Пената: ЦСКА има шансове срещу Лудогорец

Стратега е оптимист за днешното футболно дерби
Обновена: 5 ное 2016 10:36 | 5 ное 2016 10:07, Анисия Иванова
27
Пената: ЦСКА има шансове срещу Лудогорец
Архив: Булфото

Треньор №1 у нас за XX век Димитър Пенев коментира предстоящия сблъсък между Лудогорец и ЦСКА пред вестник "Тема Спорт". Легендарният футболист и специалист води червените в първия им двубой с разградчани в Първа лига, като срещата на "Армията" завърши 2:2 на 28 ноември 2011 г. ЦСКА тогава изпусна преднина от 2:0.

"Прави ми впечатление, че срещу Лудогорец ЦСКА играе добре, но така и не постига позитивни резултати. Изправяме се срещу отбор с обигран състав, а и мачовете в Европа обогатиха Лудогорец много. Но и ЦСКА има своите шансове. В клуба всичко е спокойно и нищо не им пречи. Бих посъветвал отбора да действа с трезва глава, да пази своята врата, да не се колебае или страхува. Добър резултат в настоящата среща ще бъде и равенството, за да запазим сравнително прилични позиции. Трудно се играе с Лудогорец, но точно в такъв мач трябва да се докажеш. А и отборът е длъжен да търси реванш заради загубата от Локо Пловдив на "Армията", каза Пенев.

Целият материал четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тоя де ни казва че сме селяни вас от толкова бизнесмени нев ли ви срам бре да идвате да просите от нас ама големи налягаите си дрвхите срамни и жалки бизнесмени и идете при томов
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пена земи ги опрсвяи оставка на румънеца
14
0
 
3
 
! Отговори
до 20 преди 7 години
ми що му хо дадохте отбора. преди два месеца пеехте съвсем друга песен. сега - кродилски сълзи. на Божков отбора е истинското ЦСКА.
13
0
 
4
 
! Отговори
прогноза преди 7 години
Първа загуба на цска минус София само с 2:1 от Лудогорец не е толкова трагично.
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чичо Митко, ако това нещо е ЦСКА, що не играхте в Лига Европа като носител на купата на България?? Май само ти и празноглавия Стойков твърдите че това е ЦСКА.
11
2
 
15
 
! Отговори
ма хаха преди 7 години
Защо постоянно този отбор го свързват с фалирал и вече не съществуващ клуб,това че са си присвоили емблемата и са се настанили на чуждият стадион изобщо не ги прави Армейският отбор.Това са Ловеч.
10
2
 
16
 
! Отговори
naco преди 7 години
ЦСКА го ФАЛИРАХТЕ другарю Пенев,да,да това направи Вашият "работодател","бизнесмен" ДРУГАРЯТ Ганчев,ЗАБРАВИХТЕ ли??? Разбира се с АКТИВНОТО участие на Вас ДРУГАРЮ Пенев!!! Литекс НЕ е ЦСКА,другарю Пенев!!! Вън МАФИЯТА от АРМИЯТА!!! Само ЦСКА!!!
9
0
 
7
 
! Отговори
До 6 преди 7 години
До АнонименФутбол в България няма да има докато се ръководи от футболни "величия", като Г. Гнчов, К Домофчи, В Стефанаки.
8
2
 
16
 
! Отговори
Че преди 7 години
За кое "цска" говори "стратега" ?? За "литекс" ... аха, ясно...това "цска" няма история ... грам!
7
12
 
4
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 7 години
Малки жалки червейчета...Вие драскате по форумите против ЦСКА само защото добре съзнавате своето нищожество и по този начин се опитвате да изпълзите от дупките които добре ви прилягат.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как трезва глава бе чичо Митко,я дръпнете по едно,може и да минете само с два ,три!
5
3
 
19
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
Има предвид Литекс,не говори за ЦСКА .За този отбор ЦСКА той вече няма право да го споменава,за селяните от Ловеч там да си се обичат от където си искат.Селяни гнусни са те.
4
2
 
14
 
! Отговори
Пъзел преди 7 години
Погледнато реално може и да бият....ако вземат Йозил за този мач :)Иначе ще си тръгнат с една кошница кренвирши
3
2
 
20
 
! Отговори
Ъъъъъ преди 7 години
Кое ЦСКА ?
2
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До з н а й к оВчера гледах един мач на Черно море, бяха гости в Подуене и агитката на отбора домакин беше 100-200 човека т.епо-малко от на Славия,защо ли? Не бяха ли те на 1-во място, а толкова малко публика, а?
1
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
разбира се че имат шансове,вместо да паднат с 3 гола може да са 2.