Превземат парламента, ако ЦСКА не играе в "А" група

Никой да не се подиграва с червените, призова Петър Жеков
Обновена: 2 юни 2015 14:31 | 2 юни 2015 12:20,
90
Превземат парламента, ако ЦСКА не играе в "А" група
Снимка: архив Булфото

Голмайстор №1 в историята на българския футбол Петър Жеков бе силно възмутен от решението да бъде изхвърлен ЦСКА от "А" група.

"Това не го разбирам. Играят си с огъня. Не може в четвъртък или петък да ни обещаят лиценз, а след това да не ни го дадат. Видяха, че бихме през уикенда и ни го отнеха отново".

"Аз говорих с Ивайло Манджуков, който беше в чужбина през почивните дни и не присъства на мача с Литекс. И той ми каза това - всичко е наред, новото дружество ФК ЦСКА АД трябва да вземе лиценз", коментира Жеков.

"Вижте, ще има голяма патаклама, ако изхвърлят ЦСКА. Половин България ще излезе на улицата, ще атакуват БФС, ще нахлуят в парламента и там ще си направят палатков лагер. Никой не бива да се подиграва с ЦСКА, да си прави майтап. Разбирам, че можело да се намери вратичка след време, но кой ще ти чака", възмутен бе легендарният голмайстор.

"В БФС имат голяма вина. Там са се събрали само разни полицаи и генерали, които са наблюдатели по мачове и взимат големи пари. Аз като вляза в сградата на БФС и никой не ме познава. Само касиерът, който е там от 20 години".

"През октомври миналата година станах на 70 години и никой от БФС не ми честити. Ей така, да ми беше написана една честитка на парче от вестник и да ми я подхвърлят. Няма никаква организация, никаква мисъл. Аз съм национален състезател, голмайстор на ХХ век, а на юбилея ми дойде само министърът на спорта", завърши Жеков.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
8
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
До незнаещите! Пиер Жеков имаше феноменален шут от место, без каквато и да е засилка, а иначе си беше пълно дърво. Добре, че тогава имаше виртуози на дрибъла като Митата Якимов, които му слагаха топката на крака.
47
3
 
22
 
! Отговори
Слово за Томов преди 8 години
Томов ликвидира Зелената партия.Томов ликвидира ГОРТомов Ликвидира ДАРТомов Ликвидира ЕВролевицатаТомов е със заслуги за ликвидирането на БСДП Томов ликвидира кремиковцисега дойде за втори път в ЦСКА (малко им беше веднъж)....ЦСКА ще играят в А окръжна.Умолявам червените - вземете го и трети път. Въобще ще спрете да играете футбол.
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глазгоу изхвърча за във В група за неплатени дългове. ИНтер пък пет години не игра мачове в ЕКт, заради гаменско държане на фенове. И срещу английските отбори 90-ет имаше люти санкции. Нашите отобори леко минаваха досега. Реал са си Реал, и на тях ще им дойде реда. Освен това когато един дълг все пак се плаща - макар и на части, никой не ти прави забележки, но ЦСКА спряха всякакви плащания от една година- обичайна тактика щом дойде Томов.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 50Аз пък мисля, че трябва да сме единни, но както за декларацията против ГАЗПРОМ в Левски!Сега си се сетил, че трябва да сме единни!
44
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той др. Жеков след това може да поиска и пак да го направят голмайстор, както едно време, щото сега цскато не може да вкара гол 11 мача!
43
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей така трябва да сме единни всички българи и щом за КТБ държавата извади 16 милиарда лева за да плати дълговете на Цветан Василев значи може да плати и 20 милиона лева за ЦСКА и да го национализира, а не да го приватизира Костов и после да го ликвидира Борисов и мутрите му.
42
3
 
12
 
! Отговори
Целувчо преди 8 години
До ЦСКАРЕй така трябва да мислят всички фенове на ЦСКА, а не да злобеят и плюят по всеки и всичко. Аз не съм фен на никой български отбор, а на българския футбол като цяло, както се радвах на Левски че влезе с ШЛ, така се радвах на ЦСКА когато победи Ливърпул на техният стадион също и на Лудогорец когато влязаха в ШЛ и донесоха радост на българския запалянко. Аз не искам мършав псевдо футбол, а чист и истински такъв, дори ако се налага да се почне от нулата. :)
41
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До петърНе към НОИ а към НАП и не са 13 милиона а 9 милиона, а на Левски са 4 милиона, но на Левски позволиха разсрочване, по незнайно какъв критерий. Удара е целенасочен срещу ЦСКА и това всяко дете го знае. Реал Мадрид дължи 500 милиона евро, но Испанската федерация не им взема лиценза, защо ли? Съвсем друга тема е , че ЦСКА е единствения отбор в България, който плаща супер висок наем, за стадион, на всички останали клубове държавата е дала стадионите си безвъзмездно. Защо ли? Сещай се сам.
40
1
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 8 години
Пешо, времената на червеният социализЪм отминаха и партийните поръчки вече ги няма! Държавата може да помага, ни не и в А ФГ до вкарва.
39
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия па смешници си мисля, че все още тяхната партия управлява и парламента им е като зимна градина - ало ***, крадохте квото можахте 25 години от "Държавните" благини дето ви бяха раздали и сега пак опряхте до партийна помощ.Д*****ба и смешния отбор комунистически - закривай и никога вече комунистически срам по българските терени!
38
0
 
11
 
! Отговори
Румен Бл. преди 8 години
Този слабоумен пияница да си мери приказките.Футбола далеч не е най-важното в държавата. Да не говорим,че от 25 г. с този спорт се занимават само престъпници и изпечени мошеници,като сашо апашо.Щяла цяла България да излезе на улицата да защитава няколко разглезени нашенски *** дето два паса не могат да си разменят точно и 10 - 15 ***, които получават баснословни заплати за да разхождат фланелки по терена.Ай сиктирНа който му трябва цска да вади парите от джоба и да си плаща, а жеков да го
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пешо коня го е хванала деменцията и си мисли, че още сме по времето на соца и М. Балев и Д. Джуров!
36
0
 
11
 
! Отговори
Петър Жеков преди 8 години
Превземаме парламента, назначаваме Лупи за президент на Б-я и на ЦСКА и всички са доволни.
35
0
 
13
 
! Отговори
петър преди 8 години
ЦСКА има дълг от 13 милиона към НОИ.Просто мошеника сашо апашо не е плащал осигуровки от 15 г.Отделно имат дългове към кого ли не за още поне 10 милиона.Така че, най-напред да си оправят 15 милиона към държавата, няма да висят на обществото като воденичен камък и ние обикновените хора да им плащаме осигуровките. Първо парата, после лиценза. Пък ако нямат пари, фалит и да си правят нов клуб в окръжната група, както е по закон.
34
0
 
12
 
! Отговори
Иванчо преди 8 години
ЦСКА да ходят да играят в Гърция. Там може само да живееш на кредит и да не връщаш нищо.
33
0
 
17
 
! Отговори
ЦСКАР преди 8 години
Правила, братко! И аз не искам ЦСКА да играе в Б група, но когато Лупи и Стойчо лапаха, ние си мълчахме. Не БФС са виновни за това, че Лупи и Стойчко прибираха тлъсти комисионни от чужденците. Имаше мачове, в които отборът играеше с 10 чужденци, които са по-слаби от юношите ни. Това е истината - ние феновете също сме виновни, защото позволихме на 2-3 човека да цоцкат яко от клуба.
32
0
 
9
 
! Отговори
Целувчо преди 8 години
До Дедо тиВ същност Лудогорец в интерес на истината е по стар от ЦСКА приятелче :)
31
0
 
1
 
! Отговори
емо преди 8 години
Лиценза ако бате бойко даде, иначе -не. И най-вероятно ще е -не. Все пак да не забравяме че фенските пристрастия не са неприсъщи на бате ви.
30
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой нормален човек няма да излезе на улицата освен футболните хулигани! Същото важи и за Левски! Нормалните хора се отвратиха от футбола
29
0
 
13
 
! Отговори
ха преди 8 години
много искам да видя превземането на Парламента от фенчетата на ЦСКА...:)))))такова завоевание ще падне,че после няма да стигнат леглата в ..Пирогов за всичките червени..завоеватели:))))