Новият шеф на Левски: Стар левскар, обичащ футбола

Спас Русев оцени, че клубът не е спасяван от провинцията
Обновена: 30 авг 2016 15:22 | 30 авг 2016 14:52,
22
Новият шеф на Левски: Стар левскар, обичащ футбола
Снимка: Bulphoto

Новият собственик на Левски Спас Русев държа обаятелна реч по време на Общото събрание на клуба, съобщава Gol.bg.

От думите му стана ясно, че от дете е голям привърженик на "сините" и почита честната игра.

Още по темата

"Благодаря на предишните собственици, че не допуснаха клубът да бъде спасяван от провинцията. Искам да припомня, че преди Левски беше свобода, кауза, магия. Преди години хората обичаха мача, футболистите, тази обич ме направи левскар. Когато отидох в Лондон, избрах да бъда фен на Челси, защото играят със сини фланелки".

"Обичам футбола, тази обич е по-силна от любовта. Сегашните деца не виждат силата на футбола, не виждат обичта. Мускилите са не да държиш знамена с ужасни символи, мускулите са да се бориш на терена и да уважаваш съперника", каза Русев, след което беше категоричен, че няма да се бърка в ничия работа – нито на треньора, нито на БФС, нито на феновете и т.н.

Той добави, че Левски отново ще е магия и призова всички да подкрепят футболистите, защото всички трябва да бъдем "добри хора".

Цялата реч на Спас Русев вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: ЛевскиСпас Русев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обора се казва Подуяне. Левски е бил член на БРЦК, което няма общо със спорта. Новият ''собственик'' е назначен от назначилите предишните милиционери под прикритие. Жалка работа.
15
3
 
11
 
! Отговори
до ЯО преди 7 години
до ЯОпреди 46 минутиНемат край тези муцуни. Явно преходът не е свършил .И тоя от с. Гълъбник - далече е стигнал от шофьор и вифаджия......прехода е точно за тия хора ...те преминаха от комунисти във видни капиталисти...ние обикновенните хора не сме мръднали на см.вчера говорих с жената от сега като погледна навремето 90-91-92 година - хората които вярваха в СДС в бъдещето в промените ..... със какво са се сблъсквали направо шапка им свалям ...толкова закостеняла система ....
14
2
 
9
 
! Отговори
Тол Цицора Лили преди 7 години
До cemЛили Цицорска Партизанска тол системата ли му е дала на комунистическата мутра? И какво се чудя. Я да си взимаме ние Левски. Стига са се гаврили с нас!
13
0
 
18
 
! Отговори
Левскар преди 7 години
Това е е дна га дна г ад и нищо добро не очаквам от него. Перекенде на ЦК крило и прало парии по чужбина. Сега като се появи и с безразделна власт акохол-наркото Насьо с него... не знам какво ще става с Левски! Май май като с всички останали.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Александър Томов беше стар цесекар, обичащ футбола. Да не се окаже, че са си назначили ликвидатор.
11
1
 
20
 
! Отговори
айде бе верно преди 7 години
ТОЗИ ВЕЛИК МЕЦЕНАТ МАЙ ЖИВЕЕШЕ В ДВОРЕЦ, НАРЕЧЕН "СОЦГАРСОНИЕРА" В "ДРУЖБА 2", ЗАЕДНО С ДРУГАРКАТА СИ И ДЕЧИЦАТА СИ, И СЕ ИЗХРАНВАШЕ МАЙ С РАБОТА КЪМ КОНЦЕРТНА ДИРЕКЦИЯ И С ЛЕПЕНЕ НА АФИШИ ПРЕДИ ДЕМОКРАЦИЯТА........ И ИЗВЕДНАЖ - ЛОНДОН, МИЛИОНИ, ЗВАНИЯ.......ЦИРК! СЕГА И ФУТБОЛ - ЗНАЕМ В БЪЛГАРИЯ В КАКВО ПРЕВЪРНАХА ФУТБОЛА ПОДОБНИ МАЙ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА? ДОКОГА, БЕ, ХОРА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА?
10
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по скапана държава в света. Държава на мафията, мутрите, комунистите и ДС. ТАКИВА наглост не биха си позволили никъде другаде, тези които безнаказано ограбиха народа, вече не се крият а купуват отбори и вместо проверки и съд, очакват овчедушня народец да им ръкопляска. Срам. Тази безнаказаност става с одобрението на Мутрата, които е част от тази мафия. Хора опомнете се и ако има истински левскари - протестирайте, гаврят се с отбора ни.
9
1
 
7
 
! Отговори
al преди 7 години
Както и да си се прикрил, ще те намеря, ще те покажа. Делян Пеевски и ортаците му са забравили този израз на Шерлок Холмс. Може и да не са го знаели. Иначе щяха да намерят по-подходящ човек за прикриване следите на олигархичния кръг #Кой във футболния Левски от Любомир Минчев.1. Несъмнено пръв в списъка е самият Пеевски. Чрез марионетката Минчев той ще опита да източи Виваком. При първия опит, когато Пеевски постави за собственици своя адвокат Александър Ангелов, Иво Тонев човекът на Александър Сталийски и ГЕРБ и полуизвестния строител Николай Иванов, се говореше за 3 млн лева. Те тр
8
1
 
11
 
! Отговори
cem преди 7 години
Неговата фирма Телелинк ще прави ТОЛ системата
7
1
 
20
 
! Отговори
ЯО преди 7 години
Немат край тези муцуни. Явно преходът не е свършил . И тоя от с. Гълъбник - далече е стигнал от шофьор и вифаджия
6
3
 
8
 
! Отговори
Руди преди 7 години
И този същия *** и устатник като другаря Батков, нищо добро няма да направи.
5
1
 
7
 
! Отговори
от Прованса преди 7 години
А нещо , против Стоичков ,...НЯМА ЛИ ?
4
2
 
5
 
! Отговори
и така ... преди 7 години
Както винаги , ЗАПОЧНА РАЗДЕЛЕНИЕТО В ЛЕВСКИ ,.....ЕЙ ТАКА ПО БЪЛГАРСКИ !АКО НЕ СМЕ РАЗДЕЛЕНИ НЯМА ДА СМЕ БЪЛГАРИ!!!
3
2
 
19
 
! Отговори
Иван преди 7 години
"Благодаря на предишните собственици, че не допуснаха клубът да бъде спасяван от провинцията"Ще речеш, че той не идва от село. В Лондон се е родил.
2
0
 
24
 
! Отговори
Вуйчо преди 7 години
Дърт *** приватизатор, но филантроп и моралист.
1
3
 
27
 
! Отговори
Лефски-Спатлак преди 7 години
Наистина е голям левскар. Като шофьор в ДС дори бяха в едно ведомство с любимият му футболен клуб.

Спонсорирани публикации