Съдии съсякоха Симеон Чамов срещу тайландеца Сайлом

И при тримата рефери победата бе с 29:28 за тайландеца
12 авг 2016 07:37,
17
Съдии съсякоха Симеон Чамов срещу тайландеца Сайлом
Снимка: Reuters

Симеон Чамов бе съсечен от съдиите на олимпиадата в Рио срещу тайландеца Сайлом Ади в 1/8-финалите на категория до 69 кг. В първия и третия рунд българинът просто попиля съперника, но това не бе видяно от реферите.

Трудно бе да се повярва, че толкова не са забелязали разликата, особено в последния рунд, когато азиатецът само държеше българина и не го удари и веднъж. Първият рунд Тонг Джа Вон дава първите два рунда за азиатеца с 10:9, а последния за българина.

Бразилката Марсела Паула Соуса и колумбиецът Армандо Карбонел Алварадо правят обратното. Така и при тримата победата е с 29:28 за тайландеца.

"Надявах се да вдигнат моята ръка. Исках да покажа повече, но противникът ми толкова ми позволи. Имах огромно желание, но той е гаден боксьор. Хитър. Винаги спираше хитро моите атаки. Не ми позволи да направя нищо. Опитах се да пласирам повече удари, но не успях", заяви Чамов след загубата.

"Какво повече да направим. Да му откъсне главата ли?", заяви треньорът на Чамов Палми Ранчев.

"Симеон беше по-чистия боксьор. Категорично го би в първия рунд, втория бе равен. Третия само го държа", настоя той.

Днес своя олимпийски дебют ще направи Станимира Петрова (51 кг), а на следващия ден и Даниел Асенов (52).

Всичко за Рио четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: съдиириоСимеон Чамов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До sdfs 11Как точно "нашия го би"??Като на снимката ли?Тайландеца ако беше малко по-добър и "нашият" щеше да е на земята след такива "увисвания" които не бяха едно и две.Да не говорим че оня му се подиграваше през цялото време и го правеше на ***.И двамата бяха ПОСРЕДСТВЕНИ ама "нашият" беше по-посредствен.Това е.Не знам каква е тая олимпиада ама толкова слаби боксьори не съм гледал в годините.Само си върнете лентата с 10-15 години назад.А за преди 1989 пък да не говори. КЛАСА.
9
0
 
3
 
! Отговори
sdfs преди 7 години
Гледах мача.На бокс нашия си го би тайландчето,но на Муай Тай тайландеца беше по-добър.Клинчове ,спъвания ,завъртане,балтии,само лоу кик немаше............Но явно на таз олимпияда всички са туристи,дори и по-сериозните спортисти.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбрахте ли, че спорт има само при мачле в махалата. Всичко друго е пари+политика. Решението - спрете да гледате нагласените театрални постановки. Интереса и без друго е почти нулев, доубийте ги да се свърши с тоя цирк вече.
7
0
 
7
 
! Отговори
Правда преди 7 години
До АнонименДокато в спорта се използва политика това не е спорт така че олимпийските игри бяха натаманяване по политически причини СРАМОТА !!!!!!!!!!
6
10
 
2
 
! Отговори
saad преди 7 години
защо веднъж не излезе някой от тия наши герои и не каже, да загубих, опитах се, но бях победен. Точка. Спри. Не се оправдавай със съдии, с публика, време и каквото и там да е. Ето това българите не го умеят, за разлика от много други националности, вечно се оправдават с нещо и все някой друг им е виновен, но никога те самите.
5
2
 
16
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Нашия баш си беше победител ....нацепи китарата на жълтия ! И двамата се млатиха но нашия беше по добрия няма какво да се лъжем !
4
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хай да сте по-обективни!Българина беше добър но не и победител.А 29:28 значи 2:1 рунда в полза на тайландеца и такава беше истината.макар и много грозен и нагъл, тайландеца беше една идея по-добър.Никой никого не е "съсичал".Слезте на земята.......
3
0
 
30
 
! Отговори
Стар боксьор преди 7 години
Да, така е! В бокса винаги преобладава субективизма/разбирай интересчийството.../.Още не е открита система за правдиво оценяване/като например "ястребовото око" в тениса и волейбола или зумера в фехтовката.../. Между другото съдиите прецакаха и поне двама руски боксьора! От години видят ли *** или някакъв абориген на ринга само нок аут може да осигури победата на европееца. Интересно, кой финансира далаверите?
2
0
 
18
 
! Отговори
адио ,Рио преди 7 години
Остана Ивет пак да развее флага и да си ходят ,кой в Италия,кой из Маями .Поне Кралев няма да получи медал от Плевнелиев ,но и това не е сигурно .
1
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия съдии бре, все те са ни виновни, ама трябва да се оправдае някак тоя Олимпийски туризъм