Бащата на Гришо го защити: Решението бе взето отдавна!

Тодор Енев е некомпетентен, отсече Димитър Господинов
23 сеп 2015 16:56,
41
Бащата на Гришо го защити: Решението бе взето отдавна!
Снимка: Reuters, архив

Бащата на най-добрия ни тенисист в историята Григор Димитров даде да се разбере, че неговият син е решил отдавна да пропусне мачовете на България за Купа Дейвис срещу Унгария.

Димитър Господинов защити своя син и нападна капитана на националния отбор по тенис Тодор Енев.

"Григор има фенове по света, не само в България. Решението му е взето много отдавна. Програмата му е ясна от една година. Григор винаги е играл за България", отсече таткото на Григор пред bTV.

"Сигурно е един от малкото, които са играли толкова в последните години за България. Капитанът Енев е некомпетентен, няма какво да го коментирам", добави Димитров-старши.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: купаГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
18
 
13
 
! Отговори
ме преди 8 години
"Григор има фенове по света, не само в България." ми да ходи при феновете си по света и на тях да се обяснява. И без това във ФБ само на английски пише. На никой в България не дължи обяснение Григор. Факт е, че по света успелите спортисти играят за страната си, за да й се отблагодарят по някакъв начин и за да зарадват съгражданите си. Григор обаче иска да радва феновете си по света. Ми да си ги радва тогава. Нас какво ни интересува. Направо да си върне гражданството най-добре.
12
20
 
16
 
! Отговори
karata48 преди 8 години
ПРОДАЖНИК. Нямам други думи;
11
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наяла са въшката та излязла на челото
10
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понеже е продажен след края на кариерата със удоволствие ще го вземат да спами по БТВ
9
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това парче се оказа много ниска топка като човек,не мога да го гледам вече.Той и за това не е вече в топ 10
8
18
 
7
 
! Отговори
ДА СЕ ЗНАЕ преди 8 години
ПРОДАЖНИК
7
19
 
11
 
! Отговори
кгб преди 8 години
*** ...маша го чупи навреме ...
6
1
 
3
 
! Отговори
къде ми е коментара преди 8 години
кво прайте, бе сладури-цензору ...
5
5
 
9
 
! Отговори
Miro преди 8 години
До Анонимен #5така е... реално ако беше играл щеше да вземе 2 победи и да паднем с 3:2...баща му е прав. още в началото на годината се знаеше, че ще играе в единия мач само ...
4
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продажник.Какво ви става бе българи,като видите 5 лева и се *** да си продавате държавата и да се отказвате от нея.Григоре по добре излез на олимпиадата с друг флаг интересчия
3
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Принципно, за да играе България в по-горната група, трябваше да може да бие Унгария и без Григор Димитров, иначе просто не сме за там. Щом не можаха да бият Унгария, сега да не се оправдават с Григор Димитров, а да се вземат в ръце и да станат достатъчно добри. Би трябвало акцентът да е върху това, че отборът на България е слаб и паднаха от Унгария, която е доста слаба, а не да ни отклоняват вниманието към Григор Димитров.
2
24
 
14
 
! Отговори
НЕСРЕТНИК преди 8 години
Хич да не се връща,на този повече мач няма да му гледам,то бива бива слагачество ама да забравиш къде си роден ,да забравиш на какъв език говориш да кажеш на родината майната и,пич за какво живееш,живееш във скапан стремеж,живееш във заблуда.Ти се отказа от род и родина зарами се.ЕТО ЗА ТОВА РАЗНИ ИСЛЯМИСТИ ЩЕ ИДВАТ ТУК И ЩЕ НА ПРЕВЗЕМАТ ,МОЖЕ ДА СА ВСЯКАКВИ НО СА ЕДИННИ И НЕ СА ПРОДАЖНИ.ЧАО ГРИГОРЕ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ
1
22
 
31
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
Г-н Димитров, българите сме малки душички и винаги търсим причината в някой друг! Ако бяхме направили пробив щяхме да сме най-великите! Но сега вече ни трябва изкупителна жертва! Затова ни извинявай...ние сме злобен народ, завистлив...!!!