ПАОК без Бербатов в Лига Европа

Гърците не успяха да го картотекират за турнира
2 сеп 2015 12:25,
30
ПАОК без Бербатов в Лига Европа
Снимка: Reuters, архив

ПАОК Солун не успя да картотекира новото попълнение Димитър Бербатов за групите на турнира Лига Европа, съобщиха гръцките медии. Както е известно, късно снощи около час след полунощ българският нападател каза "да" на ПАОК, след като преговорите с Астън Вила се провалиха.

Гръцкият клуб направи и невъзможното, за да впише Бербатов в състава за мачовете от Лига Европа, но крайният срок бе изтекъл и УЕФА не позволи, информира изданието sport24.gr.

Това означава, че Бербатов ще може да играе в евротурнирите с ПАОК, единствено ако гръцкият тим прескочи групите на Лига Европа и продължи във фазата на елиминациите.

Българинът е очакван днес в Солун, за да подпише договора си с ПАОК. Новината за трансфера предизвика еуфория сред феновете на солунския отбор.

Според информации Бербатов се очертава като най-скъпоплатеният играч в гръцкото първенство през този сезон с годишна заплата около 2 милиона евро.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
Митко преди 8 години
Странни хора сме Българите. Живея в чужбина и пътувам по света - хората навсякъде му казват името с респект. А хората в собствената му държава го плюят. Ние сме странен народ.
19
2
 
1
 
! Отговори
keksa65 преди 8 години
BERBATOV E LEGENDA NA SVETOVNIQ FUTBOL
18
1
 
2
 
! Отговори
Mitko преди 8 години
Yey super 6te moje da xodim do Solun da si go gledame
17
2
 
5
 
! Отговори
hahahaha преди 8 години
ОлелелелеОсвен финансовата кризаСе ичаква и футболната криза да дойде от францияХахахахаТежка им съдбата на солунския паокИначе извадиха късметБез бербатов всеки отбор имА шанс за добро представанв
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашичкият да не е решил и той да става мигрант? Гърция, после Македония и Сърбия...
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Големи балъци са тези от ПАОК,вместо да вземат футболери от синята школа чалгари като Гаджев и Валери които щяха да пълнят таверните те привлякоха Бербатов които може само да вкарва някакви си голове
14
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 8 години
Е, ако наистина е така, както пише в инфото - че не са успели да го картитекират...за какво го взеха ?!? Нали това е идеята - да продължи ПАОК напред, с помощта на Бербатов?!?Гръмки приказки на журналистите непрекъснато се четат...Я изчакайте потвърждение от УЕФА и тогава, ако е окончателно решението й...ще е вярна инфото тук!
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне от Солун може да си ходи в Благоевград когато му е кеф.
12
3
 
12
 
! Отговори
играч преди 8 години
Браво на Бербатов и честито за новият отбор!Пожелавам му преди всичко здраве, успехи и много, много красиви голове да вкарва! Неговите голове са шедьоври. Той е Пикасо във футбола. Умен играч, а не житен бегач. Може 5 пъти да пипне топката, но знае как и кога. Другите може да тичат цял мач, като луди, но да имат нулева успеваемост. Футболът не е лека атлетика, а интелигентна игра.Поздрави на хейтърите, които го плюят. Колкото повече храчите, толкова повече се радвам, че Бербатов е добре.
11
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По последна информация, ПАОК е успял да картотекира Бербо за мачовете в групите, така че ще го гледаме. Аз се радвам за него, защото е един от малкото бг футболисти с повече интелигентност, не е *** и навсякъде го ценят. А това че искал пари - ами без пари ли да играе бе? Вие защо не работите без пари? Желая на Бербо да вкара 20 гола в първенството и в другите мачове.
10
8
 
15
 
! Отговори
warna преди 8 години
Митко, гледай си футбола и ин тегли една българска на хейтърите. Българинът е такъв...прости им
9
15
 
13
 
! Отговори
Барби преди 8 години
Барбарона ше се ос$ре и при гърците. Класически мързел е това момче!
8
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей много злоба бе във вас господа коментатори. Само че Бербатов си гледа живота и кариерата а вие плюете и се чудете дали да теглите кредит да оправите колата на 20години. Нека ви е с тоз манталитет толкоз.
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мое сеъкъф да го нахрачите Бербатов, *** у джебчето на новите му панталанки дрънкат 2 милиончета "бонбонки" а вие, големите знаячи и гяволе, го дъвчите нема и за 2 иляди. хахахаха
6
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Солун-областния град на провинция Македония-има областна управа до "кулата". Няма сиртаки, трошаки и т.н. Младежта по 5 часа гледа отнесено морето и пуши с носталгия. Мръсни бивши таверни, зомбирани жители. Честито Берба! Сега ще видим,дали те могат ли да ти платят толкова малко(като не платят),колкото ти можеш да не работиш (играеш). Последно приличаше на политкомисаря на полка-махаше и викаше :"В атакааа!". Имай едно на ум-тия са по-кекави и мързеливи и от теб. Така е,когато не знаеш да СПРЕШ.
5
6
 
11
 
! Отговори
Прав преди 8 години
Гърчетата щом на Бербиньо се радват, са гола вода.
4
7
 
11
 
! Отговори
ъ преди 8 години
айде стига с тоа бербатов-нито ни храни и лекува гледа себе си това е !!
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тука чета че не са в Гол бг вашия друг сайт пише друго. Ха сега де на кой от ваще сайтове да вярвам.
2
5
 
12
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
До Анонимен (1)Дърво на 34? Ами накарай ти някакви *** елини да ти дават 1% от тези пари както си свеж, млад и зелен без ***... Ей голяма завист!Оня пък, 4-ти смята по колко щял да получи за гол. Не се тревожи, Меси взема много повече на гол от него, а и вземи се порови в статистиката за Бербо и тогава пак търкай кристалната си гадателска топка...
1
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом са без него...ще успеят ...

Спонсорирани публикации