Гришо аут от Торонто, Нишикори се оказа непреодолим

Българинът загуби в трисетов мач на 1/4-финалите
30 юли 2016 07:42, Александър Попов
48
Гришо аут от Торонто, Нишикори се оказа непреодолим
Снимка: Reuters

Първата ракета на българския тенис при мъжете Григор Димитров отпадна на 1/4-финалите, на силния турнир в Торонто, след като загуби от световния номер 6 Кеи Нишикори след 3-6, 6-3, 2-6.

Нашето момче имаше доста силни моменти в мача и дори при повече късмет можеше и да се класира на полуфинала.

В първия сет Кеи бе по-добрият на корта и стигна до пробив в петия гейм, за да поведе с 3-2. Той взе подаването на Гришо, на нула.

В деветия гейм японецът проби за втори път, след като Гришо направи няколко груби грешки.

Вторият сет обаче започна отлично за нашето момче и българинът поведе с пробив още в първия гейм. Той дръпна с 0-40 при сервис на японеца и материализира втория си шанс за пробив.

В следващите геймове и двамата имаха точки за пробив, но все пак си взимаха подаванията. В деветия гейм пък Гришо проби за втори път и така прати мача в трети сет. Това бе първи сет за Григор срещу японеца в историята на съперничествата между двамата.

Третият сет започна отлично за Гришо, но само на пръв поглед. Той си взе подаването на нула, а след това изпусна два шанса да пробие.

Последваха обаче силни минути за японеца, който проби в третия гейм, а след това достигна до пробив и в петия гейм, за да стигне до крайния успех.

Това бе четвърти мач между двамата и четвърта победа за Кеи.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На този който *** в полза на Мришо (той е ЕДИН и няма кой да се заблуди от многото постове) ще му кажа ЕДНО, ние без Мришо си можем и сме си добре но виж МришУ без баламурници е съвсем КАПО.и без това не може да изкара пари от тенис та се пробва на плеймейт постата.Е.......кой за каквото е роден.мришо определено е предназначен за жиголо на застарели (Шварца) и дебели (СЕРИнЪ).
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моите почитания за хората, които са чели / а и най-вероятно писали/ спонсорските и рекламните договори на Григор, за мен е чест да бъда в компанията на такива ерудити ;)
30
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подуняне! Истината е, че подуянските играчи са на свветовно ниво. Да предположим, че Григор Димитров е от с. Подуяне. На 100% щеше да е 1 в световният тенис, а той милият да е от Хасково, да е имал звзди за гаджета. Плювачите давят вълци или го карат на автопилот.Упех на Г. Димитров!
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До proroka OlegБе, и ти си пророк, ама махленски...;)
28
2
 
2
 
! Отговори
proroka Oleg преди 7 години
не съм изненадан.........Гришо е талант, но не много голям. Средна класа. За това е и по средата. Няма какво да му се сърдим.Големите очаквания идват от нас а не от него. Той каквото може го прави. Това е положението. Не може да очакваме чудеса от него. Все пак е ОК като за Българин тенесист. Да е жив и здрав - това е. НО НЯМАЙТЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ОЧАКВАНИЯ ОТ ЧОВЕКА !!!
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МНЕНИЕУважаеми експерте по тенис, можете ли да обясните поради какви причини родата на Григор трябва да Ви описва какви са неговите постижения, при положение, че има сайт на АТП, в който всеки интересуващ се може да провери детайлните статистики за всеки играч? Защо не знаете това и се цепите с налудни предложения?
26
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 29ХО-ХО, за това ли бабата постояно се щрака с разни сажди които я яздят?!А *** "Го нема в целата схема"...........В провинцията все нещо не сте разбрали......Там сте "напред" с 5-10 години ама в миналото.
25
1
 
1
 
! Отговори
от щаба преди 7 години
Айде спечели нещо за да може поне да се хванем за нещо бе ***.
24
3
 
3
 
! Отговори
до 22 преди 7 години
Приятелю, изостанал си от времето с поне 5 години. От толкова поне, спонсорите не се интересуват от същността на нещата. Парите се правят от туитове, инстаграм и т.н. Това обяснява защо съвременния свят е пренаселен с Бийбъровци, Кардашияни и всякакви такива безумия. Когато папараците заснемат Григор с Николчето- Найк правят пари. Сигурно няма да разбереш, доста си изостанал. Ако искаш живей си в твоя малък свят в който тенисистите са по-бедни от теб
23
2
 
9
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Браво на Григор, предстВИ се достойно и игра много хубав тенис в този турнир. Спечели си и 6 позиции в ранклистата и доста точки. Гледаме към оплимпиадата и му желая успех. Евала Гришо!
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, номер 23 жалък си. Примерно тази година през пролетта Гришо би Анди Мъри на много силния турнир в Маями.
21
3
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 7 години
До АнонименАе ***, кой няма победа бе, Мъри, Вавринка, Бердих, Ферер, някои по два пъти ги е бил в последната година и половина, Малооумник си! Прос Хейтър
20
0
 
4
 
! Отговори
До предишния (23) преди 7 години
Лъжеш. Явно не се интересуваш от тенис, а само от оплюване.
19
3
 
3
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 7 години
Всички се караме заради Гришо .Предлагам родата му да напише КОГА Е СПЕЧЕЛИ - с дати .
18
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** е пълнежа който е необходим за да БЛЕСТЯ ЗВЕЗДИТЕ.*** няма победа над играч от топ-15 в последните 2 години.Какво да говорим повече.Когато ФАКТИТЕ говорят и боговете мълчат.
17
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 13За л'апни-шарани като теб няма как да е известно че договора с Найк който цитираш не е за фиксирана сума а за ТОЧКИ!!Схващаш ли шушляк или ти требе Джокера?!Или по-простичко казано като за прости хора като теб ........няма точки-НЯМА КИНТИ!така че престанете с тези виртулани договори и измислени пари.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е вие какво искате? Японеца е световния номер 6 в момента. Логично е нашия да загуби от него.
15
4
 
2
 
! Отговори
МНЕНИЕ до 18 преди 7 години
Господине , Госпожо ,Изразявам Мнение което е базирано на Новини и Резултати .Защо да ходя на Лекар ?Мисля че съм Нормален Спорен Фен .
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Загубата, разбира се, е неприятно нещо, но все пак в този мач /и в турнира изобщо/ Григор показа едно развитие нагоре. Дано това не е моментен проблясък, желая му го от все сърце!
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МНЕНИЕОнзи, който не можа да схване смисъла на израза "първа ракета", определено е човек със сериозни ментални проблеми. Съчувствам му, но хапчета за поумняване още няма открити...Обаче хапчета срещу патологични изблици на злоба има! Просто потърсете помощ от квалифициран психиатър, той ще назначи подходящата за Вас терапия!

Спонсорирани публикации