Ходи ви се на Лудогорец-Цървена звезда? Пригответе 8 лева

Дербито със сръбския отбор ще е на 26 юли в Разград
21 юли 2016 15:07,
5
Ходи ви се на Лудогорец-Цървена звезда? Пригответе 8 лева

ПФК Лудогорец пуска в продажба на клубната си база в петък (22 юли) билетите за първия мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига срещу сръбския Цървена звезда. Двубоят е на 26 юли от 21.00 часа на "Лудогорец Арена".

На 22 юли ще се продават билети само за притежателите на абонаментни карти от миналия сезон. Те ще имат възможност да си закупят входен талон срещу показване на абонаментната карта. Клубът не гарантира мястото от предния сезон.

В събота започва свободната продажба на билети за двубоя със сръбския гранд. Ще се продават по максимум три билета на човек, като от съображения за сигурност ще се изисква показването на лична карта. Без документ за самоличност билети няма да се продават.

В деня на мача няма да се продават билети на касите на стадиона. В случай, че има останали билети, от клуба ще обявят организацията за тяхната продажба допълнително.

Колко ще струват различните билети можете да видите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Лудогорец преди 7 години
Нищо българско няма в Лудогорец. Дори не го менажират по български начини - отбора се самоиздържа, прави огромни печалби, подбира и пази добрите си играчи, за разлика от другите български футлболни клубове, където масово се краде, а собствениците скачат при всяка възможност да продадат играчите си.К'во да се прави, че български таланти или няма, или масово бягат в чужбина? Еми като няма, ще играят бразилци. Останалите - предимно куци и сакати - да ходят в Левски. Т'ва е.
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое му е българското на Луноходец? Играчите бразилски
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Домуса ще се нагуши. 7лв. е повече от кило кремвирши.
1
4
 
11
 
! Отговори
майорски преди 7 години
Напред момчета ...отсрамете българския футбол ...... Само Лудогорец .....