Дерменджиев спокоен след 6:0, Венгер хвали Лудогорец

Българският треньор убеден, че разградчани ще вземат точки
20 окт 2016 08:17,
42
Дерменджиев спокоен след 6:0, Венгер хвали Лудогорец
Снимка: Reuters

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев прие спокойно погромната загуба с 0:6 при гостуването на Арсенал в Шампионската лига.

Още по темата
"Класата оказа много голямо значение за развоя на мача. Ние направихме много грешки в подаванията, от които се получиха много бързи атаки, които ние не успяхме да неутрализираме. Инкасирахме голове. Ние не сме получавали толкова. Ние може само да се учим от този мач", заяви Дерменджиев.

"Ние имахме няколко ситуации, в които можеше да отбележим гол, но в крайна сметка това не се получи. Грешките ги отдавам на известното напрежение и на класата на Арсенал. Нашият отбор е изключително силен", допълни той.

"Една такава загуба не би повлияла негативно на отбора. Ние имаме още шансове. Мачът с Базел е в София. Не сме се отказали да вземем точки в оставащите мачове от групата. Шансът остава“, завърши Георги Дерменджиев.

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер бе видимо доволен от разгромното 6:0 над Лудогорец в Лондон.

"Би било трудно да не съм доволен от факта, че вкарахме шест гола и не допуснахме нито един. Изиграхме страхотен двубой и реализирахме няколко много красиви попадения", коментира специалистът.

По думите на Венгер Лудогорец бил много опасен през първото полувреме и е създал много положения. "Имаше интрига. Да, през второто полувреме взехме инициативата изцяло в наши ръце, но съперникът ме впечатли с играта си през първата част. Сега ни очаква тежък мач в София, по-тежък дори от този тук", прогнозира той.

"Доволен съм от и щастлив за Йозил, тъй като той търсеше всячески гола и на три път успя да се разпише”, заяви след срещата в Лондон Венгер.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 7 години
Ех чу хубо беше за поробения народ! Все едно че ЦСКА пада!
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Легия Варшава падна от Борусия Дортмунд също с 6:0, но в Полша, а Селтик отнесе от Барса седем гола (7:0), така че има и по зле от Луноходец,...
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такъв срам и умряло магаре не може да понесе, а те тръгнали да ги хвалят.
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея *** счупиха рекорда на сините *** за най-голяма загуба в ШЛ. Сега залозите са за това, дали ще подобрят и синият рекорд от най много получени голове за цялото участие в турнира. Стискам им палци да успеят. А коментар 29 на Турчина, с две думи казва цялата истинска реалност.
22
0
 
7
 
! Отговори
Гуардиола преди 7 години
Какво ми сравнявате Барселона - Ман Сити ! Барселона е един от най добрите отбори в СВЕТА ! Сити играха като господата от Африка ли?! Минаваха ги само с тичане ли?! Аз така минавах с тичане на 16 като играех пред блока! Алекси Санчес ги подминаваше. Барса показаха че не всичко е пари, Арсенал приземи африканците...
21
0
 
8
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
Нема такъв цирк!Даже 0:6 е задоволително за българските одбори
20
0
 
5
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
Нема такъв цирк!Даже 0:6 е задоволително за българските одбори
19
1
 
11
 
! Отговори
треньор преди 7 години
Мачът беще решен от старата лисица Венгер. Страхотна тактика, намери майстора на Лудогорец. Нашия треньор да си трайка, защото той има най- голяма вина за разгрома.Пълен хаос и безидейност. Никаква тактика.
18
0
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Българският професионализъм е най професионалния професионализъм на света изобщо!
17
1
 
11
 
! Отговори
ХА ХА преди 7 години
Ами като дрънкаш глупости така става!"Не ни е страх от Арсенал"!Айде другия път да ви е страх, че да не се излагате...!
16
0
 
13
 
! Отговори
Анализатор преди 7 години
Абе те Арсенал не искаха толкова голове да ни вкарват, ама какво да направят, като когато и да я ритнеха топката се озоваваше в техен нападател сам срещу вратаря! Пред толкова публика може ли да не я вкараш? Пък и само да уцелеха вратата, и топката влизаше! Кво да правят хората...
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добър мач направиха момчетата. Браво.
14
8
 
9
 
! Отговори
Ханибал преди 7 години
Какво се радвате бе злобни нещастни човечета ???? Я вижте как Ман Сити падна от Барса а са уж от топ отборите в Европа. А и к.ур.вите от подуене и борисовата градина да не се обаждат.Първите също имат такава загуба на пък да сметка на това само един отбелязан гол без нито една точка,а вторите изобщо ги няма на футболната карта вече. Комплексирани недоразумения сте всичките които се радвате на загубата. Вместо да се радвате ,че български отбор е там вие само плюете.Жалки сте.
13
2
 
14
 
! Отговори
Чудя се? преди 7 години
Аз друг мач ли съм гледал...?"Нашият отбор е изключително силен" казва треньора. Ами ти щом така мислиш, другия път и с повече ще паднете! Трябваше вие да играете на контра, а не Арсенал! А защита изобщо нямахме! Добре че Арсенал играха на 50% от възможностите си!
12
2
 
15
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Как няма да ги хвали Венгер, управи си головата разлика. А и невярвам друг път да е печелил в ШЛ с такъв резултат!?
11
1
 
10
 
! Отговори
Ролчо преди 7 години
Поне Домус ага си спести една торба евра на съдията за дузпа. Кремвиршите щом от Лески паднаха не ми ги хвали!
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На зализания полилей домуса, силата му е в краденето.
9
0
 
9
 
! Отговори
НИЕ преди 7 години
Играл съм само в селски футболен отбор.Никакви претенции.Но се чудя как национални треньори и футболисти не разбраха,че основната слабост на нашите отбори е отбраната и вратарите.Иначе отборите нелошо играят напред и в средата.Но отбраната допуска много лесни голове.Мисля,че ако се укрепи тази част на отборите,можем да имаме прилично представяне поне с по-малко голове ,а и успехи напред.Пример за това са италианците.
8
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дерменджиев е като вратарчето му-гола вода
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гошо Шубата се изказа.

Спонсорирани публикации