Хибридният ЦСКА остана без футболисти

Състезателите се присъединиха към автентичния клуб
3 юли 2016 21:35,
34
Хибридният ЦСКА остана без футболисти
Снимка: архив, Булфото

Повече от половината отбор на ЦСКА, който бе освободен от Гриша Ганчев след триумфа в турнира за Купата на България, ще бъде част от автентичния ЦСКА, който се очаква да бъде оздравен от бизнесмена Васил Божков.

Освен това голяма част от "армейците", които заминаха с ПФК ЦСКА – София АД за Австрия, също ще напуснат отбора и ще се присъединят към истинския ЦСКА. 

Утре ПФК ЦСКА АД започва подготовката си, а съвсем скоро се очаква и решението къде ще се състезава отборът през следващия сезон, ако оздравителния план на Васил Божков бъде приет от съда. Треньор на тима ще бъде настоящият наставник на "Царско село" – Тодор Янчев, а футболистите, които се завръщат на "Българска Армия" са Николай Цветков, Ангел Грънчов, Стоян Колев, Момчил Цветанов, Николай Дичев, Костадин Хазуров и Кирил Динчев.

Капитанът Борис Галчев, който е на лагер в Австрия, също ще напусне новия ЦСКА и ще се присъедини към оригиналния клуб. Към него ще се присъединят и съотборниците му Анатоли Господинов, Самир Аясс, Станислав Маламов, Преслав Йорданов, Петър Витанов и Йордан Йорданов. Единствено Божидар Чорбаджийски е избрал да остане в ПФК ЦСКА – София АД.

Шеф в автентичния ЦСКА пък ще Димитър Димитров – Каубоя. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За сега са две цецки чакаме трета.Нямам търпение прасоците да се избият за бази,марки и други исторически артефакти.Изглежда голям бой ще пада между свинските фракций.
19
0
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 7 години
Имах ви за сериозен сайт. Как можахте така да се изложите с тази лъжлива публикация Чак мен ме хвана срам, не знам за вас.
18
3
 
16
 
! Отговори
тТт преди 7 години
Чета ви наивните коментари и ви се чудя как може да имате вяра на човек и най-вече на бизнесмен като Гриша Ганчев. Ще "оправи" същия ЦСКА-то както оправи и "Петрол". Разпродаде им всички бази в страната за скраб, после разпродаде имотите им и от най-голямата фирма за продажби на горива, в момента е същата е ЗЕРО!!!
17
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На времето на "Герена" моите отци са си пасли говедата-знаете ли, че в около 90% от селата наричат пасбищата "Герена"-не искам нищо лошо да кажа за говедата ,които са пасли там-щото са ни хранили, и сега дойде време пак да ги ядем..............
16
3
 
21
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Господа,Кой кредитор ще се съгласи да чака 30г. за да си получи изцяло парите? Първо : Такъв случай няма допуснат от български съд за гласуване от кредиторите до момента.Няма практика оздравителен план над 5г. да бъде одобрен от кредитори.Тия кредитори трябва да са безсмъртни :))Божков ако имаше реални намерения щеше да е инвестирал вече тези 30 милиона и да си ги възвръща като инвестиции следващите 30 г., но явно сам не си вярва че е възможно:))30 г. е активния живот за труд на човек
15
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА, АМА НЕ. Първо: В НЕТ-а излязоха снимки от последната тренировка в Австрия. Всички са си там. Второ: Тодор Янчев и Стойне Манолов вече официално отрекоха за треньора.Трето: Не се знае дали въобще Божков ще оздравява. Планът на Ганчев е по-добър.Четвърто: Никакъв съд няма да решава. Ще решават кредиторите.И Пето: Що ли изобщо се занимавам с тази смрадлива партенка.
14
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Футболисти - с лопата да ги ринеш.Не бих се тревожил чак толкова за напускащите играчи ;)
13
2
 
17
 
! Отговори
хът преди 7 години
*** фенове на бг футбола. Вместо да събирате пари за тея умрели отбори и да се биете помежду си...опитайте се да оправите вмирисанста централа. Не знам още на кво се надявате футбола е на дъното на тихия океан....
12
5
 
25
 
! Отговори
червен фен преди 7 години
Преименуван Чавдар Етрополе + преименуван Литекс Ловеч = ЦСКА София ???Микренска логика
11
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хаах, кой я е измислил тая глупост:)). Представям си как някой от играчите на Ганчев напускат лагера в Австрия, нежерлаейки да играят с Интер и Динамо Киев и отиват да правят гимнастика при черепа в А окръжна група:))
10
1
 
33
 
! Отговори
ЦСКА 3 преди 7 години
Ще има ЦСКА София, ЦСКА Ловеч и ЦСКА Разград и така ще объркат УЕФА и ФИФА кой да изключи.
9
1
 
21
 
! Отговори
Ръгай вътре! преди 7 години
Ръгай чушки в боб-чорбата!
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
#КОЙ направи на курбан Чорбата? #КОЙ?
7
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
охаххахахах, поредната свинска драма
6
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаме обединение в един-единствен отбор ФК "Дупата"...., опааа, исках да кажа ФК "Супата"!
5
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАРТЕНКА-А-А-А. Няма нищо вярно.
4
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чорбата се е свила до две порции Супа топчета!Лупи - най- великият левскар в историята!
3
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Палячовци
2
3
 
19
 
! Отговори
даааа... преди 7 години
ЦСКА...БЗНС...
1
9
 
49
 
! Отговори
Сеир будалла преди 7 години
Каква поредна свинска драма!