ПСЖ доминира, но изпусна Арсенал в Париж

Двата отбора направиха равенство 1:1 и си поделиха по точка
14 сеп 2016 07:28, Елка Василева
3
ПСЖ доминира, но изпусна Арсенал в Париж
Снимка: Reuters

ПСЖ и Арсенал си врътнаха 1:1 в Париж в първа среща от група "А" на Шампионската лига, където са още отборите на Лудогорец и Базел.

Парижани дръпнаха в резултата още в първата минута, когато Единсон Кавани вкара, но лондончани се добраха до равенството след попадение на Алексис Санчес в 78-ата минута.

Като цяло домакините тотално доминираха, но направиха дузина уникални пропуски и логично бяха наказани в края на мача. Гостите от своя страна разочароваха, но извадиха късмет и в крайна сметка се поздравиха с равенството.

Така и двата мача в групата завършиха с един и същи резултат 1:1, което прави шансовете на Лудогорец за продължаване напред още по-големи.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: АрсеналПСЖ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
fplbg.info преди 7 години
В битката на Манчестър преднина взе Сити. Лестър бяха разбити от Ливърпул, Арсенал победи трудно Саутхямптън, и трите отбора биха за Шампионска Лига, Лукакуfplbg.info/gw4-two-faced-destiny/
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо за онези двечките бели сладуранки, дето бяха чисти като сълзица, пък се оказа, че са зобани като магарета с благословията на УАДА, сиреч сестрите Уилямс що не сте публикували, или шефовете не дават?