Спрягат Димитър Васев за треньор на Берое

Старозагорци вече са се свързали със специалиста
8 апр 2016 08:30,
3
Спрягат Димитър Васев за треньор на Берое
Снимка: архив, Bulphoto

Димитър Васев е най-вероятният нов старши треньор на Берое. По информация на "7 дни спорт" от клуба вече са се свързали със специалиста и са му предложили поста.

Бившият наставник на Локомотив (София), който класира "железничарите" на 3-о място през миналия сезон и сега е без работа, е помолил да помисли малко, преди да каже дали приема.

Вчера Петър Хубчев беше уволнен след загубата от ЦСКА в първия полуфинал от турнира за Купата на България. В пространството веднага се завъртя името на Стойчо Младенов като евентуален негов заместник, но легендата на ЦСКА категорично отрече.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
ЗАРАТА преди 8 години
Хубчев е пич! Изведе Берое до такива постижения, каквито не е имало от 86г. насам.Но вече е предвидим и разгадан от другите отбори, няма нови идеи, нова мисъл, явно това е максимума или поне максимума с тия футболисти, но както казват за толкова пари-толкова!Дано следващият треньор надгради Берое, както направи Хубчев след като пое от Илян Илиев, защото Стара Загора е футболен град и хората заслужават да имат отбор, който е на едно от челните места.Само БЕРОЕ!!!
1
0
 
6
 
! Отговори
Див Петел преди 8 години
Петър Хубчев поне е мъж с достойнство и няма да падне на нивото на тия дето го плюят. Ще си тръгне, без да сипе глупости по адрес на ръководството и футболистите.