Кралев: Не съм си представял ЦСКА във В група

Спортният министър коментира проблемите в червения клуб
11 окт 2015 22:40,
19
Кралев: Не съм си представял ЦСКА във В група
Снимка: Архив Булфото

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев разкри, че дори не си е представял, че ЦСКА ще стигне до "В" група. Той коментира какви са проблемите в клуба на "червените".

"Ясно е, че щом се е стигнало до това състояние, мениджмънтът е бил катастрофален през последните години. Ясно е също така, че държавата и Футболният съюз са правили много големи компромиси именно в интерес на феновете.", коментира Кралев пред bTV.

По думите му проблемите са започнали през последните шест-седем години.

"Тогава странно защо феновете на ЦСКА не реагираха, като беше видимо, че клубът се източва, че се злоупотребява, че се водят дела, че се купуват футболисти, които нямат такава стойност, че цените не са реални. Това беше видно за всички! Във футболния свят това не е тайна, но никой не взимаше тогава отношение, защото всеки смяташе, че ще се размине, ще се случи нещо, че поредният спасител, който идва в ЦСКА, ще оправи положението", добави той.

Кралев не пропусна да разкрие и подробности за престижния тенис турнир, който ще се проведе в София през февруари. Според него това ще е щанс Григор Димитров да зарадва българските си почитатели.

"На Григор може да му пожелая само успех. Този турнир е една възможност той да вземе реванш пред българските си фенове за пропускането на турнира за Купа "Дейвис". Има прекрасната възможност да зарадва българските почитатели, защото наистина има много фенове, много фенове го обичат и искат да го видят на живо в България и то в реална битка. Уверен съм, че този турнир ще бъде началото на неговия възход, защото тази година виждаме, че преминава през трудни моменти. Дано от София тръгне новото му възраждане, новия победен път към върховете на тениса", завърши министър Кралев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Инж+ преди 8 години
Ми като е било "видно за всички" какво се случва, къде "дремаха" БФС!? Иначе феновете си скандираха "Пернишки ***", ама кел - файда!?
13
0
 
0
 
! Отговори
онз преди 8 години
отидох до кварталния магазин, питах за синю вину и ми казаха че ако им се напраим на лидеро още един път ше спрат да ми продават хавански пури под масата. та така леефскалар. синьо вино нема. а вие си лайте по чорбата - чорбите и у в група са си чорби, а миналата година половината лафкаджии станаха лудогорци. щото сте рая и гледате да се подложите на силния на деня.
12
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 8 години
КЪДЕ Е СЪДЕБНОТО ДЕЛО,ИЛИ ГРАЖДАНСКОТО ТАКОВА ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ ОТ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА,ПО КОЙ ЧЛЕН Е ОКРАДЕНО ВСИЧКО,ЗА ДА СЕ НАКАЖЕ КЛУБА,КЪДЕ Е ДЕЛОТО КПАЛЕВ,КЪДЕ Е РЕВИЗИЯТА КРАЛЕВ,КЪДЕ КОНСТАТИВНИЯ АКТ ЗА ЛИПСИТЕ,КАК ТАКА СЕ ВЗЕМА РЕШЕНИЕ,БЕЗ ДА СЕ НАКАЖАТ НАРУШИТЕЛИТЕ,ВОДЕЩИ ДРУЖЕСТВОТО КЪМ ЛИКВИДАЦИЯ,КОГА ЩЕ СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ ЗА ВСИЧКИ КЛУБОВЕ,А НЕ САМО ЗА ЦСКА,ЛОКО ,ЗНАЧИ БЕРОЕ ЯДЕ ОТ ЕЛ.ТОКА КОЙТО АЗ ПЛАЩАМ,ДРУГИ ОТ ДРУГО,А САМО ЦСКА КЛУБА Е ВИНОВЕН,АЙДЕ БЕ НИЕ ДА НЕ СМЕ ЛУДИ.
11
0
 
0
 
! Отговори
АМИ преди 8 години
АМИ И АЗ НЕ СЪМ СИ ПРЕДСТАВЯЛ КРАЛЕВ ЗА МИНИСТЪР,НО ТИ СТАНА.ХА СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО СИ НАПРАВИЛ ЗА ОТБОРИ,КОИТО СА СЛАВИЛИ БЪЛГАРИЯ ПО СВЕТА СЪС СВЕТОВНИ И ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ.АДИ ДА ВИДИ КРАЛЕВ КАТО ГОРЕ В ШАПКАТА,ЗАЩО ОСТАВИ КУЦИТЕ КОНЕ ДА СТРОЯТ СТАДИОН,А СЛАВИЛИ СТРАНАТА НИ, ДА ОГРАБЯТ КЛУБА,КАКВО СЕ ПРАВИШ НА НИ ЛУК ЯЛ, НИ ЛУК МИРИСАЛ.НАПРАВИ НЕЩО ДОБРО,ВСИЧКИ ДА ОТИДАТ В А ОКРЪЖНА ГРУПА И ОТ ТАМ ДА ПОЧНАТ.НАЙ МЕ Е ЯД ЗА ЛОКО СОФИЯ,А БЕ БИВАЛИ ТАКАВА ГОЛЯМА ПРАВДА ЗА ЕДНИ, А ЗА ДРУГИКРИВДА
10
0
 
0
 
! Отговори
ЗАЩО? преди 8 години
КРАЛЕВ,ЗАЩО НЕ СЕ НАПРАВЯТ РЕВИЗИИ ВЪВ ВСИЧКИ ОТБОРИ,ЗАЩО СЕ ДЕЙСТВУВА ИЗБИРАТЕЛНО,ТОЛКОВА ЛИ НЕ ТИ ИДВА НА УМА,ЧЕ ОТ ГОДИНИ ИСКАТ ДА ЛИКВИДИРАТ Ц С К А,АМИ ЛЕВСКИ НЕ БЕШЕ ЛИ ОТБОР НА ДС,НЯМАХА ЛИ ОФИЦЕРСКИ ДЛЪЖНОСТИ,КАК ТЕ СТРОЯТ СТАДИОН,ОТЛАГАТ ПЛАЩАНИЯТА СИ,А ДРУГИ ПОТАПЯТ ОТБОР КАТО Ц С К А.КАТО СЕ НАНЕСАТ ЩЕТИ,ЗАЩО НЕ СЕ СЪДЯТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НАНЕСЛИ ЩЕТИ НА ФИРМАТА ЦСКА.КАКВО СЪМ ВИНОВНИ ФЕНОВЕТЕ,ЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ВЗЕЛИ КЛУБА.ЗНАЧИ ТЕ СА ГО ИЗТОЧИЛИ, А НАКРАЯ ЦСКА СУБЕКТА Е ВИНОВЕН,СРАМ.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Тогава странно защо феновете на ЦСКА не реагираха, като беше видимо, че клубът се източва"А защо Държавата не реагира, когато беше видно, че клубът се източва????????На мен НАП не ми позволява да закъснея с осигуровките дори един месец. Какъв беше този държавен чадър над Томов и "гърнетата", че години наред безпроблемно източваха ЦСКА??? Кой стои зад "гърнетата"? Кой ги натресе на ЦСКА? Кралев кажи си? Що се правиш на ощипан? Нима не знаеш, че босът ти участва в цялата делавера?
8
2
 
2
 
! Отговори
св. Лупи преди 8 години
До до 5 Все някой друг ви е виновен .Тия 56 милиона Батков ли ги натрупа ? Титан били натрупали дълговете , а тогава кой ви беше треньор ? Кой докара десетки ментета без да им плащат заплати , осигуровки , комисионни на мениджърите и сега всички ви съдят . Вместо да свиете бюджета и да се оправите , ми идват Томов и Ст .Младенов и почват с покупките на кредит и естественоно после първи си биха чукалата и 2та пъти от потъващия кораб .... п.с. Томов връщай се отнова , гледам че те търсят
7
2
 
2
 
! Отговори
xfgz преди 8 години
До до 9Защото дълга на Левски към НАп е обезпечен с реални активи и разсрочен и както се вижда се плаща . А Цска и Локо нито обезпечеха нито разсрочиха нещо което нямаха намерение да плащат ..
6
7
 
4
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до 7К'во значение има какъв е Гонзо?! Важното е че сега ЦСКА са във В група,а не Левски.
5
3
 
9
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до до 5Когато Левски беше закъсал Гонзо даде негови половин милион за да ги спаси.А тройчо назначи целата си фамилия в ЦСКА да влачат колко може повече,а вие си обвинявайте който искате!
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами като не си плащат дълговете....Томов трябва да влезе в затвора, той съсипа ЦСКА?когато се разбра през 2008 година че ЦСКА има дългове към НАП в рамките на 6 М, и им бе отнета титлата той продължи да надува балона, вместо да плати и да се приключи.
3
0
 
6
 
! Отговори
Oha преди 8 години
Ai chestito voley bg!:-)
2
1
 
3
 
! Отговори
Luk преди 8 години
Ko stana na arenata? Jivi li sa lavovete?
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредният, който търси причината навсякъде другаде, но не и себе си. Изобилие в България от такива "капацитети" - бол

Спонсорирани публикации