Бербо игра цял мач при загуба на Монако

Тимът на българина падна с 0:1 при гостуването на Гинган
Обновена: 8 фев 2015 19:57 | 8 фев 2015 19:57,
5
Бербо игра цял мач при загуба на Монако
Снимка: архив, Reuters

Българският нападател Димитър Бeрбатов игра цял мач при загубата на Монако с 0:1 в гостуването на Гинган в мача от 24-ия кръг на френското футболно първенство.

С това тимът от Княжеството прекъсна серия от осем мача без допуснат гол в Лига 1, а попадението в мрежата на Даниел Субашич дойде след 842 "сухи" минути в шампионата.

Гостите имаха възможност да открият резултата в 18-ата минута, но удар от 25 метра на Яник Ферейра Караско се отби от напречната греда.

Четири минути по-късно домакините останаха с човек по-малко. Халфът Мустафа Диало получи пресилен директен червен картон за остро влизане в краката на Жереми Тулалан.

Макар и с 10 души на терена, футболистите на Гинган се защитаваха отлично и дори успяха да открият резултата в 51-ата минута, когато Дариан Левек се разписа след хубава асистенция на Клаудио Бовю.

Това беше първи гол във вратата на Монако от 29 ноември миналата година. Малко по-късно Бербатов получи шанс да изравни, но с глава стрела неточно след центриране на Фабиньо.

До края гостите задържаха повече топката, но така и не успяха да преодолеят солидната отбрана на съперника. Така Гинган се изкачи на десето място с 32 точки, а Монако остана пети с 40 точки.

Още футболни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Барболина пак цял мач само опъва калцуна и се почесва по плешивото теме
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
размина се с уволнение