Без еуфория в Лудогорец, чака ги реванш

Резултатът е коварен, коментира Георги Дерменджиев
18 авг 2016 10:07,
18
Без еуфория в Лудогорец, чака ги реванш
Страстна целувка за победата - собственикът Кирил Домусчиев и съпругата му. Снимка: Булфото

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев успокои топката след победата с 2:0 на Виктория (Пилзен) в първия мач от плейофите в Шампионската лига. Според наставника на разградчани, въпреки добрата преднина, все още нищо не е решено в сблъсъка с чехите.

Още по темата

"Не трябва да изпадаме в еуфория. Трябва да бъдем реалисти, имаме още 90 минути в Чехия, където трябва да играем по същия начин. Видяхте, това е отбор, който добре пресира и ни затрудни.

На собствен терен ще нападат и ще искат да спечелят. Това обаче може да е предимство за нас, ще имаме шанс да контраатакуваме вкараме още голове.

В никакъв случай не трябва да се мислим за победители. 2:0 е много коварен резултат. Хем се успокояваш от преднината, хем ако получиш гол, после става страшно", сподели Дерменджиев след успеха.

Обрани в коментарите бяха и футболистите. Защитникът на Лудогорец Козмин Моци предупреди, че има и реванш.

"Нищо още не е решено. Има още един двубой. Виктория Пилзен е много здрав отбор", коментира той.

"Много труден мач за нас, но ако отстрани е изглеждал лесен, то ние си го направихме такъв. Да, много сме близо, но има още един мач. Ние сме уникален отбор, колектив. Всеки помага на всеки, няма значение кои точно играчи ще излязат на терена. Днес например имаше много тичане от всеки от нас и се получи", каза националът Марселиньо. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Б Б преди 7 години
До varg Къде по белият свят не е така ? При нас са още само във футбола. Ти гледай при съседите баскет, волей, хандбал и т.н.
13
0
 
4
 
! Отговори
bravo преди 7 години
bravo
12
13
 
3
 
! Отговори
varg преди 7 години
Мафиота си пере парите,а стадо овце му се радват.няма таава прста държава.
11
4
 
9
 
! Отговори
АА преди 7 години
Поздравявам Лудогорец за прекрасната игра. Пожелавам на ФК Лафка и телетата им да не гледат мачовете им, а феновете на доносниците да си коментират Краварника. Това е предпазна мярка срещу инфаркти, инсулти и други заболявания, които могат да донесат увреждане на организма. Имате 6 дена за реанимация.
10
1
 
11
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Лудогорец като са кренвирши, то вие сте наркомани......
9
8
 
6
 
! Отговори
544y65y56y преди 7 години
Преди всичко, честито на бразилците - както през цялото време ги наричаха чешките коментатори :) Играха чудесно. Аз не изпитвам радост от успехите на точно този отбор, но искрено ги поздравявам със заслужената победа. Тук всички викахме за Пилзен, но луноходец бяха в пъти по-добри.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази как се е изпънала на снимката ... "голяма страст" ...
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Зная" е ***, личи си по стила! Честито на кренвиршите!
6
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До целуващите мафиотСтига глупости говори бе. Не може ли да си щастлив за малко в живота ти на успехите на другите. За малко поне бе. Това мислене те ограничава най - много.
5
6
 
6
 
! Отговори
До целуващите мафиот преди 7 години
Не намесвайте град, село, столица, провинция....Отговорете само на един въпрос---Има ли производство, спорт, култура---до което да се е докоснал мафиот, мутра,престъпник---и то да е продължило да се развива....Дайте поне един пример..*** , мечтаещи да живеят скотски живот--и разбира се, го получаваме -----ето това е днешния българин.
4
5
 
53
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Айдееее почна се пак, тоя отбор след като стана за първи път шампион пак така се говореше..... те вече приключиха, селяните ще се върнат на село и т.н., то се видя, "селяните" излязоха извън границите на БГ да играят футбол, а "гражданите" в лигата на милата си родина бутат или ритат топка не мога да разбера.Вместо да се радваме ние завиждаме......
3
8
 
10
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
И ти мечтаеш да си на мястото на мафиота , нали? И твоите деца така ги възпиташ , нали? Е, затова ще бъдем най-бедните, унижавани и презрени парии в ЕС...
2
49
 
7
 
! Отговори
зная преди 7 години
Зня едно. Мафиот - производство, спорт не развива. Лудогорец е наша горост ---но го очакват тежки дни. Почти съм сигурен че ще отпадне от Пилзен и до 2-3 години този отбор няма да го има. Просто защото мафиота вече е изпрал каквото трябва. Същият този ***, който след като ограби БМФ вече иска да му се намалят и таксите---явно в съдружие с мутрата Борисов. Направо гнусно.
1
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евала на момчетата. Без значение от кой отбор си трябва да се радваш за тях.