Скандал в "Ботев": Клубът остана и без треньор, и без собственик

Румен Чандъров бесен: Феновете да си назначат треньор, президент!
Обновена: 30 авг 2016 19:55 | 30 авг 2016 19:54,
10
Скандал в "Ботев": Клубът остана и без треньор, и без собственик
Снимка: архив, Булфото

Жесток скандал разтресе Ботев Пловдив. След назначаването на Николай Митов за треньор феновете на тима решиха да си спазят заканата и да изразят бурно протеста си срещу специалиста.

Николай Митов пое пловдивския клуб днес. Веднага след оповестяването на новината феновете на клуба се обявиха против назначението. Причина за това е миналото на треньора, който преди време ръководеше Левски, а преди това беше и състезател на клуба.

Бултрасите прекъснаха тренировката, след като нахлуха на базата в Коматево, а след това бесният Митов обяви, че си тръгва от отбора.

След големия скандал собственикът на ''канарчетата'' Румен Чандъров обяви, че връчва акциите на клубните фенове и си тръгва от отбора.

"Феновете да вземат и да си направят референдум - да си назначат треньор, президент и ръководство. Да вземат Феро, Херо или когото искат. Аз се оттеглям. Ще помагам с каквото мога, докато се намери собственик на клуба", обяви Чандъров пред ''Пловдив24''.

"Аз съм длъжен да застана зад хората си. Няма смисъл от такова напрежение. Вратите за Николай Митов са отворени в Септември. Дано феновете на Ботев да спечелят от това, което направиха днес. Жалко за хилядите свестни привърженици на клуба. Позволиха на шепа лумпени да диктуват нещата", допълни той.

"Не вярвах, наистина не вярвах, че ще нахлуят на терена. Какво очакват? И Ферарио Спасов да беше дошъл, нищо не гарантира, че след два мача нямаше да скочат и на него", завърши вече бившият собственик на клуба. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
ppq преди 7 години
До КукловодътХората с пари не се натискат, но личности на високи постове ги " молят " настойчиво да подпомогнат с каквото могат. И затова при пръв повод си бият камшиците)
7
1
 
3
 
! Отговори
Кукловодът преди 7 години
И така за пореден път се доказа , че България не е правова държава . Не разбирам обаче едно . Защо хората с пари се пробват да правят футбол ? Това вече отдавна не е спорт в БГ а глупост . Защо не се фокусират в Баскетбола или Волейбола . Там нещата са доста по-евтини и доста повече престиж ще се трупа . Докъто тук с тези олигофрение ( публика и играчи ) няма смисъл . А и мисля , че като цляо БГ има повече традиции в Баскета и Волея отколкото в футбола
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия да не са релили да копират литекс или да идват в зоната става интересно
5
4
 
5
 
! Отговори
gost преди 7 години
Евала умни хора
4
4
 
7
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Аслъ папагали !Ако не беше случая с Петев и през акъла (не, че го имат) им нямаше да мине подобно нещо...
3
8
 
17
 
! Отговори
Levski преди 7 години
Oligofreniiiiiii
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне не си тръгна съблечен
1
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който плаща, той. Поръчва Музиката!!!!! Така наречените "фенове " отдавна не са фенове!Браво на Левски, че ги изрита от управлението!! Много малко от истинските приятели на футбола посещават срещите на живо!!! Срамота!!

Спонсорирани публикации