Лудогорец победи Левски в дербито в Разград

"Сините" остават без победа вече трети кръг
26
Лудогорец победи Левски в дербито в Разград
Снимка: Булфото

Лудогорец победи с 2:0 Левски в дербито от 3-ия кръг на "А" група. Сблъсъкът в Разград беше изпълнен с много нарушения, накъсана игра, жълти картони, а интересните моменти се брояха на пръстите на едната ръка.

Головете паднаха след почивката, когато двата отбора, особено домакините, създадоха по-чистите положения. Точни бяха Марселиньо в 61-ата минута и Върджил Мисиджан в заключителните минути на сблъсъка.

Така разградчани събраха 6 точки и се изкачиха на 2-ро място в класирането преди изиграването на останалите срещи от кръга. "Сините" остават с 2 т., които им отреждат 6-та позиция и още не познават вкуса на победата от началото на сезона.

В началото на второто полувреме пък феновете на домакините се спречкаха със Стойчо Стоев и се наложи стюардите на стадиона и изпълнителният директор на Лудогорец да се намесват, за да укротят страстите.

Как се разви мачът четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Абе къде е Цуца, да не би да са се прехвърлили в испанската футболна лига?
13
0
 
2
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН. ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ИМА ЛЮБИМ ОТБОР, НО КОГАТО БЪЛГАРСКИ ОТБОР ИГРАЕ СРЕЩУ ЧУЖД НАЙ-НОРМАЛНОТО НЕЩО Е ВСИЧКИ ДА ГО ПОДКРЕПЯМЕ. АКТИВА В ТАКЪВ СЛУЧАЙ Е И ЗА БЪЛГАРИЯ. НЕКА ДА Е ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО ЗЛОБЕЕХА В РЕЗУЛТАТ НА ОТПАДАНЕТО В ТУРНИРИТЕ КАКТО НА ЛУДОГОРЕЦ ТАКА И НА ДРУГИТЕ НАШИ ОТБОРИ СА ЕДНИ ЖАЛКИ ЕГОИСТИ ДОСТОЙНИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ! НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СЕ ПРЕГЛЕДАТ ПРИ ПСИХИАТЪР.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До vargКои са тесни?
11
1
 
4
 
! Отговори
Господ си знае преди 8 години
Балонът се спука .Левски играе несериозна роля и се видя ясно .
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извинявам се - не само тази година, с кой Еврогранд игра цска и миналата, и по-миналата година. Айде да не отваряме темата,че става смешно за комунистическия отбор.
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Цска с кой Еврогранд игра тая година в Евротурнирите и защо "звездата" на Цдна къв беше оня.......... да се сетя дето го "искаше" Порто ли,Брюж ли....... Тони Силва защо подписа във втора Турска дивизия мухахахахахахах
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ко стаа с В групата бря, там цуцитата щели да правят рекорди - максимум мачове без гол.
7
2
 
9
 
! Отговори
Митето Везалов преди 8 години
Успех на Лескиту срещу Црное Море за купата мухаххахаха
6
6
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
"Края на зелената помия наближава."Тая простотия я чувахме и четяхме и миналата година. И по-миналата. И т.н. Все наближавал тоя край, чак почна да звучи като Библейския. Все наближавал, ама никой не знае кога щял наистина да дойде!Иначе българчетата верно не стават! За пореден път бугаристанчетата с нищо не блеснаха в този мач. Нищо кой знае какво не направиха, горките. Надежда има единствено за Краев, който изглежда способно момче. Дано си намери свестен клуб.
5
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Левски игра много добре първото полувреме. Съдията ги поряза с отменен гол и измислена засада. Сватбата си е пълен мишок.
4
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изложиха се Лудогорец. Надъниха само 2 гола на отбор, който по на място би изглеждал в "дерби" с червените си събратя във "В" група. Трябваше такъв бой да им теглят, че да не знаят къде се намират! Ама се адаптират добре играчите на Лудогорец. Очертава им се много интересен мач с Монтана в следващия кръг, особено ако последните бият Литекс утре.
3
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
PRODADEN MAC.
2
0
 
12
 
! Отговори
ставри преди 8 години
Рибата се вмирисва от към главата.
1
15
 
34
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
Изпъдиха ЦСКА,уж за да не ги бие по ШЕСТ пъти,те сега пък другите отбори ги грабнаха.

Спонсорирани публикации