Вражда Варди-Кейн подпалва Англия

Звездата на Лестър недоволства, че стои на пейката
Обновена: 27 юни 2016 17:11 | 27 юни 2016 17:10, Красимир Ангелов
0
Вражда Варди-Кейн подпалва Англия
Снимка: БТА

Напрежението в лагера на Англия с наближаване на важния 1/8-финал срещу Исландия расте. Трите лъва са сочени за абсолютен фаворит, а за капак от отбора традиционно се чака нещо голямо, което не е в услуга на Рой Ходжсън и компания.

Според таблоидите на Острова битката за титулярното място между Хари Кейн и Джейми Варди кара двамата футболисти да се гледат на кръв. Нападателите, които по принцип минават за добри приятели, в момента са в два различни лагера.

Звездата на Лестър не е доволен от статута си на резерва, въпреки че се прояви отлично в групите и вкара един гол. Масло в огъня наля и бившият капитан на Трите лъва Рио Фърдинанд. Пенсионираният защитник има своя колонка в "Сънди Таймс", в която коментира отбора и по-специално казуса в атака.

"Отборът се представя впечатлящо до момента в турнира, но му трябва и още малко сила в предни позиции. Особено физическата сила ще трябва да дойде в мача с Исландия, защото всички знаем колко е важно това.

Мисля, че Стъридж заслужава да играе, той имаше труден сезон в Ливърпул, но в националния е важна фигура. Освен това неговата способност да намира правилните решения и да дава последния пас е от голямо значение. Хари Кейн трябва да води атаката. Не че Варди не е в добра форма, но правилният избор за този мач е Хари", коментира Рио.

Всички новини от Евро 2016 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации