Роналдо отсече: Започват мачовете на истината

Дано имаме късмет срещу Хърватия, пожела си звездата
24 юни 2016 13:40, Красимир Ангелов
2
Роналдо отсече: Започват мачовете на истината
Снимка: БТА

Лидерът на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо заяви, че мачовете на истината на Евро 2016 тепърва започват.

Иберийците прескочиха групата си с три равенства, а на 1/8-финалите ще играят с Хърватия. Срещата между двата отбора е утре от 22:00 часа българско време и може да се проследи на живо в Gol.bg.

"На европейски първенства не се случат често сензации. Възможно е някои резултати от груповата фаза да са удивили хората, но сега настъпи моментът на фаворитите", каза Роналдо.

По отношение на хърватите той заяви, че шансовете на двата отбора са 50 на 50. "Това е сериозен отбор. Не всеки може да победи Испания, но ние сме подготвени. Смятам, че имаме сили да ги отстраним. Португалия разполага със силен тим, футболистите ни играят в най-големите първенства. Защо да не спечелим?", добави трикратният носител на Златната топка.

"Просто трябва да излезем на терена и да се надяваме, че късметът ще бъде на наша страна. Трябва да вярваме в силите си. Винаги съм казвал, че е мечта да спечеля трофей с националния отбор и сега имаме шанс. Няма да лесно, но ще дадем всичко от себе си", добави Роналдо.

Победителят от Хърватия – Португалия ще срещне по-добрия отбор от Швейцария – Полша на 1/4-финалите на Евро 2016.

Всички новини преди втората фаза на Евро 2016 четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
3
 
! Отговори
е преди 7 години
За вас съм ,дано скъсате мрежите на всички грозно играещи отбори .
1
4
 
3
 
! Отговори
uefa преди 7 години
Хайде да видим отсега нататък глупаците от Портогезе .