Нойер трябваше да вземе Златната топка, отсече Камата

"Всичко се прави в интерес на Блатер и Платини"
13 яну 2015 17:12,
35
Нойер трябваше да вземе Златната топка, отсече Камата
Снимка: Reuters, архив

Христо Стоичков потвърди позицията си, че Мануел Нойер е трябвало да спечели Златната топка.

„За мен е ясно, че в година на световно първенство победител трябва да бъде човек от световния шампион. Всичко се прави в интерес на Блатер и Платини, които са корумпирани. Необходимо е победителят да бъде избиран от предишните победители, а не от хора, които не разбират нищо от футбол”, каза българинът, цитиран от каталунските медии.

„Определено Нойер бе моят фаворит и заслужаваше да спечели. Меси бе обявен за най-добър играч на световното първенство и самият той остана изненадан от наградата. Той няма нужда от подобни подаръци, а единствено да бъде обичан и да печели”, добави той.

„Още миналата година стана ясно за какво става въпрос. Тогава Блатер каза, че Златната топка трябва да отиде при страхотния Кристиано Роналдо. Заедно с Платини са корумпирани. Французинът обеща тотална промяна, а вместо това досега нищо не е по-различно. Всичко зависи единствено от парите”, каза още Стоичков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
10
 
34
 
! Отговори
тЗ1 преди 9 години
Тоя път е прав!
4
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"За мен е ясно, че в година на световно първенство победител трябва да бъде човек от световния шампион."Тогава да връща свойта...
3
30
 
22
 
! Отговори
мръсен прост кюрд преди 9 години
Ице, не е лесно да си такъв бесен комплексар!
2
21
 
66
 
! Отговори
Дако преди 9 години
Ицо е прав! Гнусаря Кристиано Роналдо не заслужаваше Златната топка, а Оскар за главна роля в почти всеки мач, където пада за дузпа.Гледахме го дори у нас, на мача с Лудогорец. Абсолютен артист и мошеник! Толкова болезнено амбициозен е тоя симулант, че ако не бе спечелил тази незаслужена от него златна топка, щеше да плюе всеки и всичко. Винаги ми е бил неприятен, но особено го презирах, когато в Ман. юнайтед умишлено не подаваше на Бербатов. Единствено комплексите му го провокират за голове.
1
18
 
22
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
"Необходимо е победителят да бъде избиран от предишните победители, а не от хора, които не разбират нищо от футбол----Еееееее, посмали ***. Чак пък Мишел Платини да не разбира нищо от футбол. От теб специално беше хиляди пъти по-добър играч, а не послки свирач и ръгач