Луис Енрике и Меси не си говорят, твърди испански вестник

Капитаните действат като миротворци, обяви "Спорт"
0
Луис Енрике и Меси не си говорят, твърди испански вестник
Снимка: Reuters

Отношенията между Луис Енрике и Лео Меси в Барселона тотално са разбити, пише вестник "Спорт". "Двамата не си говорят", съобщава изданието от първата си страница, а голямото заглавие от нея е "Разрив".

"Разпадът в отношенията между тях е тотален. В последните дни са си разменили обиди и заплахи, като треньорът дори е поискал наказание за играча заради отсъствието му от тренировката вчера, когато тренира самостоятелно", се добавя в информация на челната страница на вестника.

Смята се, че капитаните на отбора са влезли в ролята на омиротворители, като са провели разговор с Луис Енрике, а днес се очаква такъв и с Меси, в стремежа да подобрят ситуацията между двамата и да се опитат да ги сдобрят.

Така или иначе обаче се счита, че положението трудно ще бъде подобрено и за целта от Барселона вече се оглеждат за евентуални варианти, в случай, че се стигне до треньорска промяна, която изглежда все по-вероятна.

Повечето от футболистите са склонни да вземат страната на Меси, тъй като също са на мнение, че Луис Енрике не ръководи добре съблекалнята и не са доволни от неговите методи на работа.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации