В Манчестър – разочаровани, могли да бият, но...

Ювентус не създали особени положения, ПСВ могли да бъдат разбити
16 сеп 2015 08:30,
4
В Манчестър – разочаровани, могли да бият, но...
Снимка: БТА

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал логично бе доста разочарован след поражението с 1:2 при гостуването на ПСВ Айндховен в първия мач на тима от групите на Шампионската лига.

Загубата имаше още по-тежък привкус и заради тежката контузия на Люк Шоу, чийто крак бе лошо счупен и бранителят ще бъде извън игра за дълго време.

"Това бе един много груб шпагат с двата крака на Морено от ПСВ. Всяка дума, която кажа обаче, винаги се тълкува по лош начин за мое съжаление. Когато казвам, че има дузпа, аз излизам лошият", коментира холандецът.

"За представянето си в този мач можем да обвиняваме само себе си, защото създадохме толкова много положения и вкарахме само един гол, а след това допуснахме обрат. Можехме да разбием ПСВ, но пропиляхме шансовете си. Трябваше да бъдем ефектни. Противникът ни бе изключително ефективен в атака, защото те ни вкараха два гола от нищото", допълни още той.

Синята част на Манчестър също не беше доволна от вчерашното дерби в групите на шампионска лига. В него се противопоставиха отборите на Манчестър Сити и Ювентус, като италианците спечелиха с 2:1 и то в Англия.

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини обяви, че отборът му не е заслужавал да загуби от Ювентус.

Торинци стигнаха до пълен обрат на "Етихад Стейдиъм" в първия мач и за двата тима от тазгодишното издание на Шампионската лига.

"Това бе един много странен мач", каза чилиецът на пресконференцията след срещата. По думите му Сити не са заслужавали да загубят, защото са били по-добрите на терена.

"Играхме срещу един много силен отбор, но ние контролирахме мача. Наистина не си спомням Юве да е създавал особено много положения пред нашата врата", допълни той и заключи, че късметът не е бил на тяхна страна.

Още футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
16
 
! Отговори
FORZA JUVE преди 8 години
FORZA JUVE!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ингилизите само те си мислят, че играят добър футбол, миналата година изхвърчаха рано рано от ШЛ и таз година ще е така.