Ботев се прицели във Владо Гаджев

Още няма нищо конкретно, заяви Георги Марков
Обновена: 29 юли 2015 14:04 | 29 юли 2015 11:00, Красимир Ангелов
6
Ботев се прицели във Владо Гаджев
Снимка: Булфото

В Ботев Пловдив обмислят евентуално предложение към бившия капитан на Левски Владимир Гаджев, съобщава вестник "7 дни спорт".

28-годишният национал в момента е свободен агент, след като договорът му със "сините" изтече в края на сезона и той отказа да го поднови. Но футболистът бързо трябва да си намери нов отбор, защото националният селекционер Ивайло Петев може да го извади от сметките си.

В момента Гаджев поддържа форма с третодивизионния Септември София. Според информациите, на "Коматево" първо ще разговарят с новоназначения треньор Ермин Шиляк за евентуалната офрета към Гаджев. Освен него спортно-техническият щаб на "жълто-черните" в лицето на спортния директор Георги Марков има и други набелязани футболисти, които ще бъдат обсъдени с новия словенски наставник. Сред тях и е Емил Гъргоров.

Ако Шиляк даде зелена светлина за започването на преговори с Гаджев, както и с някой от другите играчи, ще се направи всичко възможно за привличането им. "За момента няма нищо конкретно за Гаджев, той е добър футболист. За привличането на нови футболисти думата ще има новият треньор Ермин Шиляк“, коментира Георги Марков.

Желанието на Гаджев е да продължи кариерата си в чужбина. Не е изключен вариантът той да се завърне и на "Герена".

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До тоя *** ли опряха?всяка година уж го продават в чужбина и накрая по далеч от Подуяне не може да иде.
3
0
 
1
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Подучух че тоя чалгар искал 50 бона заплата .......ако си бъдещият Стойчков, Бербатов или Петрови .....по щеше да е възможно бре ......ама то е ясно че от теб такъв няма да стане ...........
2
0
 
0
 
! Отговори
1977 преди 8 години
Тоя набеден "футболист", от няколко години си търси отбор в чужбина и все не може да си намери дори и в долните девизии на някое посредствено европейско първенство. Пълен некадърник! И с такива хора ние ще се борим в евро и световни квалификации. Отсега е ясно че за Русия - сме на пето място в групата, след само ще е Люксембург/ама и в това не е сигурно/.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
такъв национален отбор няма никъде в света където играчите ги гонят от клубните отбори поради некадърност

Спонсорирани публикации