Бербатов - футболист на гръцкия ПАОК

Трансферът ще бъде обявен до няколко часа
2 сеп 2015 07:37, Петя Славова
38
Бербатов - футболист на гръцкия ПАОК
Снимка: архив, Reuters

Димитър Бербатов вече е футболист на гръцкия гранд ПАОК (Солун), съобщава "24 часа". Трансферът ще бъде обявен официално до няколко часа, като ще се изчака съобщението на клуба.

Още по темата

34-годишният централен нападател не успя да се споразумее с "Астън Вила" и заради това предпочете офертата на съседите. Така Митко ще играе в четвъртото си първенство след "А" група. Той рита в Бундеслигата за "Байер" (Левекузен), в английската Висша лига за "Тотнъм", "Манчестър Юнайтед" и "Фулъм", и във френската Лига 1 за "Монако".

От това лято Бербатов бе свободен агент

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Димитър Бербатов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И какво сега, ще гледаме гръцката лига?? УжасТ!
29
2
 
1
 
! Отговори
до кинти преди 8 години
Така е. Бербатов е един от малкото, които не успяха да вкарат гол на Левски. Сигурно затова сър Алекс не го харесваше и искаше да вземе Мукаси, ама не можа да си го позволи:)
28
1
 
0
 
! Отговори
кинти преди 8 години
до цецо гонзо вкара 1 гол на ливърпул,ама с екипа на левски пред 43 000 на васил левски. година по-късно и цска игра с ливърпул,ама пред 17 000на васил левски. пак казвам това е перфектен завършек на кариерата на бербатов 1 600 000 евро за 1 година
27
1
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
До кинтиТова да му е проблема! ... че не е вкарал гол на ФК Левски ... колко мача да е изиграл за ЦСКА с/у Левски като на 19 г възраст замина за Леверкузен. Цяло чудо е че са го пускали да играе в ЦСКА на тази възраст, защото докато ЦСКА беше в А група под 21г. играчи нямаще...По-важното е че вкара 3 гола на Ливърпул в един мач и изравни рекорд от 60 години
26
1
 
3
 
! Отговори
кинти преди 8 години
1 600 000 евро годишна заплата. перфектен завършек на една успешна футболна кариера. и все пак никога не успя да вкара гол на левски.
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Половинта българи берат портокали в Гърция, ама Бербатов е големия профан, че играе в там за седмична заплата по-голяма от тяхната двугодишна. Ако ще го критикувате, поне го правете с някакви конкретни доводи, а не само за спорта, ей така хейт да има.
24
2
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
Аз никъде не съм визирал теб конкретно с коментара си под номер 17, но щом се засегна, явно се припозна. Само ще ти кажа, че никой не е длъжен да си избира работата според твоите критерии и правила. Кеф му ще играе за пари, кеф му за слава, кеф му няма да играе. Кой си ти, че да се изказваш така за някой и то за преуспял човек? И аз не харесвам някои негови черти, но никога няма да коментирам по този начин, защотои не ми прави чест.
23
2
 
2
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
Аз поне не плюя по Берба, само защото е "пропаднал" или бил мързелив. Аз това имах предвид. Гледай си там твоята работа и не се меси кой колко взимал и къде работил. Че чак и за моята заплата питаш. Аз и милиони, и стотинки да взимам, ти нямаш нито полза, нито вреда. Така че гелдай си там твоите работи и не коментирай кой пропаднал и кой не. Не съм казал, че съм супер успял, но и никога няма да кажа на някой, че бил мързелив, защото не ми е длъжен, нито пък ми е искал от мен нещо, та да му държа
22
2
 
1
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Е хубаво, Бербатов изпаднал до там, че да играе в Гърция. Че и в Лига Европа. Жив да го ожалиш.
21
4
 
1
 
! Отговори
0 преди 8 години
До до 20Не бе , не съм добре за разлика от теб. Ти си най-добре а пък другите са комплексари. Е за това говоря, както и ти в пост 17. Не толкова за Бербатов.
20
3
 
3
 
! Отговори
алчен преди 8 години
Ей тая алчност им изяде главите (на него и Данчевия). Сега от Гърция -догодина в Турция или Китай ? И в тая жега там вярно само ще размахва ръце в центъра :). Пълно разочарование се оказа, а го сравняваха със Стоичков ?! Ако му трябваха толкова пари само - да беше отишъл в щатите поне. Сега ще рита на "грандоманския" 28 хил. "Тумба" и ще е най-силния в това силно първенство. То май и това му липсвало цял живот :)
19
3
 
5
 
! Отговори
Apokalipto преди 8 години
Офф наш Барби до там ли изпадна.Вече трябва да си плати за да го вземат някъде завалията.
18
3
 
1
 
! Отговори
до 20 преди 8 години
Добре ли си? Какво значение АЗ как се оЧенявам и дали ги получавам? Говорим за Бербатов. На колкото съм се оценил, толкова си получавам, но какво общо има това?
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде намесваш Гигс? Гигс първо не е нападател! То и вратари има да играят над 40г. Второ е легенда на Юнайтед. от 17 годишен е в отбора, освен това ако не знаеш той е играча с най-много сезони във висшата лига. А щом си единствен, значе си изключение, феномен. Той дори в момента пек е в Юнайтед. Той просто е свързан до живот с този клуб. А Бербатов бе там като наемник. Гонзо на колко спря с футбола? И в ЦСКА, Бербатов ще го държат до 40 години ако отиде да играе при тях.
16
1
 
2
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
До АнонименОбъркал си се нещо, пич! Не го мразя, няма и за какво. Само констатирам една истина, че вече го мързи! Което не значи че не беше един от най техничните футболисти, с мисъл в играта! Признавам си и мен ме мързи, така че ако бях на негово място сигурно и аз щях да избера някое спокойно клубче! Но това не променя фактите! Ае лек ден от мен! И споко, все някой ще го вземе! ;)
15
1
 
1
 
! Отговори
До 17 преди 8 години
Както усещам ти "въобще" не си комплексар или може би не си "в тая държава". Кажи за какви пари се оченяваш........ и получаваш ли ги?
14
2
 
8
 
! Отговори
браво на Бербагол преди 8 години
Кой нормален човек ще предпочете да живее и работи на мъгливия Албион вместо в слънчева Гърция?Скоро става на 35, доказал се е навсякъде, специално в Англия направи солидна кариера и влезе в историята на техния футбол с двете си шампионски титли, няколко златни медала от турнирите за местните купи, а да не забравяме и хеттрика срещу Ливърпул (пръв за играч на Юнайтед след 64 години срещу големия съперник), 5-те гола в един мач, 4-те гола и няколко хеттрика (3 в един сезон).Голмайстор на Лигата!
13
2
 
4
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
Ейй, много ги разбираш нещата:) Да не би да говориш за Ето'о, който отиде в Русия за някое друго евро, или за Дрогба в Турция, или за Ван Перси?!?! Не знам какво му харесва на "Бербатчето":) обаче знам, че такива пишман разбирачи като теб само могат да му лъскат обувките, ако изобщо се доредят...
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам коментарите и си давам сметка колко комплексари има в тая държава. Човекът се оценява на опррделено заплащане, под кеото не е склонен да играе повече, все пак не е в първа младост. Никой не е длъжен да му го дава, но и той не е длъжен да играе за по-малко, щом така е преценил. Ако вие сте се оценили примерно на 600 лв, няма как да работите за 300, нали? Особено ако имате и заделени парици настрани като него.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам как сър Алекс го разбра, след като му съсипа кариерата, точно когато Бербатов бе в основата Ман.Юнайтед да спечели титлата в Англия и на всичкото отгоре бе голмайстор на висшата лига. Просто съра е такъв, като нарочи някой го унищожава. По същия начин направи и с Тевес и той ли е мързел? Или Бекъм? Бекъм за това отиде в Реал. Не мисля, че Бербатов заслужава омраза особенно от Българи. Той е голмайстор 1 на България никой не е вкарвал повече за България от него а и помага на деца таланти