Лидерите на Юнайтед на бунт срещу Ван Гаал

Холандският спец клекна пред Руни, Мата, Карик, Смолинг
23 дек 2015 15:14, Красимир Ангелов
2
Лидерите на Юнайтед на бунт срещу Ван Гаал
Снимка: Reuters

Водещите играчи на Манчестър Юнайтед са скочили на мениджъра си Луис ван Гаал след домакинската загуба с 1:2 от Норич.

Според "The Daily Mail", Уейн Руни, Майкъл Карик, Крис Смолинг и Хуан Мата са провели среща с холандския специалист, на която са изказали недоволството си от тренировъчните му методи, прекалено строгия режим и тактиката по време на мачовете.

Според тях, "червените дяволи" имат много кадрови проблеми, причинени от тежките тренировки на Ван Гаал, който буквално изчерпва силите на възпитаниците си по време на заниманията.

Особено недоволни от мениджъра си са Мата и Андер Ерера, които се опасяват да не изгубят мястото си в националния отбор на Испания за Евро 2016.

Ван Гаал е подходил с разбиране към лидерите в съблекалнята на "Олд Трафорд" и двете страни са се споразумели да работят заедно, за да се избегне нов провален сезон.

Юнайтед отпадна от груповата фаза на Шампионска лига, а след 17 кръга във Висшата лига се намира на 5-то място. Ръководството на клуба пък постави ултиматум на тактика – ако загуби гостуването на Стоук Сити или домакинството на Челси, ще бъде уволнен.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Последния, който се справяше с подобни лигльовци беше сър Алекс. Мислех,че и Моуриньо може да се справи,но надделяха. И футбола отиде по дяволите.
1
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не им се тича на тия милионери. Тежат им тренировките!