Гришо забил Шерцингер още преди да скъса с Маша

Тенисистът свалил певицата още през лятото
23 ное 2015 19:34, Красимир Ангелов
103
Гришо забил Шерцингер още преди да скъса с Маша
Снимка: Reuters

Григор Димитров отново се превърна в звезда за жълтите издания, след като изданието "Перес Хилтън" твърди, че българският Казанова е свалил поп певицата Никол Шерцингер още докато е излизал с Мария Шарапова.

Още по темата
За връзката между хасковлията и 37-годишната красавица написа "Сън" миналата седмица, а сега "Перес Хилтън" допълни, че двамата имат отношения още от юли. Именно в края на този месец се разбра за раздора в отношенията между Гришо и Маша.

"Двамата са много силно привлечени един от друг. Те обаче внимаваха много да не бъдат заснети заедно, защото не желаят напрежението връзката им да стане обществено достояние", пише изданието.

За Шерцингер това със сигурност е един шанс за ново начало след дългите години връзка с нейния бивш приятел Люис Хамилтън. Тя се раздели окончателно с трикратния шампион от Формула 1 преди 9 месеца.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
8
 
! Отговори
давай докато можеш преди 8 години
И тоя мисли за нататък явно в тениса няма бъдеще и поне в креватите на богатите лелки може да се облажи пък каквото сабята покаже.
15
1
 
8
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
Знам докъде беше стигнал. Нарочно написах топ 30, за да няма ***, които да напишат, че е бил, ама вече не е. Всъщност *** винаги ще има. Благодарение на Григор, българският тенис се развива, хлапетата играят и искат да подражават, това всеки, който обича спорта, го знае.
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еваларка Грише, пич си. Само така - караш наред готините мацки. Сега ти е паднало. Нека ти завиждат. Чудо голямо ако не печелиш турнири. Ана Курникова не спечели нито един турнир в кариерата си, ама не и пука.
13
2
 
6
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
Аз не казвам, че да си в топ 30 е нищо. Това, което казвам, е че не е добре когато постиженията ти в леглото са по-големи от постиженията ти на работното ти място, предвид, че си известен с професията си. Казвам го с добри намерения, тоест надявам се да си затвърди ролята в тениса, а не да стане известен плейбой.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 14Беше стигнал до номер 8 в ранглистата. Това да си номер 8 в света сред такава убийствена конкуренция говори много дали има или няма качества за добър тенисист Григор.
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това твой удар да е избран номер едно за цялата година, пред всички удари на Джокович, Федерер, Надал и т.н. явно е нищо според форумните разбирачи :). Така се успокояват за собствената си несъстоятелност.
10
1
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
Успехите му в секса не са нещо невероятно. Ама това да си в топ 30 на световния елит е мисия невъзможна за българите досега, та щом това е малко за вас - радвайте си и се успокоявайте на това как ги разбирате нещата. Всеки вижда онова, което е способен да види и нищо повече.
9
7
 
8
 
! Отговори
Lendel преди 8 години
Димитров да живее както иска. В тениса е господин никой и затова го бият както се бие маче в дирек. В спорта е дотук. Bye bye Grigor
8
7
 
4
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Защо бе Гриша?! Изтърва жена за която Всички ти завиждаха. Изглежда се възгордя и реши, че няма да е така. Жалко, много жалко , бяхте един за друг.
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 6Това искам да ти кажа, че в спорта лесно се изкарват милиони всравнение с други професии от живота. Или ще ми кажеш, че един голям хирург не е пшоложил повече усилия над книгите и в практиката със скалпела отколото Григор, за е 100 пъти по-беден от него? Не можеш да съпоставяш спорта- защото е зрелище и се гледа от много народ с която и да е друга професия, която не представлява интерес да се наблюдава от обществото...която не е публична. Разбра ли?
6
1
 
12
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Абе, който си го може, го може! Сега му се е паднало на момчето, че като стане на годините на Агаси, хем плешив, хем с шкембенце, 2-3 дечиня и недай си Боже 2-3 развода зад гърба! Последното не му го пожелавам. Да е живо и здраво момчето, а то с тази жена е ясно, че ще е за няколко месеца работата!
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стоичков*
4
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 5Сточиков не е милионер или не си е изкарал милионите с честен труд?
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като не става за тенис, поне да си о.т.*** хубави каки докато е млад горкичкия.
2
0
 
6
 
! Отговори
121212 преди 8 години
До АнонименИли те него :)
1
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя поне от едно нещо разбира- как да забива хубави жени.