Представиха Хубчев, той поиска себераздаване

Отборът е над всички, опитвам се да бъда умерен реалист, заяви той
5
Представиха Хубчев, той поиска себераздаване
Петър Хубчев. Снимка: Булфото

Петър Хубчев бе представен официално за селекционер на футболните ни национали. Героят от САЩ 94 ще дебютира начело на "лъвовете" с два тежки мача от квалификациите за Мондиал 2018 - гостувания на Франция и Швеция.

"Мисля, че това бе възможно най-неподходящото време за треньорска смяна  - точно преди такива важни мачове. Искам да убедя момчетата, че трябва да дадат всичко от себе си в тези срещи. Футболистите трябва да ни повярват, че това което ще искаме да направят, е правилно. Аз ги видях днес, мисля, че всичко е наред.

Отборът е над всички. Над всяка звезда, над треньора, над домакина. Повече себераздаване, това ни трябва", каза Хубчев и продължи:

"Опитвам се да бъда умерен реалист. Играем мач за мач. Не ги отписваме, но и не обещаваме нищо за срещите с Франция и Швеция. Аз голяма част от играчите не ги познавам. Става дума като хора, а не като футболисти".

"Годините ще са последното нещо, което ни интересува. Най-важното е желанието за игра в националния отбор. Подмладяване, но не на всяка цена като някаква фиксидея. Ще обърнем внимание на младите и те ще го усетят, но няма да го правим самоцелно", добави Хубчев.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Предадени сте за пореден път ! Таман започнахте с " умопомрачителната " победа срещу Люксембург / докато братята от Беларус по същото време удържаха геройски равенство с Франция / и селекционерът ви избяга. Не искам никой да ме разбира погрешно - помня лятото на 1994 г. и успехите на българския отбор. За съжаление от това лято , сега ни е останал само новия треньор и нищо повече. Успех на отбора и повече късмет ! Само това остана.
4
2
 
3
 
! Отговори
Доган преди 7 години
Пеша и аз искам ама няма има само себераздаване по кючеци
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ансамбълът по ходожествена гимнастика играе по-добре с топка от национелните ни по футбол - факт
2
1
 
8
 
! Отговори
RUSSIA the best преди 7 години
Забравете за участие на световното в Русия ! Купувайте си телевизори.
1
3
 
4
 
! Отговори
Карлос Маркосяни преди 7 години
Футболът е опиум за народа!

Спонсорирани публикации