ЦСКА-София изрита още един талант на фалиралия ЦСКА

Павел Головодов последва съдбата на Борис Галчев
19 сеп 2016 13:07,
14
ЦСКА-София изрита още един талант на фалиралия ЦСКА
Снимка: архив, Bulphoto

Още един от героите, спечелили Купата на България през миналия сезон, беше отстранен от ЦСКА, информира "Проспорт". Това е най-големият талант на тима Павел Головодов.

18-годишният халф е научил новината от треньора на отбора Стамен Белчев. Специалистът е обяснил, че това е решение на клубното ръководство.

Както е известно, преди няколко дни и капитанът на първия отбор на ЦСКА Борис Галчев беше отстранен от тима.

Интерес към Головодов проявява тим от Първа лига, но негово преминаване в друг отбор до зимната пауза ще бъде много трудно.

Все още не е ясна причината за отстраняването на Головодов. Една от версиите е, че в последно време младокът не спазва спортния режим.

Головодов вчера се появи на стадион "Васил Левски", за да гледа изявите на ЦСКА 1948 срещу Конелиано (1:1) в мач от Четвърта лига. На двубоя присъства и друг бивш играч на ЦСКА през миналия сезон Марио Йорданов. По-късно Головодов изгледа от трибуните на "Българска армия" победата на ЦСКА-София с 1:0 над Черно море.

През този сезон Головодов има пет мача и един гол за ЦСКА-София 2 във Втора лига, като не взе участие само при победата с 1:0 срещу Оборище (Панагюрище) миналия петък.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
8
 
! Отговори
Сърпичук преди 7 години
Вън чорбарите от ФК Микре!П.С. Абе барем Реал М да бехте припознали....
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Яярно, че статията е лъжа, но за сега. Въпрос на време е. Галчев е сигурен пътник. Преслав и той. Ако взимат Бодуров да се готви и Чорбаджийски.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялото чорбе,си е гола вода!Само простотии!
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията е пълна лъжа, а който я е писал заслужава да му бръкнат отзад на сухо.
7
2
 
6
 
! Отговори
momo преди 7 години
До Цска!Еми така вие му се кланяхте,сега ще му сърбате водата от чорапите.
6
4
 
22
 
! Отговори
Цска! преди 7 години
Това микренско джудже дойде от село и ни присвои стадиона в центъра на София, открадна ни славната емблема, подигра се с Хр.Янев и с всички момчета,които ни носиха толкова радост във В група,преименува си отбора с нашето име. Това е кражба,опомнете се,хора!
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми, заслужават си съдбата "червените" фенове, само една боя не стига. А на онзи, дето съсипа 3 отбора, за да направи един целта му са базите. Нищо няма да го спре, ако му се появи възможност, утре да постъпи по същия начин с урода, както с Литекс, щом си свърши работата с него. Ама като се продават за някой лев в повече феновете - заслужават си съдбата
4
2
 
13
 
! Отговори
Бат Ставри преди 7 години
Всички цесекари вън от ЛИСКА
3
3
 
5
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Само ЦСКА,да само ЦСКА,обаче на на ,човечето с високите токчета.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦСКА май има по един отбор във всички лиги на БГ !Добре,че не съм цесекар!Привържениците сигурно се чудят за кой от отборите да викат!
1
13
 
5
 
! Отговори
Само ЦСКА преди 7 години
А, това не е вярно. Иначе казано, това е лъжа! И Галчев и Головод са футболисти на ЦСКА. Препочъвам Ви да не ползвате проспорт като източник на информация. Този сайт е собственост на един бивш служител на ФК ЦСКА от времето на Илия Павлов, казва се Петьо Костадинов. Той има лична неприязън към Гриша Ганчев(питайте го защо?) и това е причината за цялата помия, която се излива срещу ЦСКА от неговият сайт, който е с феноменалната средна посещаемост от 24 импресии на ден.