Без изненади: Кличко взе поредна жертва

Украинецът победи по точки Дженингс
Обновена: 26 апр 2015 08:36 | 26 апр 2015 08:02,
82
Без изненади: Кличко взе поредна жертва
Снимка: Reuters, архив

Владимир Кличко успя да спечели поредния си мач на професионалния ринг, след като победи Брайън Дженингс по точки в сблъсъка между двамата, който се игра в легендарната "Медисън Скуеър Гардън".

Американецът обаче се бореше мъжки и издържа през всичките 12 рунда, но в крайна сметка победата отиде на сметката на Влад, след като двама от съдиите съдиите присъдиха 116-111 точки за него, а третият - 118-109.

Така Кличко има вече 18 защити на световната титла.

С тази победа Владимир успя да запази титлите си във версия WBA, IBF, WBO И IBO.

През кариерата си той има внушителната брой от 64 победи и само 3 загуби.

Освен това с днешния успех той изравни рекорда на Джо Люис за най-много мачове, за световната титла.

Като цяло американецът демонстрира доста добра игра срещу световния шампион и дори започна в първия рунд по-агресивно от него, докато в петия рунд успя да нанесе два много силни удара в главата на Влад.

Надлъгването между тях обаче бе по-скоро тактическо, но в 12-ия рунд Кличко се активизира и нанесе няколко много тежки удара на съперника си, което в крайна сметка със сигурност е повлияло при оценките на съдиите.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: бокскличкоДженингс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
17
 
! Отговори
Forza Roky!!! преди 8 години
Най-великия за всички времена-Роки Марчиано!След него са Джо Луис,Джо Фрейзър,Влодимир Кличко,Лари Холмс и Виталий Кличко!А прехваления преди 30 години Майк Тайсън е твърдо извън топ 10 !!!
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И във бокса трябва поне малко интелект и скромност. А нашичкият няма и от двете. Но по дискотеки и купони сигурно е най-великия. Сигурно още в празната му тиква ехтят залповете на Кличко но той върви...напред?!? Тава напред при него е....Мъглявината Андромеда. Още по-мъглива ще стане след като го изтъркаля и следващият противник.
38
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да разбера едно, тръгна като аслан а се върна пос.ан. И продължава да говори глупости и най-лошото е, че не осъзнава колко далече е от нивото на Кличко, че е с манталитета на селски бег на селския мегдан който може само да е идол в очите на себеподобни селяци със сходен манталитет. И да се прави на велик в чалгитеките където да понабие някой пиян пубертет. Но..,върви напред към пълната простотия.
37
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нацист
36
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 67оппааа..Пеле има 1281 гола. Меси има засега 460, Роналдо 477. Пеле наистина ще да е бил извънземен. Нали така фенче на Роки Марчиано?
35
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 65А, още един пример- Пеле е вкарал 1000 гола, Меси и Кристиано имат по 460-470 гола с тази си феноменална игра. Да вкарат още по 200 гола най-много. Искаш да кажеш че Пеле е извънземен ли тогава че да ги води с 400- 500 гола? Ми то и аз на Дунав Русе ще вкарам 5 гола на мач, както Пеле го е правил навремето с такива отбори като конкуренция. разбираш ли сега че Роки Марчиано е бил велик на времето си, но не можеш да го слагаш в тази конкуренция на братя Кличко и най-вече на Виталий която има
34
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 65Ми много ясно че не можеш да сравняваш Пеле с този бавен футбол едно време и тия смешни защитници с геният Меси. Сега остава да кажеш че пеле е по-добър от Меси. Та то има поне 5 играча по-добри от така наречения крал на футбола...Роналдо Феномена, Роналдиньо..Ван Бастен... Не можеш да сравняваш поколенията с такава разлика в годините. За 20- години разлика съм съгласен , но да говориш че Марчиано дето се е бил преди 60- 70 години е смешно.
33
0
 
22
 
! Отговори
д-р Стоманен чук!!! преди 8 години
До АнонименИскаш или не-сравненията са неизбежни!!! Тогава не може да се сравняват Пеле и Лио Меси(който впрочем е етнически италианец-син на бежанци от Анкона!),нито Бекенбауер с Франко Барези???И тогава и сега боксьорите са били над 110 килограма и са се биели с ръкавици!В крайна сметка печелят сухите факти,а не субективните мнения!За мен Бьорн Борг е най-великия в тениса,но това е мнение на много хора без да претендира за обективност!Все пак Роки има 72 победи с нокаут от 72 мача!Соло Италия
32
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 59Говоря за Виталий Кличко, не за тоя Владимир дето уби от бой нашия. Правиш ли разлика? Гледал ли си великите му битки на Виталий с Кори Сандърс и Ленъкс Луис? Та Витали тоя твой Марчиано само един път ще го лепне и пня ще отиде в отвъдното. Все едно да сравняваш Джими Конърс с Роджър Федерер.
31
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
клинч,клинч, облягане пак клинч и така 12 рунда , хахахахаха
30
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 56Това е все едно да сравняваш Джими Конърс който има 109 титли с Федерер който има 84. А класата между двамата е убийствена в полза на Федерер. Не можеш да сравняваш Роки Марчиано играл преди 70 години с човек като Кличко изправял се срещу такива убийци като Ленъкс Луис в днешно време.
29
1
 
22
 
! Отговори
д-р Стоманен чук!!! преди 8 години
До АнонименДо някъде съм съгласен с анализа ти за Витя Кличко!Но най-добър все още си остава Роки Марчиано!!! Има по-малко защити на титлите си,но баланса му е 72 победи с нокаут от 72 мача и загива при самолетна катастрофа като световен шампион при свръхтежките!Наричан Италианския жребец-Слай взе името му за поредицата от филми за Роки!Макар и художествена измислица прототипа на Роки Балбоа е самия Роки Марчиано!
28
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крайно време е Кличко и Путин да се срещнат на ринга и да решат украинската криза !
27
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 51Пусни си ги има ги в тубата. Пусни си двата мача. Тоя на Владимир е 2003-та, а на брат му с Кори Сандърс е 2004-та и да видиш разликите в класата на двамата братя. Та самият Владимир Кличко признава, че ако трябваше да се бие с брат си Виталий в най-силните си години брат му би го убил на ринга....Виталий Кличко в разцвета на силите си беше просто убиец на ринга. Най-великият. Самият Майк Тайсън ходи в имението на Виталий и каза, че му се възхищава.
26
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 50Лека поправка: Брат му Виталий Кличко е най-великият, защото остана НЕНАДИГРАН на ринга въпреки двете загуби в кариерата си- едната заради кръвта от аркадата срещу Ленъкс където Виталий го водеше по точки, но съдията спря мача заради кръвта и втората му загуба беше след отказване срещу някакъв анонимник заради болки в ръката. Виталий Кличко никога не е изпадал в нокдауни, камо ли нокаути, както Владимир Кличко много пъти в кариерата си. Я си пусни Владимир- Кори Санндърс и Виталий-Кори.
25
6
 
24
 
! Отговори
д-р Стоманен чук!!! преди 8 години
До честенДо некакъв честен профан!Една от истините беше,че Влад взима допинг и за това не смее да се бие в Щатите-веднага щели да го разкрият!Ха ха ха!!!Тоя мач гаранция се е играл в Киев на Майдана!Ха ха ха!!!Третата истина е че ако Опулев излезе някога пак срещу Влад няма да изкара и 1/2 рунд!Само че никога повече няма да излезе!Заедно с Роки Марчиано и Джо Луис той е един от тримата най-велики във свръхтежка категория за всички времена!При това-бял бомбардировач!Скоро-най най-великият!!!
24
5
 
18
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Таз голяма пиперка кой знае с колко грама се пълни ........
23
3
 
17
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Багажа ти е Сливенския кашкавал !
22
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен40Европейците,определено знаят някой друг език:-"бонжуар","конгрючилейшънс",кърти мивки
21
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кличко определено играе мръсно с клинча,но в случая американеца търсеше не по-малко клинча и нанасяше доста нечисти удари,поне не орева орталъка:-мафия,мафия,сякаш на ринга са излезли двама гангстери с шмайзери( а там просто са двама атлети и по- добрия побеждава)

Спонсорирани публикации