Най-после: Лудогорец уволни Бруно Рибейро

Едуард Ераносян ще поеме първия отбор
Обновена: 14 авг 2015 12:14 | 14 авг 2015 12:13,
21
Най-после: Лудогорец уволни Бруно Рибейро
Снимка: архив Булфото

Ръководството на Лудогорец удолни Бруно Рибейро и на негово място назначи за треньор Едуард Ераносян.

В същото време стана ясно, че Ради Здравков, който пристигна в Лудогорец преди 20 дни, е подал оставка. Именно той беше спряган за нов треньор на българския шампион.

Ето и цялото съобщение от сайта на Лудогорец:

Ръководството на ПФК Лудогорец започна преговори за прекратяване на договора на старши треньора Бруно Рибейро и неговите помощници Марсело Чагас и Анди Смит.

Междувременно помощник-треньорът Ради Здравков подаде оставка, но желанието на Клуба е той да продължи да заема поста си и преговорите ще продължат.

От днес в треньорския екип влиза Едуард Ероносян. Опитният специалист е бил шампион на България и Ангола. Треньор на годината е през 2004 г.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Съвсем случаен преди 8 години
Трябва да си много *** и неразбиращ от футбол за да уволниш Делменджиев и да докараш този португалски анонимник. Резултатети, които постигна този "треньор"спокойно можех да постигна и аз и всеки друг на негово място. Съсипа шанса на отбора за европейските турнири, пропиля толкова шансове. Наистина - трябва да си безкрайно *** за да докараш отбора си до това положение. (става въпрос за "ръководните фактори" в отбора)
17
0
 
1
 
! Отговори
Стругаро преди 8 години
Таман от Челси щяха да дойдат някои от звездите тука,а тоя пък си тръгна.Ще остане само спомена за пораженческата му визия и оклюмал пиянски нос след всеки мач.Навъсеняка свикнал да пада и цар на оправданията.Приличащ на алкохолик и лентяй.Поне визия и изказ да имаше.Статистиката му като треньор е-загуби 28/равни 14/победи 10....коментара е излишен.
16
0
 
0
 
! Отговори
Моуриньо преди 8 години
Защо ми уволнихте човека,бре.Аз толкова разчитах на него и ви го препоръчах.....ние с него сме интимни приятели.Таман отбора взе да се подобрява пък и публиката да свиква със загубите и хоп....махате го.Не се прави така с човек,чиито плам и хъс се чете в очите отдалече.Сега какво да прави човека...пак в долните португалски девизии ще спасява отборите от изпадане с невероятните си умения и знания.Такъв невиждан тактик не трябва да се маха току така ,особено и с такъв безценен татус келт помощник.
15
0
 
7
 
! Отговори
разтревожен преди 8 години
САМО ЕДИН *РЕН МОЖЕ ДА СМЕНИ ДЕРМЕНДЖИЕВ С БРУНО РИБЕЙРО, КОЙТО УЖ ИМАЛ НЕЩО ИНТИМНО С МАУРИНИО . . .
14
0
 
1
 
! Отговори
Напалм Детов преди 8 години
Зобането да започне (отново).
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моуриньо - Ела си го вземи :) Не знам що за треньор е човека така и не видяхме някакви умения от него в тази професия.Факт е че Лудогорец похарчиха доста милиони за добри за нашето първенство играчи и при това отпаднаха от ШЛ и ЛЕ. Ако с тези футболисти не можеш да биеш отбори в България, които се чудят как да закрепят само с парите от годишната заплата на единия ти играч то тогава има нещо сбъркано.... и го отнася винаги треньора.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като се сетя Локо Пд. по какъв начин стана шампион...... и как си плати Ж. Илиев за титлата......Ераносян едва ли е толкова велик тактик. При организацията, която има, Лудогорец ще стане шампион и с него и без него. По-добре обаче Гела да не играе тото, че безсмъртни няма.
11
1
 
15
 
! Отговори
TR преди 8 години
доста шансове имаше , обаче трябваше още след милсами да го махнат . Още тогава се видя безидейната игра на отбора .
10
7
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
А тъкмо започна да работи по добре
9
4
 
16
 
! Отговори
Вещ преди 8 години
Хващам се на бас, че за последния кръг на А РФГ (или как се казва сега) новоназначеният няма да е треньор на Лудите.
8
1
 
24
 
! Отговори
Аукоколиг преди 8 години
Що бе, човеко беше много добър. Особено по душа и за компания на маса...
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гелий, гелий само с гел и кренвирши не става, трябва и акъл!
6
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еее,таман си мислих ,че тази година Берое ще стане шампион.Уволнили го били ,а кой беше умника дет го назначи ? Изгубиха два вагона с пари,това е най скъпи треньор в българското първенство за всички времена,излезе им не златен а платинен при условие че тук като този по окръжните групи имаме хиляди
5
0
 
28
 
! Отговори
Зоо преди 8 години
Орела дали са го уволнили ?
4
4
 
42
 
! Отговори
:) преди 8 години
Типично по български, сътвориха нещо и край.... всяко чудо за три дни... почнаха се треньор след треньор, скъпи чужди футболисти.... скоро парите от постиженията в турнирите ще свършат и тогава..... съдбата е ясна
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бе...аз незнам с кой акъл си правят *** с приятелите на Моуриньо. Той сега, като превърти ще се качи на саморета на Челси и ще дойде да ги ги спука от бой Домусчиеви. Хахахахаха
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Харесва ми накъде вървят нещата при тях. :))
1
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шампион на Ангола?Голяма визитка брей

Спонсорирани публикации