Срещу ЦСКА е извършено криминално деяние

Органите трябва да се самосезират, убеден е Томас Лафчис
Обновена: 6 юли 2015 08:01 | 6 юли 2015 07:50,
17
Срещу ЦСКА е извършено криминално деяние
Снимка: архив, Булфото

Бившият собственик на Левски Томас Лафчис коментира случващото се в ЦСКА.

Лафчис призова прокуратурата да разследва отстраняването на "армейците" от професионалния футбол в България.
Както е известно, БФС прати червените при аматьорите във "В" група. Според Лафчис, спрямо ЦСКА е било извършено "криминално деяние“.

"Важно е тук хората да стигнат до истината коя е причината за това нещо, кой предизвика това нещо в ЦСКА. За мен това е криминално деяние. Има си органи, които би трябвало да се самосезират“, коментира Лафчис в интервю за bTV.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 12Щом имаш задължения значи трябва да се издължиш.
11
2
 
2
 
! Отговори
До 12 преди 8 години
Едно е да имаш задължения, съвсем друго е те да са изискуеми. Нямам представа дали имате капацитета да го схванете.
10
0
 
6
 
! Отговори
ало грък мазен преди 8 години
спомни си 90-те години колко дълг направи като кредитен милионер и след това се покри в гърция да не плащаш.
9
1
 
8
 
! Отговори
to6ko 1956 преди 8 години
То е ясно кой. Бой изпрати хората да правят заеми, т.н. БФС се кефеше и ходеше по Дели ормана и така. Важното, че има хора който обичат ЦСКА и той го има. Евалана Г.Г. той е истински мъж, който се опъна на олитата от Управниците в БФС и въпреки ББ. БОГ да му помага защото сега всички тези ще скочат срещу него.
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чорбата правилно изхвръкна, но защо подуянци са в 'А' групата? Стига оневинявали този и онзи. Всеки да си носи последствията.
7
3
 
18
 
! Отговори
ЦСКАР преди 8 години
А добро утро! Много ясно, че е извършено престъпление - от Лупи. Не знам от кого е закрилян този наглец, но Томов отдавна трябваше да е на топло в панделата. И сега ЦСКА нямаше да бъде във В група.
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво по-голямо криминално деяние от това да гепиш 30 милиона. Ало Лавчис. Ти така казваш и за гръцкия народ - 240 милиарда заеми. така де. значи едни да теглят и да трошат, други да плащат. нещо са ти криви представите май.
5
4
 
14
 
! Отговори
Пъзел преди 8 години
Ами криминалното деяние наречено 30 000 000 /тридесет милиона/ ????Защо всеки нормален ТРЯБВА да си плаща всеки месец задълженията или следват глоби, съдия изпълнител, а някакви ритнитопковци може и да НЕ плащат , а после да имат и претенции???
4
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе ЦСКА да не са нещо с платен абонамент за А-ПФГ? Колко пъти се прави компромис с тях? Колко отбори имаха същата съдба без да им се дава толкова шанс? А нещо за Локо-Сф? С 30 пъти по-малко дългове и от раз го изритаха... А за всички други отбори, които бяха изхвърляни по същата причина? С какво ЦСКА е повече от тях? И защо аз трябва да им плащам дълговете?
3
21
 
23
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
"Срещу ЦСКА е извършено криминално деяние". Аз ви го казах още в началото, сега ви го казва заклет левскар. Перуката прецака ЦСКА, сега да си понесе последствията. Не може да изхвълиш ЦСКАот А група, само защото си шеф на БФС и си левскар. Не може и не трябва. Перуката - вън и да дойде някой който ще върши работа като хората...
2
5
 
16
 
! Отговори
кк преди 8 години
Добро утро, г-н Лафчис! Събудихте ли се?Че, баба Мара от Долно Нанагорнище, още преди 1 г. ми каза, че с това, което става в ЦСКА / пък и само там ли?/, г-н Цацаров може да защити професура....Само че Цацаров е Гл. Прокурор в РБ... Това е малкият проблем...
1
14
 
23
 
! Отговори
Геренбахче преди 8 години
Taka e....В ТИКВЕНА България е така !

Спонсорирани публикации