Петев доволен от нулевото реми с Румъния

Селекционерът поздрави футболистите за играта
8 фев 2015 09:05,
19
Петев доволен от нулевото реми с Румъния
Снимка: архив, Булфото

Селекционерът на футболните ни национали Ивайло Петев изрази задоволството си от нулевото равенство срещу Румъния.

Още по темата

Контролата се игра снощи в Турция и бе дебют за Петев начело на "лъвовете". Младият специалист дори изрази съжалението си от изпуснатата победа.

"Доволен съм от играта. Поздравявам всички футболисти, които взеха участие в лагера. Играхме с добра агресия, добре тактически. Всички до един заслужават поздравления".

"Единствено съжалявам, че не успяхме да реализираме положенията“, каза Петев.
„Ще направим анализ на мача, за да видим къде сме направили грешки. Момчетата играха с ентусиазъм и хъс, което ми дава нотка да бъда още по-уверен в тях. Искам българският национален отбор да има ново лице и да постига резултати."

"Националният отбор е отворен за всеки един. Казах ви и с идването си, че шанс ще получат много нови момчета. До голяма степен тези, които играха, се възползваха от това."

"Аз винаги съм бил оптимист, вярвам, че българският национален отбор винаги е бил на ниво с изключение на последните години, в които ни липсва голям форум. Двубоят беше от полза за нас, надявам се да е бил такъв и за румънците", добави Петев.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
yspex na petev -znaem 4e lesno niama - no pak kavo da gybi vaznoe da raboti kakto toi moze za da ima odbor koito kato izleze da moze da igrae fydbol a ne balet ili dygo
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С Любо Пенев имаше лъч на надежда, но футболната мафия го разкара.
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За мача със Италия не искам и да помислям колко ще се срамуваме след това,така ще им напълнят кошницата,че после и един няма ад иска да говори за резила на отбора.Италия със тия стар отбор от МЪЖЕ ще ги спукат тия дришльовци.
15
0
 
6
 
! Отговори
дасезакриенационални преди 9 години
Е,как да не е доволен,то си е за радост дори! Тия да ги застрелят всички до един и да се приключва,то е ясно,че не става нищо от тях,то и затова половината са без отбори,а другите играят във най - загубените такива.Вижте сърбите какво правят,няма голям отбор без сърбин,а ние тука пари,жени и купони,еми за това ще си гният тука и по разни загубени отборчета,Срам и позор са за страната ни тия ''национали''!!!
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да ама следващия мач ко прайм.май няма да има нужда от разбори а от уволнения
13
3
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Някой преброи ли колко момчета са национали за пръв път ,поздравления и кураж.Само на мен ли ми се струва,че много от писачите се радват ако България е зле.
12
1
 
8
 
! Отговори
пеле преди 9 години
И този ще танцува само едно лято.
11
0
 
3
 
! Отговори
edin преди 9 години
Петев,ще говорим след меча с Италия-дано Тогава си вкараме положенията.А тока снощи-.........!!!
10
1
 
17
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Мача беше на нивото на българската Б група от преди 30 години - тичане, ритане на топката напред и блъскане на противника. Това на модерен език е: "Играхме с добра агресия, добре тактически." Преди му викаха "селски футбол".
9
1
 
9
 
! Отговори
знайко преди 9 години
петио да не пускаш попето! Че ша спреш да си доволен.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Единствено съжалявам, че не успяхме да реализираме положениятавинаги е така, ***
7
0
 
7
 
! Отговори
Файда преди 9 години
Само не мога да разбера каква е файдата от това, че правим хиксове с по-силни от нас отбори ? Равенствата не ни класират на Европейско или Световно !!! Ама после Перука - Старши нали тре'а се гордее :- Да, отпадаме, но направихме равен с еди кой си !!!Та така и в тази контрола.Не бихме, ама пък и те не ни биха.12 години сме в задния двор на футболния свят.Никой не го греят равенствата,а се помнят победите.Вече и Фарьорските острови поднасят изненади !!! Така, чеее .... пак сме назад !
6
1
 
4
 
! Отговори
ч преди 9 години
още фиэическа подготовка да иэдържат на върхово бягане цял мач иначе италианската машина няма да има равен ,работа много иэдръжливос
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къв е тоа? Аз го знам единствено от една пресконференция дето едни качулати го съблякоха гол.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мачът е определян от комисията по етика за силно съмнителен изпратиха и съгледвач на дербито за да наблюдава за " уговорка " .Всички водещи сайтове за залагане го бяха извадили от листите си .Едно е сигурно вече дори и да не уговаряме мачове , ФИФА ни няма доверие та това ръководство .Перуката , където и да го избират е явно член " послушко " на Платини и това на международен футболен език звучи -Крайно Некомпетентен . За съжаление отново вкарахме най-лошите практики отвън.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Петев, те хубаво ти съблякоха левскарите синята фланелка и те инижиха пред цяла България, ама сега да има кой да ти съблече костюма докато водиш националите ни, цена няма да има.
2
4
 
9
 
! Отговори
ставри преди 9 години
"Искам българският национален отбор да има ново лице"-то май лицето е отзад.
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този мухъл целуна тая работа на Перуката, стана послушник и уреди тлъста заплата. И ще остави *** Попов капитан с което с нищо няма да се подобри националния отбор. С две думи, Петев ще запази статуквото и с това никога не ще се класираме никъде.