Положението в Левски нито розово, нито черно

Собственикът на "сините" ще става член на тръст "Синя България"
27 ное 2016 10:37,
7
Положението в Левски нито розово, нито черно
Снимка: Булфото

Собственикът на "Левски" Спас Русев се срещна с фенове, представители на тръст "Синя България". Още в началото босът уточнил, че се вижда с тръста в ролята му на втория по големина акционер, пише "24 часа".

"Намеренията на новия собственик имат за главна цел да направят клуба самоиздържащо се дружество, като приходната част се генерира предимно от собствена дейност. Това съвпада напълно с основните цели на тръста, а именно да се премахне порочният модел "Бащица", който доказано не работи в дългосрочен план", обявиха от "Синя България". От тръста обобщиха обсъжданите теми и резултатите от срещата така:

"Предстои да се направят промени в администрацията и да се подобри значително финансовата дисциплина в клуба. Трансферната политика, спортно-техническата част и ДЮШ ще търпят промени и реорганизация с цел гарантирането на стабилни приходи. Издръжката на отбора към този момент е подсигурена от спонсорския договор с "Виваком", като съвсем скоро от телекома се очаква да бъде предложена специална програма за левскари, за които има предвиден много изгоден пакет мобилни услуги и така ще могат косвено да подпомагат и любимия отбор.

Получихме уверението на мажоритарния собственик, че в качеството си на акционер имаме пълното право на достъп до финансовата информация за състоянието на дружеството и тя ще ни бъде предоставяна от финансовия директор при поискване от наша страна. Доволни сме от честното отношение, нямаше гръмки обещания и замазване на очите, нямаше нито капка популизъм. Състоянието на ПФК "Левски" не е добро, но не е и катастрофално, тъй че от всички нас зависи да се върнем там, където ни е мястото. Време е да се върнем у дома - на стадиона, и да подкрепим "Левски" както само ние знаем и можем.

Впечатленията ни от срещата са положителни. Подкрепяме заявените намерения и поемаме ангажимент да помагаме и допринасяме за осъществяването им. Същевременно ще очакваме резултати и запазваме правото си да информираме общността за нередности, които застрашават и обременяват голямата ни любов." Спас Русев изявил желание да стане член на тръст "Синя България".
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Загледаите стадиона на берое това лицензиран стадион лие да попитам кралев стадион на които половината фенове гледат през оградата що за стадион е
6
0
 
2
 
! Отговори
Али Агджа преди 7 години
Ако не бяха ББ и Свинечовека щяха да фалират преди ЦСКА.
5
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Положението е кафяво и намирисва.
4
0
 
4
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Без да съм лефскар, чорбар или какъвто и да е там фен на бг отбор, ей така безпристрастно гледайки, си мисля следното: с Любко Петрович отбора беше само с победи и 2 равни мача. Няма го и в мач, който би трябвало да бият с 3-0 получиха загуба. Отново ще имат нулева година Левски, но така е, нали никой не е очаквал с "Топчо" начело сините да продължат победния ход?Разни бизнесмени.. като не им е ясно кво правят- да си намерят СПЕЦИАЛИСТ на когото вярват и да му поверят цялата организация.
3
0
 
2
 
! Отговори
ФСБ преди 7 години
Като левскар бих казал,че положението в Левски е кафяво и трагично...
2
2
 
5
 
! Отговори
ЦСКА преди 7 години
А скоро ще трябва и едни 20 000 000 да се плащат ! Безплатна манджа няма, ,,Геренбахче,, !
1
1
 
11
 
! Отговори
РХ преди 7 години
Един даскал по физкултура и шофьор на "властта" - "емблема" на успеха в колонията българия! затова не 50, а 80% няма да стъпват на избори.