Пореден позор за ЦСКА, паднаха с 0:2 от Литекс

"Армейците" вече осми мач нямат вкаран гол
26 апр 2015 22:11, Анисия Иванова
40
Пореден позор за ЦСКА, паднаха с 0:2 от Литекс
Снимка БТА

Литекс тресна с 2:0 ЦСКА и направи сериозна крачка към участие в Лига Европа. Двата гола за ловчанлии заби Данило Асприля през първото полувреме.

С тази победа Литекс изпревари ЦСКА и вече е на третото място с 47 точки, докато армейците продължават да затъват и вече са четвърти с 46 пункта.

Това бе осми мач подред в който червените нямат записана победа в "А" група, като тимът има 2 ремита и 6 загуби за тези срещи.

По-фрапантното е, че тимът няма нито едно попадение за този брой мачове, което е повече от трагично за клуб като ЦСКА. Ловчанлии изиграха страхотен мач, тотално разнебитиха армейците и логично си грабнаха трите точки.

ЦСКА бе повече от трагичен и смешен. Играчите на Галин Иванов бяха абсолютно комични и неадекватни, като сериозно ядосаха феновете си, които на няколко пъти едва не прекратиха мача.

Още за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: футболЦСКАЛитекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХахаНе ти е лесно. Сто години съществуване на подуянските недоразумения. Калъфките само за цял век. Чорбарите са далече пред вас подуянчани. Пазете иртишина. Чорбата за съжаление върви по подуянската пътека. Жалко.
29
1
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
Ако моята работа не носи резултати ще ме уволнят на секундата и ще ме заменят с друг. Футболистите на ЦСКА доказано не си вършат работата и нямат победа от 4 месеца и няма как да ги уволнят преди да им изтекат договорите явно. Машала! .. и да играеш добре и да не играеш договора си е договор и заплатата ти върви ... Дано ако не фалира клуба ги разкарат всичките в края на Май. Четох че Тунчев и Попов щели да ги вземат в Черно море! Чудя се защо? Явно там са обещали че ще почнат да играят...
28
1
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 8 години
Как беше песента... Няма купааа, няма титлаа, няма даже вкаран гоол.....
27
1
 
3
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Bulgarska rabota.Specifichnostta na situaciata e mnogo usobenna i razprostranena sred naselenieto po tezi zemi.naprimer.kvo mu beshe na Tomov?prail pari.bez pari da raboti pak ne stava
26
0
 
17
 
! Отговори
TS преди 8 години
Позор, позор.... какъв позор? Това вече си е "рутина". Някой ако още не е свикнал, да свиква! Това е бъдещето.
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предупреждаваха няколко разумни и знаещи какво става в ЦСКА, че дружеството се източва особено от Сашо Апашо и Стойчо Младенов. Колко милиона откраднаха само те си знаят. Въпроса е, кой ще им потърси сметка, защо феновете не им потърсиха сметка още докато се въртяха из ЦСКА. Ст.Младенов се кълнеше колко обича отбора, как би работил и без пари за да се върне славата. Къде е сега този крадец, в какво състояние остави отбора, че 8 мача гол няма? Да се полее с бензин и запали този ***.
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦСКА ще ги водят на нудистки плаж, та да видят и те що е гол.
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А Сашо Апашо зимата дрънкаше некакви глупости за шампиони да ставали и за шампионски лиги бълнуваше :)))))) Ама това чорбарите са много просто племе-Лупи 2008 се опита да ги затрие и замалко да успее,а те не си взеха поука и си го натресоха пак,пък сега реват...Не разбрахте ли,че где мине Лупи трева не никне?
22
0
 
25
 
! Отговори
Панчаревец преди 8 години
Гласувайте за най красив гол отбелязан от ЦСКА през 2015 г. :)
21
1
 
6
 
! Отговори
ПРЕДИ/СЕГА преди 8 години
prikachi/images/494/8076494A.jpgИзтриха им се усмивчиците...
20
4
 
4
 
! Отговори
шопов преди 8 години
ЗА ФУТБОЛА И БФфС."АЗ НЕ САКАМ АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ,АЗ САКАМ ВУТЕ ДА Е ЗЛЕ".ТОВА ИСКАХТЕ ДА РАЗВАЛИТЕ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ И ГО ПОСТИГНАХТЕ.ТОЗ БИЛ КОМУНИСТ ОНЗИ БИЛ НЕ ЗНАМ КАКЪВ СИ,ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ,ЖИВЕЙТЕ С ЕГОИЗМА СИ И БОГАТСТВАТА СИ.АМИН.
19
2
 
36
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Поздравявам ръководството и футболистите на ЦСКА за достойното им представяне-все-пак загуба с два гола си е героизъм за сегашното им положение.
18
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е вече събличането е задължително, за навеждането се мисли!
17
2
 
34
 
! Отговори
Умен преди 8 години
УТРЕ ще ги водят на нудистки плаж да видят ГОЛ...
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 18 ,каква абревиатура ЦСКА,или имаш друго в предвид Левски, Ботев и т.н.--------------------------------------------------------------------------------------------------трите отбора.
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 18 ,каква абревиатура ЦСКА,или имаш друго в предвид Левски, Ботев и т.н.
14
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преименуване на всички отбори, които носят имена на национални герои и святи за България символи.Хулиганите да бъдат въдворени в трудово възпитателни и поправителни центрове.
13
2
 
20
 
! Отговори
Violin преди 8 години
Каквато държавата- такъв и спорта.Преди 15години, обсъждах ме с Ст.Младенов, че докато няма младежи и юноши в клуба, той няма бъдеще, sorry ама точно това се случва сега.Отделно ЛУПИ в затвора за вредите,които нанесе за собствена облага.
12
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И като ги няма цесекато и "подуянските пиянки" с кои отбори ще си пълните стадиончетата?--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Заради такива като вас (надявам се не лично Вие), стадионите са празни, градовте преди "мач", приличат на градове в гражданска война. И всичко това заради, нека кажем 100-200 гаменчета, които нито знаят кои са Левски и Ботев, нито знаят нещо за Българската армия.
11
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Междуконтинентални футболни Инвалиди!!! Цял Свят ви се смее!!

Спонсорирани публикации