Матеус изригна срещу Боби и Ники Михайлови

В националния отбор на България е пълно с връзкари, отсече Лотар
23 сеп 2015 13:47, Красимир Ангелов
26
Матеус изригна срещу Боби и Ники Михайлови
Снимка: Булфото

Бившият национален селекционер на България Лотар Матеус върна лентата назад и проговори за периода, в който за кратко беше начело на "лъвовете".

"Аз бях национален селекционер на Унгария и България. За да бъдеш на такъв пост, трябва да разбираш манталитета на играчите и местния език. Фабио Капело има отлични резултати, но те са постигнати почти само с италиански отбори", сподели Матеус пред руските медии.

"Вземете например Джовани Трапатони по времето, когато водеше Интер. В Италия той беше много влиятелен треньор, но след като премина в Байерн Мюнхен, заради незнанието на езика, той загуби значителна част от своята сила. С Фабио Капело се случи същото.

В началото моите играчи се стараеха да покажат най-доброто от себе си, но постепенно загубиха мотивация. В България на мен не ми се получи, защото някои от футболистите ми бяха с връзки", отсече легендата на Бундестима.

"Единият е син на президента на футболния съюз, другият е женен за дъщеря му, третият пак с някакви връзки... Постоянно чувствах намеса да взема определен футболист. Така и не разбрах тази страна на българския манталитет", добави Лотар, визирайки най-вече Николай Михайлов и Живко Миланов.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5е те отдавна вече и много пъти
2
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Знаете ли защо на командировка никой не прави секс? Защото всичките са роднини.
1
0
 
55
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Добро утро, г-н Матеус! :)