Лудогорец вече си има нов треньор

Португалецът Бруно Рибейро официално пое "милионерите"
17 юни 2015 14:54, Красимир Ангелов
18
Лудогорец вече си има нов треньор
Снимка: Facebook

Португалският специалист Бруно Рибейро е новият треньор на шампиона на България Лудогорец. Той подписа своя договор след продължителни преговори с президента на клуба Александър Александров и спортния директор Методи Томанов.

Бруно Рибейро ще се присъедини към лагера на отбора в Смолян в петък, придружен от двамата си помощници Марсело Чагас и Андрю Смит.

В екипа му влиза и новият треньор на вратарите Милан Стойкович. Двамата испански треньори Серхио Марти и Хавиер Рамос, които работят в Лудогорец от началото на миналата година, ще продължат да се грижат за кондиционната подготовка на отбора.

Бруно Рибейро е от дълго време в полезрението на ръководството на Лудогорец. 39-годишният специалист се ползва с препоръките на известни имена в треньорската професия и е сред най-обещаващите млади специалисти в Европа.

Той стана фаворит за треньорския пост в Лудогорец, след като другият кандидат отпадна по семейни причини в последния момент.

"Идвам в голям отбор. Впечатлен съм от това, което направи Лудогорец в Шампионската лига миналия сезон. Надявам се да постигнем същото", заяви Бруно Рибейро.

Междувременно футболистите на Лудогорец заминаха за Смолян, където ще протече първата част от лятната подготовка. През изминалите два дни футболистите минаха пълни медицински и фитнес тестове под надзора на кондиционните треньори Серхио Марти и Хавиер Рамос.

Отборът изпълнява предварително подготвената програма, която беше одобрена и от новия старши треньор. Както вече ви съобщихме, националите на Лудогорец получиха кратка почивка и ще се съберат за медицински изследвания и фитнес тестове в столицата на 20 юни.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***, спрете да броите чуждите парите, а се постарайте да се потрудите за да си заработите собствени - изглежда грозно от страни.визирам думата "милионери" в заглавието Ви.
14
6
 
5
 
! Отговори
циника преди 8 години
"39-годишният специалист се ползва с препоръките на известни имена в треньорската професия и е сред най-обещаващите млади специалисти в Европа."хахаах, какъв е тоя ентусиаст:))). Даскалът ми по физическо едно време имаше по-богата визитка със св-то си на бивш играч на Пирин Гоце Делчев:)))). Готиното е, че тоя път кренвиршгорец ще се провалят тотално в евротурнирите и Гела ще инкасира страхотни загуби, които ще охладят егоцентричните му мераци за футбол.
13
3
 
14
 
! Отговори
не спец по всичко преди 8 години
абе какви хора има, човека още не е почнал и вече започнаха да го плюят "специалистите" по форумите, каква е тая жажда да се оплюва всичко и навсякъде, в България вече няма българска нация и народ, мнозинството хора се пукат от завист и неприязън към всичко, ами вижте го една година какво прави, пък като не сте доволни може да кандидатствате за неговия пост
12
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предстоят клалификации за ШЛ ,това момче не може да се справи,не знае Български,не познава манталитета,ще видите ,че Лудогорец ще отпадне още във клалификациите
11
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 3:Естествено, че ще станат шампиони. В България няма друг отбор,но въпроса е, дали ще се провалят в Шампионската Лига.Според мен - най-вероятно да.
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
съотборник = сънародник :)
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен идеята на наемането на подобен треньор е свързан изцяло с липсата на добри трансфери и невъзможността на Лудогорец да привличат добри футболисти ( сравнително неизвестен отбор, слабо първенство ... и т.н ). Рибейро е сравнително известно име и може да успее да убеди някой негов съотборник да приеме оферта. Друг е въпроса колко добър е като специалист.. едва не е изпаднал последният сезон :)
8
1
 
16
 
! Отговори
s преди 8 години
Е, нищо не се знае за този треньор, така че е твърде рано да се правят прогнози. Още повече пък прогнози от пуберфенове на ЦСКА, пардон, на Литекс, или там каквото и да е името това "нещо", което ще се пръкне в родната трагикомична футболна действителност...Дано донесе още успехи на отбора от Разград, това поне ще има смисъл. Докато някои си играят на фалиране, сливане, преименуване и ала-бала, а други цъкат във втората половина на таблицата и ги правят смешни, трети работят за успех в ЕКТ.
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя яде ли кренвирши ?
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз си мисля, че в България има по-добри специалисти от този португалец, но... Време ще покаже дали този ход е бил грешка или не е.
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Домуса този път хвърли калъч,груба ,много груба грешка
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е треньор, колкото и Гонзо...
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, ще стане шампион! Един от основните конкуренти - Литекс, вече не са в играта, така че спечелването на титлата ще бъде още по-лесна!
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв е тоя рибок?
1
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честит им провален сезон,дано се усетят рано.Превръщат Лудогорец във школа за начинаещи треньори.Със какво този е по добър от който и да е БГ треньор ???Сега като домъкне и куците коне на Челси ,провала е гарантиран.