eatsleepsport.com. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
до 34 преди 9 години
radar.bg/bg/2013-10-03/article/8762374 Дръж този линк
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кобрата измести в световната боксова организация брата на Владимир- Виталий от второто място миналата година, защото Виталий спря с бокса. Кое не ти е ясно бе, патлангач? Сега след загубата от Кличко е вече между 8-9 то място Пулев.
30
0
 
1
 
! Отговори
до 33 преди 9 години
Кличко е номер 1 копи бяха номер 2 и 3 преди Кубрат бе?
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аиде като сте толкова отворени пратете един линк където пише 4е пулев е 2...
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
еиии ***....през август тази година беше 9 в света...октомври стана 4 в света...това му е наи голямото постижение...и не ми изброявал кои с кого се е бил,,поне имаме нет и пак нищо не знаем басииии
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 30Хайде провери Пулев на кое място е в профи бокса, бе умрял ***!
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 27 и 28-ми Абе умрял кавал, знам че си един и същ човек, Кличко победи Хей -най-опасният английски боксьор с 27 победи и нито една загуба. Победи и Поветкин с 24-25 п;победи и нито една загуба. А Пулев е номер 2 в независимата ранглиста на всички асоциации събрани в едно.*** какъв Уайдлър ви гони, като той даже мач с Кличко не може да си извоюва, бе? Фюри ще се бие евентуално с Кличко лятото, защото е 3-ти след Пулев в независимата ранглиста на професионалната боксова асоциация.
25
1
 
3
 
! Отговори
guns преди 9 години
пулев бил втори в света.....а беее вие 4увате ли се бее какви ги дрънкате
24
1
 
1
 
! Отговори
до 18 преди 9 години
ясно е че не разбираш от тенис ,ами къде си тръгнал бе орляк акъл да ми даваш...
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахахахаха еиииии пулев имал 20 победи и бил непобедим хахахахахаха...вижте другите боксьори..има по 33 победи по 30 победи еиии фури ве4е има маи към 27 победи и 4ак сега ще се бие с кли4ко...пък за този Уайлдър..ммммм наистина е машина..бил се с известни последния му двубои е срещу харисън бивш европеиски и шампион в сидни....биго само за 20 секунди...
22
2
 
1
 
! Отговори
до 23 преди 9 години
Уайлдър има 34 мача до тук,и вси4ките са нокаут...засега само един е изрържал до 4 рунд...другите 1,2,3 и до там...негов треньор е брустър..които за последно би кли4ко...много е брутален,2 метра е висок с дълги ръце...неговия стил е само брутална атака...и между другото в щатите боксьорите са животни ...и къде пък видя това 4е пулев бил 2 в света,много грешна информация...никога не е бил 2
21
0
 
2
 
! Отговори
lud преди 9 години
a dano -no za sajalenie e po verojtno az da spe4elj nobelova nagrada
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Илиянчо, не е хейт, а просто напомняне на Григор, че лети из облаците. Мечтае за нещо за което даже не може да бъде претендент-да достигне поне финал , че да се бори за него. Разбираш ли сега за к'во е всичкото това тука?
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
21-ви Тоя Уайлдър е на 6-то място, но наистина като знам Кличко какво направио с втория- Пулев...смешно е да говорим повече за нещо друго. Та само Поветкин 5-ти в света, на който стана на кървава пихтия лицето му от Кличко миналата година ще пуснем на *** и ще го смели от бой.
18
5
 
5
 
! Отговори
Илиян преди 9 години
не разбирам защо е този хейт?! Имаме млад спортист в световния елит по този престижен спорт! Не е получил даром нищо! В тениса срещу големите акули е издействал мястото в ранглистата и 3-те титли през 2014 единствено с труд и постоянно, скитане по света 11 месеца в годината. Сега докато ядете пържоли той пак тренира, така че айде малко повече уважение към успелите ни сънародници моля
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нечоуууу, той и Кубрат беше непобедим на ринга и имаше от 20 мача 20 победи защото се боксира само с дървета. Тоя Уайдлър с кой известен се е боксирал бе? Тоя Уайдлър даже го няма в топ 10 при боксьорите, а нашият беше номер 2 в ранглистата- за кво си говорим, за каква *** смешна Уайдлър ми говориш, бе?
16
3
 
2
 
! Отговори
Манолски преди 9 години
пожелаваме успех на Гришо в битките за титла от големия шлем, само да му напомня че още няма дори от Мастърс 1000, а и на този етап Ноле, Рафа, Роджър че дори и Нишикори са висока летва за нашия хубостник
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ama toi moje i da iska, no tova vsichki znaem che nikoga nqma da stane toi po nqkakyv kysmet beshe v chelnata desqtka. I kogato sichki se vyrnaha nai dobrite tenesisti v igra ot otsystvie i vednaga go izmestiha, a to se iskaza che bil gi ismestil zaradi dobrata si igra gluposti na tyrkaleta ako me pitate idnata godina dosta poveche shte go izmestqt daje sigorno shte e nqkyde dalech ot nomer edno..
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 17 Абе олиогофрен, ако не си достигнал даже финал на поне една титла от Мастърс или ГШ на 23 години, ти и на 30 няма да го направиш, камо ли да спечелваш титлата от такъв турнир. Я първо се запознай как стоят нещата в тениса и тогава ми плямпай тъпотии.
13
4
 
3
 
! Отговори
не4о преди 9 години
и по какво съдиш че няма да стигне финал...на 23 е има поне още 12 13 години тенис пред него...еееее и си мислиш 4е за това време няма да има шанс ли...ако мислиш че няма закакво въобще се занимавате с него и влизате да четете за него..хахах и пулев бил имал шанс..а за бокса едно ще ти кажа..има само един боец които ще свали кли4ко...Дионтей Уайлдър