Пеп си призна: Мачът свършваше при втори гол за Барса

Победихме най-добрия отбор в света, коментира Гуардиола
2 ное 2016 14:44, Друми Георгиев
0
Пеп си призна: Мачът свършваше при втори гол за Барса

Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола остана изключително доволен от важната победа с 3:1 над Барселона, която запази шансовете на тима за излизане от групите на Шампионската лига.   

"Нашето представяне в първите 38 минути в Барселона беше доста по-добро от това снощи за този интервал от време. Снощи през първите 38 минути ние видяхме най-добрия отбор в света и имахме сериозни неприятности. Барса имаше шанс да вкара втори гол и ако това се беше случило, мачът свършваше", каза Гуардиола.
 
"Но футболът е такъв. В Барселона например Фернандиньо се подхлъзна и Меси отбеляза попадение. Нашият гол промени мача. Нашите играчи осъзнаха, че лошият ни момент е приключил. След почивката бяхме компактни, упражнихме добра преса и спечелихме доста топки благодарение на високата си преса".
 
"Ако вземем под внимание нашата ситуация срещу най-добрия отбор в света и позицията си в групата, тази победа е толкова важна за нас. Сега ни остава да спечелим още един мач и се класираме напред. Надявам се месец февруари да бъде по-добър за нас. Равенството на Гладбах със Селтик ни дава още една глътка въздух. Късметлии сме, че ако излезем от групата, няма да играем с Барса", добави Пеп.
Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари