В Полша оплюха българската публика след успеха на Гришо

Ако имаха възможност, щяха да хвърлят нещо по Янович, отбелязва сайт
Обновена: 10 фев 2017 11:53 | 10 фев 2017 11:51, Веселин Коларов
168
В Полша оплюха българската публика след успеха на Гришо
Снимка: Bulphoto.com

Полските медии оплюха българската публика след снощната победа на Григор Димитров с 3:6, 6:3, 7:5 над Йежи Янович в осминафинален мач от турнира Sofia Open.

Част от публиката в "Арена Амреец" бурно освиркваше съперника на Гришо, докато той изпълняваше сервиси. Нервите на поляка не издържаха и той на няколко пъти се оплака на съдията и след молбата на диктора, страстите се укротиха.

"Многократно прекрачваха границата на добрия тон и подсвиркваха. Поведението им определено попречи на концентрацията на Янович, а бразилският съдия на можеше да направи нищо, за да спре няколко хилядната публика".

"Ако имаха възможност, щяха да хвърлят нещо по Йежи. Иначе играта беше зрелищна и двамата играха агресивно и много разнообразни удари", пише sportowefakty.wp.pl, цитиран от БНТ.

Przegladsportowy.pl пък подчертава, че дори коментаторите на Българската национална телевизия, излъчила двубоя, на няколко пъти са определили като некоректно поведението на родните фенове.

"Янович постоянно беше провокиран и трябваше да контролира емоциите си. Обърна се към съдията, но и той не спря звуците от трибуните. Местните фенове толкова защитаваха Григор Димитров, сякаш мислеха, че съперникът му няма право да ударя топката и постоянно крещяха", пише изданието.

Доста родни фенове, посетили мача, също се възмутиха от липсата на тенис култура. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За поляците спорта е политика,пропагандата и цензурата са огромни,втълпяват им колко са изключителни на всяка крачка,а като губят се търсят купища странични проблеми като извинение. И това им пречи!
136
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждам и знам как полските фенове се държат в страната си. При тях е шовинизъм и национализъм на 100%. Така че ние сме" слаба ракия" в сравнение с тяхното държание и коментарите на техните коментатори! Четох въпросната статия и съм възмутен от безочието и липсата на елементарно уважение от страна на драскача написал статията.
135
1
 
6
 
! Отговори
Ралица преди 7 години
Всъщност имаше какво да се хвърля - водичките се продаваха с капачките. Не го направихме. Освиркване чух точно веднъж. Гроздето е винаги кисело, когато губиш.
134
4
 
7
 
! Отговори
Ве преди 7 години
*** шопска проява селяни все едно от джунглата са ги изкарали
133
13
 
8
 
! Отговори
да преди 7 години
публиката ни е емоционална и такава трябва да бъде, а родните п'едали с претенции за тенис - културата като не им харесва и са възмутени от шума да си стоят вкъщи
132
8
 
6
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Според мен тоя поляк в беси феновете с грозна та си игра само на сервиз. Нормално е да се ядосвам хората, като са си платили да гледат тенис а гледат как се изпълнява сервиз.
131
7
 
11
 
! Отговори
Ахил преди 7 години
Горд съм с публиката, ще продължим в същия дух. На българите никой не може да им казва какво да правят, камо ли пък някви поляци на които сме дали език.
130
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прави са поляците. Това не е футбол или волейбол. Но е разбираемо. Все още нямаме тенис култура. Все пак това е първия турнир от ATP сериите, който се провежда в България. След няколко години ще влезем в час. Нормално.
129
5
 
15
 
! Отговори
Хахаха преди 7 години
Шляхтичите да не мъркат! Държава от мъже алкохолици и жени развратници не може да ни казва какво да правим!
128
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, знаете ли на колко турнира местната публика е освирквала Гришо? Знаете дръжки, щото толкова гледате тенис. Срещу Анди Мъри на Уимбълдан англичаните бяха бетер от ***.
127
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е българин от Трън и настава ужас за Турция, Полша и Украйна. Светът се владее от човек с над 50 процента славянски ген. А и жените му славянки. Дядо му е бил трънски предприемач и се е изселил в Германия да строи кооперации, а Тръмп строи небостъргачи, милиардер и президент за ужас на Шо рош и антибългарските му слуги.
126
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полякът си заслужи освиркванията с поведението си. Видяхте ли как се заяждаше със съдията и съдията ли е невъзпитан ***. Защо днес публиката се държа добре с Троицки, щото е пич. С Гришата са си приятели. *** сте вие сор осо троловете. Каквото и да постигне България и някой българин пукате от злоба евре йска купена.
125
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поляците са ромите на славянския свят. Нападнаха Русия с измама в гръб а Русия като се справи с монголотатарите, си ги направи Варшавска губерния.
124
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ганьовски селинджъри!!!
123
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поляците си мислят че трябва да се държи техния арогантно, да дразни публиката, а тя да му мълчи. Поляците си мислят да дразнят Русия, а тя да не ги прегази,както ги владя 300 години.И двата пъти тия алкохолици и нацисти са в грешка. Малко му беше. Помните ли какво хвърляха по националния ни отбор по волейбол.
122
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе стига сте преувеличавали някои като че ли кой знай кво станало много културни се извъдихте
121
6
 
14
 
! Отговори
Лора преди 7 години
Прави са хората. Нашите *** имат култура дотам, да люпят семки на футболни мачове.
120
17
 
16
 
! Отговори
Кк преди 7 години
Браво на публиката ! Хубави,лоши тва сме си ние ! На който не му харесва да оди при кака Филка
119
4
 
12
 
! Отговори
Voice преди 7 години
До130....Ти си *** и *** българин. Един от многото......
118
27
 
13
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Бях в залата и аз го освирквах. Купил съм билети да гледам Григор до Неделя. Какво ще ми е на мен ако отпадне първия мач. Всеки друг тенесист в турнира трябва да знае, че тук ще спечели Гришо и публиката ще му помага до край.

Спонсорирани публикации