Кобрата хвърли в екстаз "Арена Армеец"!

Пулев надви "нигерийския кошмар" Самюел Питър
Обновена: 3 дек 2016 23:51 | 3 дек 2016 22:38, Веселина Йорданова
433

Снимки: Кубрат Пулев/Facebook

Кубрат Пулев взриви претъпканата зала "Арена Армеец", след като победи Самюел Питър!

Противникът на българина издържа само три рунда, а след това се отказа заради травма, която получи по време на срещата.

Още по темата
Така на практика след тази победа Пулев е новият носител на интерконтиненталната титла във версия WBA.

Преди самия мач българинът се появи в залата под звуците на 100 каба гайди и модерен вариант на родопски ямурлук.

В първия рунд Питър започна агресивно, но Кобрата бързо го усмири с прекрасни прави удари и успя да демонстрира същевременно и страхотно движение с краката.

Във втория и третия рунд нашето момче продължи да доминира и нанесе множество точни удари срещу далеч по-опитния си противник.

В крайна сметка дойде и моментът на отказването, което направи Кобрата победител.

Той обяви след срещата, че иска да се бие за световната титла отново в България, в зала "Арена Армеец". С успеха си днес нашето момче вече може да предизвика противник за световната титла.

"Огромна публика. Благодаря на всички. Противникът беше наистина опасен. Той не е моето ниво, но въпреки всичко беше опасен. Ударите му бяха тежки, но аз съм 100 пъти по-класен от него. Най-важното за мен е публиката и хората, които са тук. Този мач е повече от очакваното. Моята публика, моят народ, това са българите. За тях правя всичко. Ние сме велик народ с голяма история, имаме голяма бъдеще, всеки един трябва да повярва и всичко ще се случи", заяви на ринга след победата Пулев.

"Моят противник не можа да издържи на хубавите ми удари и именно затова спря мача. Може би той самият усети, че в следващите рундове ще бъде нокаутиран. Той е по-бавен от мен, но е и много опасен, с много опит, не беше за подценяване. Преговаряме, настоявам, ако ще има мач за световна титла, той да се проведе тук, в България. Тук се чувствам истинска щастлив. Атмосферата е уникална. Мога да играя навсякъде, но България си е България. С всеки мач трупам опит, почти не дадох на противника да ме докосне. Имаше само един удар, който не беше никак лек", каза още Кобрата.

Всичко за двубоя - на Gol.bg!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
4
 
3
 
! Отговори
смешен народ преди 7 години
Човека, докара бокса в българия, а селяните го плюят! Тоя народ заслужава още 500 години робство, а не Кубрат Пулев!
177
0
 
6
 
! Отговори
Шарк преди 7 години
Много фалш и измама има в бокса.Всичко това е итереси и става голямо нагаждане на срещи и противници.качествените боксьори веднага се открояват и радват окото.тук в българия сме много далеч.
176
0
 
6
 
! Отговори
Нигерий Кошмаровски преди 7 години
Подарих на организма си кошмар от диета за отслабване и свалих 35 килограма.После качих 15, ама все на секси места-казват, че съм дебел(ама съм и нисък). По време на "мача" един път ударих шефчето по главата и той като ме погледна,си рекок-ай,ще загубя моята половина от премията.Приложих му антицелулитен масаж и той си върна настроението.Къв бе тоа мой нос-кърви,като на боксьор(абе аз какъв съм?),ама ме спаси-Кобрата позаякнал.
175
0
 
3
 
! Отговори
Г. Сомов преди 7 години
Питър имаше талант , но за съжаление не реализира, че голямата част от неговият провал е психопатът Гоцев. Неговият Български манаджер.
174
3
 
1
 
! Отговори
ГЕЙО преди 7 години
Много сте смешни бе , !? .!.
173
1
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Спретнаха си шоу -политизирано,нагласено,смешно.Някой върза ли се насериозно ,че нашите момчета са големи боксьори.
172
2
 
24
 
! Отговори
kuku преди 7 години
Е сега е момента Кличко да го приземи на земята ......
171
1
 
9
 
! Отговори
до ред. преди 7 години
Заглавието трябваше да е "Страхотен Кобра хвърли в екстаз...", изневерявате на стила си.
170
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИЗОБЩО НЕ МИ ПУКА-ДРЕМЕ МИ НА ШМАЙЗЕРА. ВСЕКИ СИ ИЗКАРВА МАНГИЗИТЕ КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ ЛЕСНО И ПРАВИЛНО СПОРЕД НЕГО САМИЯТ !
169
5
 
24
 
! Отговори
срам преди 7 години
"нигерийския кошмар" Самюел Питър..!?!?!?! Абсолютен цирк! И двамата противници на братята са били боксьори НЯКОГА ОТДАВНА! И накрая се окичи с някакъв лъскав колан?!? Професионалният бокс е толкова корумпиран и девалвирал спорт, че няма май вече нищо общо с истинският бокс! Интернацинални, 4 различни европейски и още толкова световни някакви си асоциации!?!? СМЕХ! И нашия сапаревобански зет се пъде там, и го играе голямата работа!?!? Жалка картинка! Жало за бокса, жалко за зрителите!!
168
2
 
34
 
! Отговори
КЛИЧКО преди 7 години
Кличко как го преби този нацист. Победи съперник който не спортува от години и вече голямата работа
167
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и брат му изигра голям мач с съперник който е загубил последните седем срещи.
166
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям мач беше $$$$$$$$$$
165
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе шоу..добре..Кобрата победи-нека момчето. Това му е работата. Но цялата тази помпозност и доменстрация на някакъв патриотизъм ми идва в повече.И аз съм патриот, но половин час гайди...колкото и да ги обичам...
164
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това което гледах доста приличаше на кеча. Т.е. пълен цирк. А имаше билети по 300 лева. Трябва да ги е срам от зрителите. Тези дето дойдоха в София бяха туристи и симуланти.
163
1
 
11
 
! Отговори
Davigo преди 7 години
Golyam teatir artisti pribrahtesi parite 😉
162
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алоо, БХК, вижте снимка номер 2, и я копирайте за доказателство в съда как развилнял се националист гербаджия, приятел с премиера в оставка Бойко Борисов, яростно удря право в лицето безпомощен възпълен черен човек, които с нищо не го е предизвикал, а напротив, подлъган е от организаторите, че това ще е бенефисния му мач! Отвратително поведение на нашия боксьор, явно забравил мача си с Кличко, че никак не е хубаво да ти разкрасяват лицето, когато противника ти е 100 пъти по-добър от теб! Срам!
161
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Току що по CNN съобщиха, че активисти на международното движение Black Lives Matter/ Животът на Черните Има Значение (произхождащо от афро-американската общност, които водят кампании срещу насилието и системен расизъм към чернокожите), ще съдят във Европейския Съд по Правата на Човека в Страстбург, Team Sauerland и Кубрат Пулев за грубото физическото насилие над техния сънародник в бенефисния му мач!
160
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОБРАт, ако беше истински мъж и джентълмен, трябваше още в първата минута на мача да се откаже и да се поклони на своя противник със славно минало (бивш световен шампион и когато беше в разцвета на силите си три пъти повалял Кличко в нокдаун), за да бъде присъдена служебно победата на нигериеца! Така се прави бенефис на бивш световен шампион! А, нашият юнак се възползва от наднорменото тегло и хипертонията на Питър и продължи да го налага безмилостно. На умряло куче, всеки може нож да вади!!!
159
2
 
3
 
! Отговори
Fair Trade преди 7 години
Bravo Fiki, za - "ti si mi sarceto"i..."tuk sum"!