Домусчиев обеща: Ще върна Лудогорец на върха!

Никой не дава пари за българския футбол, затова е зле, каза той
20 авг 2015 18:42, Анисия Иванова
28
Домусчиев обеща: Ще върна Лудогорец на върха!

Лудогорец отново ще направи силен отбор, който да спечели шампионата. Това обяви собственикът на разградчани Кирил Домусчиев в интервю за Канал 3, в което коментира и актуалните футболни теми.

"Лично аз съм водил преговорите с новите футболисти и техните клубове. Целта е с тези силни индивидуалисти да направим силен отбор и да спечелим шампионата", каза още Домусчиев.

Ръководството на Лудогорец планира разширяване на тренировъчната база на клуба. Както е известно, школата на "орлите" спечели две титли при юношите тази година – при U21 и U15.

Кирил Домусчиев разкри, че треньорът Бруно Рибейро все още не е освободен от клуба, независимо че не се явява на тренировки и дори не е в града.

"Резултатите на Рибейро не удовлетворяват ръководството на клуба. Търсим споразумение с него за прекратяване на договора му. Кога и как ще стане, времето ще покаже", заяви собственикът на Лудогорец.

Новите треньори в клуба Едуард Ераносян и Радослав Здравков са назначени по предложение на спортния директор Методи Томанов. "Те са българи и няма да имат нужда от аклиматизация. Освен това и двамата говорят перфектно португалски, което им дава възможност да се разбират с голяма час от играчите и Бруно Рибейро. Ераносян знае и английски и е работил с много чужденци. Двамата имат много голяма роля".

"Нападките срещу Лудогорец целят да се създаде напрежение в клуба. Някои журналисти искат да очернят Ангел Петричев и Методи Томанов. Двамата са дали много на Лудогорец и аз ще разчитам на тях и в бъдеще", категоричен бе Домусчиев.

Той обаче похвали работата на двамата през годините и заяви, че много хора не желаят доброто на Лудогорец. "Българинът си е такъв – най-много се радва на неуспехите, а не на успехите. Целта на някои медии е да ни разбият, но гледам на нападките с насмешки, защото много добре познавам Петричев и Томанов", каза още той.

Домусчиев е категоричен, че вече нищо не го учудва и, че никой не дава пари за българския футбол и за това и това е причината за ниското му ниво.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: футболКирил Домусчиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
роки преди 8 години
Толко беше ,пич...Свършихте.
13
0
 
2
 
! Отговори
Ххх преди 8 години
Бате, не си хаби парите за глупости!
12
1
 
6
 
! Отговори
Джоко преди 8 години
"......че никой не дава пари за българския футбол...", и ... кой трябва да дава !?!?!? Държавата ли ( си реч данакоплатеца) или такива , които инвестират в нови проекти с очакване на бързи и големи печалби ! Зализаният не вижда ли, че понятието футбол в БГ изчезва ! Чорбата,... Локо Сф,... след някой друг месец друго отборче ? Перуката се свря в миша дупка ! Футболът залязва.....
11
0
 
2
 
! Отговори
Руди преди 8 години
И защо.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да,ама не!
9
3
 
5
 
! Отговори
Диман преди 8 години
Този се взе много насериозно!
8
0
 
10
 
! Отговори
Бай Въльо преди 8 години
Домусчиев не знам какъв е и пере ли пари, но да обяснявате с него бутафорията на ЦСКА, Левски и Локото не върви - вината си е баш в последните и в некадърното им управление! Да не споменавам, че няма отбор сред горе-изброените, които не биха дали мило и драго да са в положението на Лудогорец. Малко не отива да цивриш и да крещиш Дръжте мошеника, когато ти си вагабонствал от сурай-време!
7
17
 
8
 
! Отговори
тт преди 8 години
Браво г-н Домусчиев . Качествен човек , амбициозен. Покажи на келешчетата колко са ниско. Сложете си биноклите *** за да го видите.
6
0
 
4
 
! Отговори
жена - футболист преди 8 години
Футболните истории ви отвличат вниманието от важните неща. Манипулация на масите - това е то. Футболът, от прекрасен спорт се превърна в бизнес за купуване и продаване на хора. А вие плащате за това и отдавна сте забравили какъв есмисълът на спорта. Е, напомням - спортът изгражда физиката, волята и характера на човека. Шампионът е свръх-човек, който може повече от нас. Продаденият спортист е просто част от нечия банкова сметка.
5
1
 
4
 
! Отговори
To6 преди 8 години
Жал ми е за такива хора. Всеки получава накрая това, което е заслужил. Жал ме е за българите и хубавата ни страна.
4
2
 
7
 
! Отговори
dp преди 8 години
Никой няма и да почне да дава пари за БГ футбол, как ще конкурура английската лига - неяследи планетата, останалото е на доизживяване - или докато се срине шоуто от Англия.Захистрят я (вече английски мачове има само рядко и то по платени канали детоникой с всичкия си не се абонира за тях, то и абонатите им се броят на пръсти), хоратая гледат онлайн или гледат "match of the day" и толкова.
3
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този ликвидира ЦСКА и Локо София, разбута Левски, ще купува съдии, отбори защото му се услади да лапка милиони от ШЛ. Много долен и лаком но е първи приятел на доцента от Б. Да го харесва толкова доцента има една причина, Оли/гофрена/ му киха от печалбата.
2
5
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
БЬЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ДА СЕ ЗАКРИЕ ПОНЕ ЗА 10 ГОДИНИ---ТОВА Е РЕШЕНИЕТО ЗА СЕГА----ВСИЧКО ДРУГО Е ФАЛШИФИКАЦИЯ С ДЕИСТВИТЕЛНАТА ФУТБОЛНА СИТУАЦИЯ В БЬЛГАРИЯ-----КАКТО И В ПОЛИТИКАТА
1
0
 
24
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Като човек, който не гледа футбол винаги съм се чудил защо се наливат милиони в този спорт, ако после не се избиват тези пари по някакъв начин.Никой не би хвърлял такива колосални суми(не само в България), ако нямаше келепир от цялата работа.