Роналдо се кани: Битката с Меси едва сега започва

Кристиано не пада духом от големия триумф на противника си
18
Роналдо се кани: Битката с Меси едва сега започва
Снимка: Reuters

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо не смята да пада духом от факта, че вече изостава от Лео Меси в постоянната надпревара за Златната топка.

В понеделник асът на Барса грабна отличието за шести път и вече има една награда в повече. За ибериеца обаче това не изглежда като проблем.

"Завършило ли е съперничеството между мен и Меси? Не, изобщо. То едва сега започва", отсече Роналдо, който остана едва трети за Златната топка за 2019 година и дори не присъства на церемонията.

Роналдо навърши 34 години през февруари и според някои анализатори формата му започва да спада драстично. От началото на сезона той има седем гола в 16 мача за Ювентус. Меси има 11 попадения, като е изиграл две срещи по-малко от португалеца.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Троя преди 4 години
Пак е седял с книжка в ръка на диванчето в хола. Дали ще се намери пак някой да му купи и на него 6-та?
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога Стоичков е уважавал другия ???Едно нахално старче е днес Стоичков.
12
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 4 години
До Анонимен 10Аве тостер, я си отвори wikipedia-та и чети. В крайна сметка Меси не може да играе на европейско първенство.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЪЛГАРИЯ-АРЖЕНТИНА НА СВЕТОВНОТО.Аржентинците: Абе, кво ще играем с тия слабаци.Меси: Вие отидете да пиете, аз ще играя сам.Аржентинците отиват в кръчмата, пускат телевизора, на 5-тата минута 1:0 за Аржентина.Казали си, че Меси ще ги разсипе. Пускат в 89-та минута -1:1.Връща се Меси: Момчета, простете, надцених се. Виновен съм. Няма нищо, все пак си сам срещу цял отбор. Не, наистина много съжалявам. Добре де! Какво толкова стана? Ами какво в 10-та минута получих червен картон!
10
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези топки са субективни но има неща които не са:Европейски шампион с Португалия и първата Лига на нациите, на четири поредни европейски Роналдо реализира голове и през 2020 ще станат 5 поредни с най-много отбелязани голове на европейско изпреварвайки Платини, на световното три или четири не помня точно поредни издания реализира и 2022 пак ще го направи, на второ място по-реализирани голове на национлно ниво и скоро ще е на първо, на клубно много ШЛ и различни титли в различни страни и мн.др.
9
9
 
4
 
! Отговори
до бай Йордан преди 4 години
Като свалиш фенските очила и погледнеш обективно виждаш:1) Меси изобщо не е закарал отбора сам на финала през 2014 г (както това направи например Марадона през 1986). Заслугата беше колективна, а самият той не блестеше особено2) Наградата за най-добър играч на първенството му я дадоха, защото така го бяха решили предварително, нещо като тази за Роналдо през 19983) имам чувството че тези които гласуват сега, се подмокрят като чуят Меси и Кристиано и не познават други играчи
8
2
 
6
 
! Отговори
bai_jordan преди 4 години
До 6:За последното световно нищо не мога да кажа, то и от треньора и от съотборниците му зависи. Все пак златната топка е индивидуална награда! Обаче педпоследното светоно в Бразилия, той сам ги закара на финал, а там не бяха много далеч от това да станат световни шампиони. И ако си спомняш, че имено той стана играч номер 1 на първенството.
7
3
 
12
 
! Отговори
Лалала преди 4 години
Ооооо горкичката роналда. Не може да го преживее. Да наистина. Сега започва. Меси има още много да ни радва и още много награди да получава.
6
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До bai_jordanКажи нещо за Аржентина, Йордане, или национални отбори не гледаш. Нещо за последното световно?
5
2
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
Крисито става на 35 през февруари, к'вото и да говори, края е близо...поне на футбола в големите отбори...този и другия сезон най-много да го изтърпят в Дузпентус и после я Щатите, я Спортинг Лисабон примерно :-)
4
5
 
26
 
! Отговори
bai_jordan преди 4 години
Кристияно Роналдо, е много добър футболист, но не е Меси! Ако ще да му дадът още 10 златни топки, той ще си остане просто един от много добрите футболисти на нашето време и дотам. За разлика от него, Меси е извънземен! Това което върши на терена в продължение на толкова години е недостижимо за никой друг футболист, а аз гледам футбол от времето на Марадона.
3
13
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПОСМЕШИЩА И ДВАМАТА!! ВИДЯХА СЕ ТОЧНО КОЛКО СТРУВАТ НА СВЕТОВНОТО!!!НАРИЧА СЕ СТАРОСТ НЕРАДОСТ!
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кристиана сигурно е плачкала.
1
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия двамата са наистина титани .Джуджето Стоичков беше жалък онзи ден да изказва мнение за Роналдо.Не отивам някак жабата да дава мнение за вола.