Реал разплака Спортинг в края на старта на ШЛ

Кралете губеха с 0:1 до 88-та минута, после биха с 2:1
15 сеп 2016 07:43, Красимир Ангелов
9
Реал разплака Спортинг в края на старта на ШЛ
Снимка: БТА

Носителят на трофея в Шампионската лига изигра един от най-запомнящите си мачове в историята. Реал Мадрид победи с 2:1 у дома Спортинг Лисабон, въпреки че губеше с 0:1 до 88-та минута.

Домакините изиграха откровено слаб двубой, с изключение на последните 10 минути на двубоя. Преди това Бруно Сезар бе смълчал трибуните в 48-та минута. Роналдо изравни с гол от фаул в 88-та минута, а резервата Алваро Мората направи феноменалния обрат с гол в 4-та минута на даденото продължение.

Двата отбора изиграха равностойно първо полувреме, което ще се запомни с активността на бисера на Спортинг Желсон Мартинс и един опасен удар на Кристиано Роналдо. Втората част обаче започна повече от интересно.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 5 Роналдо с к'во допринесе за евро титлата на Португалия, знаеш ли? Че имаше късмет да го контузят на финала, че иначе щеше само да пречи на отбора! ФАКТ! Имаше един мач като хората на т'ва европейско и другото беше мъка.
5
1
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Айде, айде, просто Спортинг не издържа на натиска последните 10-15 минути - Реал имаха три чисти положения и греда, а Спортинг не минаха центъра. Много симпатичен отбор са португалците
4
7
 
9
 
! Отговори
равносметка преди 7 години
Роналдо е велик не заради този мач,а защото решава важни мачове на кантар .Има евро титла,а Меси е един тежкар с баща престъпник ,който отърва затвора .
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 3 Ако Роналдо е велик за теб дето вкара един гол, какво ще кажеш за Меси, който предната вечер наниза хетрик на Селтик в ШЛ и стана единственият футболист в историята на футбола, който има 6 хетрика в ШЛ?
2
8
 
9
 
! Отговори
равносметка преди 7 години
Роналдо е велик ...........
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм гледал, ама явно се е играло до победа на Реал.