Перес не искал повече да вижда Роналдо в Реал

Продават мегазвездата след края на сезона, вероятно на ПСЖ
Обновена: 29 фев 2016 13:46 | 29 фев 2016 13:22,
19
Перес не искал повече да вижда Роналдо в Реал
Снимка: Reuters, архив

Президентът на Реал Мадрид – Флорентино Перес, е категоричен в желанието си да продаде голямата звезда на "белия балет" Кристиано Роналдо след края на сезона.

Според Diario Gol, босът на "кралския клуб" е бил кратък и ясен пред своите сътрудници, че трикратният носител на Златната топка вече няма място на "Сантяго Бернабеу". "Не искам повече да го виждам в Реал", са били точните думи на Перес след загубата с 0:1 от Атлетико Мадрид, която изпари и минималните надежди на "белия балет" за титлата.

Ден след столичното дерби, испанските медии съобщиха, че Перес е вдигнал мерника на Роналдо заради слабата му форма и скандалното изказване. Той каза, че ако съотборниците му са от неговата класа, няма кой да спре Реал, което не се прие никак добре от строителния предприемач, феновете и футболистите на тима.

През този сезон португалският национал е далеч от обичайното си ниво и още няма гол срещу най-силните съперници – Барселона, Атлетико Мадрид, Севиля, Атлетик Билбао, Виляреал и ПСЖ, който беше противник в груповата фаза на Шампионска лига. За сметка на това Роналдо къса мрежите на Еспаньол, Шахтьор Донецк, Райо Валекано, Реал Сосиедад, Леванте, Лас Палмас, Ейбар и др.

Diario Gol съобщава още, че Перес има пълно доверие на младия треньор Зинедин Зидан и е готов да му възложи задачата за революция в състава на Реал през лятото.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
яммас преди 8 години
без роналдо реал за кофата
14
2
 
3
 
! Отговори
Aнонимен преди 8 години
Едно време един португалец ми се разсърди , като му казах че Роналдо е най-красивата португалска и все още съм на същото мнение.
13
3
 
10
 
! Отговори
ronaldinio преди 8 години
Роналдо е един *** и позор за футболния свят. Не за дриго, но децата го вземат за пример, а той като характер е един ревльо и лай*о.
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ние феновете не искаме повече да виждаме Перес , ама той още не си тръгва .
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
просто иска да му вземе милионите,а те никак не са малко, докато все още е продаваем, скоро ще стане прекалено възрастен за продажба.
10
9
 
7
 
! Отговори
da преди 8 години
Ronaldo e prekaleno dobyr za Real
9
3
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 8 години
Не е заради мача, всичко е заради иззказването му срещу съотборниците. Това е колективна игра, позитиви и негативи се носят от целия отбор плюс щаба! Иначе е уникален футболист, но неможе да си позволи такива думи
8
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно , как от един мач Роналдо стана излишен . Той е носител на три златни топки , това случайно ли е . Просто т.н. президент е толкова зле , че и той не знае какво да прави . Отврат .
7
13
 
10
 
! Отговори
ангелов преди 8 години
Роналдо е доказал,че е ялов играч,който става само за малки вратички.не е способен да носи на гърба си един отбор,както го прави меси,взема топката в краката си и решава сам мача.
6
3
 
19
 
! Отговори
Занзибар преди 8 години
Изгони страхотен треньор /татко Карло/, разби шампионски отбор, постоянна гавра с легендите на клуба /Гути, Раул, Касияс/.... Перес трябва да изчезне с 300 от президентския пост, а публиката на Реал не заслужава нито стадиона, нито успехите, нито футболистите си, т.е. не заслужават НИЩО!
5
4
 
15
 
! Отговори
Ххл преди 8 години
Друг е въпроса,че публиката на Реал са пълни неблагодарници и все нещо не им е на кеф...
4
3
 
12
 
! Отговори
Бероец преди 8 години
Бартерче за Дончо Атанасов?
3
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Роналдо безспорно е един от най-големите футболисти, страхотен атлет. Това което обаче никога не ми е харесвало в него е, че не е лидер на отбора си кавито например бяха Марадона, Джерард, Малдини, Баджо, Тоти. Когато Реал или национала на Португалия губи, той се скрива вместо да надъхва отбора, да го оргазнизира и да го поведе. А с напредването на годините вече и футболните му качества намаляват. От друга страна Реал се отнася кофти с всичките си звезди.
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зидан е полуграмотен, правовере, и преди години желаеше да се върне в селото на баща си, е не да бъдее овчар, а да учи алжерските деца на футбол. Зизу винаги е бил откровен и никога не се е величал , като тоя португалски ***!
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Перес не искал повече да вижда Ронално в Реал", кой е "Ронално" бе неграмотници?

Спонсорирани публикации