В Спарта Прага ще тренират с жени. Били сексисти

Футболисти с интересно наказание от ръководството на клуба
Обновена: 5 окт 2016 17:32 | 5 окт 2016 17:30, Красимир Ангелов
4
В Спарта Прага ще тренират с жени. Били сексисти
Вратарят Томаш Коубек се замеси в сексистки скандал. Снимка: Reuters

Чешкият гранд Спарта Прага наложи интересни наказания на двама свои играчи, позволили си сексистки забележки. Те ще трябва да тренират с женския отбор на клуба, за да променят мнението си за нежния пол.

Вратарят Томаш Коубек се ядосал, когато по време на мача срещу Бърно, завършил 3:3, асистент съдията Луция Ратайова не вдигнала засада при една ситуация. След мача Коубек се изцепи, че "жените трябва да бъдат при печката".

Подобен коментар след това направил в Туитър и съотборника му Лусаш Ваха, който публикувал снимка на въпросния рефер, под която имало надпис: "При печката!".

Ръководството на клуба обаче реагира бързо, като определи изказванията на двамата за неприемливи и за наказание те ще трябва да тренират с женския отбор на клуба.

"Така ще могат лично да се уверят, че жените могат да бъдат сръчни не само при печката", заяви изпълнителният директор на Спарта Адам Коталик.

"Ние очакваме с нетърпение момчетата да тренират с нас", коментира с добри чувства капитанът на женския отбор на клуба Ива Моцова.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: футболСпарта Прага
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
женомразец преди 7 години
Това е свръх извратено! Може ли такава извратения да допуска ръководството на клуба? Сигурно шефа им е мъж с *** или жена с ***! Те жените отдавна за нищо не стават, дори и да са зад печката. Ос*аха всичко. Не остана и красивият мъжки футбол не ос*ан от женско присъствие! До кога ще търпят това мъжете?
3
1
 
7
 
! Отговори
istinata преди 7 години
Ako jenite biaha pechki I rasistko
2
0
 
6
 
! Отговори
Илиан Киряков преди 7 години
Еееех,а по наше време трябваше да се задоволявам с Балъчето !
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
I dusovete li ste sa obsti?

Спонсорирани публикации