Любо Пенев сваля Боби Михайлов от шефския пост в БФС

За поста в централата апетити има и Наско Сираков
Обновена: 19 сеп 2017 08:40 | 19 сеп 2017 07:35,
16
Любо Пенев сваля Боби Михайлов от шефския пост в БФС
Снимка: Булфото, архив

Легендата на ЦСКА и на българския футбол Любослав Пенев ще се кандидатира за поста президент на БФС на конгреса на централата през февруари догодина, съобщи БТА.

Пенев в момента е треньор на втория отбор на Валенсия, но по-късно през есента се очаква официално да обяви кандидатурата си, както и от кой клуб ще бъде издигнат.

Пенев има амбицията да стартира и дискусия в обществото за промените, които са наложителни в българския футбол, както и най-наболелите проблеми.

За момента е ясно, че актуалният президент на централата Борислав Михайлов ще се кандидатира за нов мандат, което е и най-очакваното предвид позициите, които заема. Непотвърдена е информацията за още една кандидатура за президентския пост на БФС. Не е изключено да става въпрос за Наско Сираков.

Управленският опит на Любо Пенев се свързва с период като президент на ЦСКА, когато смени на поста Илия Павлов. Бил е треньор на ЦСКА, на Литекс, на националния отбор на България, откъдето си тръгва заради равенство в София с Малта (1:1). 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ба бро не ходим на партита не сме от класата ти пък човек като види малко повече пари забравя отдее е тръгнал и ко има полза те търси ко няма търси по глупавия по повод на слугата на тоя да му кажа може да съм някои *** ти си още по някои каквото господ ти дал това и взел и ти пожелавам успех когато дадеш това което трябва аз ще те призная а ти не си дал нищо когато прецениш труда на човека тогава ще осъзнаеш това което е правилно
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудим се защо няма футбол ми как да има като от малки го удариха на жени и дискотеки интересно ми дали на ръководството е известно как висят по пансионите надали а ние чакаме да играят е това е даровито младо поколение виси и иска гажета место да мисли за работа мисли за любов и друго доде се мисли така футбола щее под критика затова фенове няма това е ръководство место да контролира дали и знае
12
0
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
един приятел пита, като иде реч за бфс, леевски дали си платиха вересиите
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе продаж...ните журналисти исках да напиша по долу
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма махане на Перукан, поне докато зад него стои с парите си Домусага, помните ли как се прегръщаха и се мачкаха на мачовете на делиорманците миналата година, много жалко, но факт....А и подкупите *** тип Моци Сокачев ще ни убеждават колко велик управленец е Бобито
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала ко махне и тия платени канали щее супер
8
2
 
6
 
! Отговори
след още 20 години преди 6 години
автогол чичовото и мъжа на Илияна от другата федерация срещу танцьора, явно всички останали са мигрирали на Запад
7
0
 
11
 
! Отговори
А дано... преди 6 години
.... ама надали, както се казва! Защото перукан се е окопал подобно на Т. Живков преди 30 г. Колкото и да се джафкат помежду си уж "водещите" отбори, така чинно ще застанат зад перукан! Дано Любо не се явява някакъв поставен участник, за да има "съперници" перукан, а наистина да е достоен опонент! Няма как да разберем дали е за добро или за лошо кандидатурата му, но ако остане статуквото е факт, че нищо добро не очаква футбола ни!
6
2
 
24
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
До днесКъв чичо бе, тоя беше шампион на Испания с Атлетико Мадрид!Мислиш ли че в Мадрид им е било важно кой е чичо Митко?
5
20
 
6
 
! Отговори
днес преди 6 години
Каква легенда бе, добре че беше чичо Митко да го бута и в цска и в националния.
4
5
 
10
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Те всички са с пари. Проблема е, че апетита идва с яденето. Като могат да цоцкат, им се услажда и нямат наядЪне. Стилиян Петров никога няма да се набута в гнездото с оси наречено БФС.
3
8
 
24
 
! Отговори
Йори преди 6 години
Тази работа е малко от трън, та на глог... Един Стилиян Петров ни трябва. Успял в големи отбори професионалист, добър човек, интелигентен, работлив, дисциплиниран и с ясна ценностна схема за важните неща в живота. И с достатъчно пари, че да не е зависим.
2
3
 
12
 
! Отговори
Митко бомбата преди 6 години
Едно е да искаш,второ да можеш,а трето и четвърто да го направиш!
1
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време беше Перуката да се разкара защото от БГ футбола нищо не остана. И да се изметат всички работили под ръководството му, защото станаха подвластни на Гела, купил ги за да е вечния шампион.

Спонсорирани публикации