Бербатов пред трансфер в Палермо?

Появиха се информации за интерес и от английския Съндърланд
3 сеп 2016 18:20, Анисия Иванова
9
Бербатов пред трансфер в Палермо?
Снимка: Reuters

Димитър Бербатов може дo дни да стане съотборник с Ивайло Чочев в Палермо, твърди сайтът calciomercatoweb.it. Сицилианците са вариант за нов отбор на благоевградчанина, след като в четвъртък вечерта се появиха информации за интерес и от английския Съндърланд.

Палермо иска да привлече нападател на всяка цена и в списъка на розово-черните са няколко футболисти, сред които бившият голмайстор на Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

В края на август Палермо опита да привлече друг българин - Андрей Гълъбинов, но сделката се провали в последния момент. Чака се и нов треньор, след като Балардини хвърли кърпата.

Агентът Емил Данчев не отрече информациите за трансфер на Бербо в Серия А: "Още няма нищо договорено. Работим по въпроса и скоро Митко ще има отбор. Разбира се, че става въпрос за чуждестранен клуб, а не за български. Имаме няколко опции и работим, за да изберем най-добрата", каза той пред вестник "Тема спорт".

Още за спорт в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
11
 
! Отговори
11 преди 7 години
Счупени са им скамейките на тия, викат майстор да ги подпира, за да не се строшат.
6
5
 
10
 
! Отговори
Бербо преди 7 години
Отива в Палермо като УПОРА на скамейката!
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако този тип отиде в палермо те са пътници за б- група
4
6
 
9
 
! Отговори
petrov преди 7 години
Станала е грешка при превода. Бербо го искат не в Серия А а в Сирия да подсили местния шампионат който започва да се развива. Успех Митко ЦСКА тата сме с теб.
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пророка ОлегТи да не си Олег от Русе, най-тъпият скин в историята?
2
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пророка ОлегЕй, цъpвyл. Ти за цял живот няма изкараш парите, дето изкарва за една година "куция кон". Въргаляй се там във фeкaлиитe и се радвай.
1
15
 
15
 
! Отговори
пророка Олег преди 7 години
тия Италианци са ненормални..........о тоз земетръс съвсем откачиха. Тоз куц кон Бербо ше взимат. Ужас. Перат пари тия мафиоти а он си мисли дека е уникален. Ама като дават кинти - да взема . Да не е улав.